Pletykafészek - avagy hírek, híresztelések és Jós Jónás otthona

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. csillu000

csillu000 Törekvő

Hát szomorú vagyok de tudom remény van talán majd meg látják az égiek :)

babahalak, Jucusfalva és patakvera kedveli ezt.
  2. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

4. JósJónás

Szia!

Mindkét esemény közeleg, ezért csorognak a képek vegyesen:)

hóóvirág, kekmaci75, babahalak és 11 más kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Köszönöm szépen, most jól megkavarodtam, elárulod, hogy hogyan jutunk ehhez a gyönyörű fához?
    Melyik event nyereménye lesz?:)

6. JósJónás

7. dereret

dereret Fórumőrült

Most írta Jónás, hogy mind a két event /esemény/ közeleg: a pecás/nyári/ és a tikosfás is, amiben nem csak 1 új fa lesz.

genka53, Jucus1949, nemethpgabi és 17 más kedveli ezt.
  8. _ferike_

_ferike_ Fórum ismerője

Bonsai homoktövis?

genka53, nemethpgabi, Baby72 és 7 más kedveli ezt.
  9. Bolgár80

Bolgár80 Fórum ismerője

Azaz igazság, hogy csodásak az új fák! Remélem egyszer majd a Júdás fa is bekerül..de kedves Jónás, ha már Te vagy itt nekünk az örömhírt hozó tollasunk, talán neked van olyan tisztséged is, hogy visszajelzést is adj a készítőknek ez ügyben: miszerint nagyon kitesznek magukért, a folyamatos újdonságoknál mindig képesek magasabbra tenni a lécet és kitalálni valami egyedi!

Csak így tovább!

U.i.: Nem utolsó sorban a Te munkádért is nagyon hálásak vagyunk! :)

genka53, hóóvirág, Coff66 és 24 más kedveli ezt.
  10. tiltott-szerelem

tiltott-szerelem Járnitanuló

Sajnos nekem is ez a gondom 3 farmommal. Csak annyi különbséggel, hogy nálunk egész nap nem volt net és azért nem tudtuk kinyitni az első kókuszt :(
    Lehet tudni, hogy mi volt az első kókuszban? És a sor végén a ráadás aji?
    Köszönöm a választ.

genka53, Csöpi02, babahalak és 3 más kedveli ezt.
  11. patakvera

patakvera Fórum félistene

10db Kacs Kata-100% TP bónusz...sajnálom,hogy kimaradt!:(

genka53, hóóvirág, nemethpgabi és 5 más kedveli ezt.
  12. tiltott-szerelem

tiltott-szerelem Járnitanuló

Köszi a választ.
    Én is nagyon sajnálom, ugyanis a végén a + ráadás ajit sem fogjuk megkapni és nem is az én hibámból :(
    Eddig ki lehetett nyitni arany ellenében, nem tudom, hogy most mért nem lehet?

13. patakvera

patakvera Fórum félistene

Hááát...nekem is jól jönne az elmaradt kókuszokra a nyitási lehetőség. A főfarmomra gyors beléptem munka előtt,de a kicsiknél hiányzik 1-2 kókusz....:sleepy:

genka53, nemethpgabi, Baby72 és 3 más kedveli ezt.
  14. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

Jónás! Akkor lesz Uj Sima farmos, és Bahás fa is, ugye? Jön vele Gazdaköri is? Illetve a most event kor nyerhető Parafa , a közeljövőben, mien szerepet fog játszani? Csak nem úszó lesz belöle? :)
    A csali elöálitásáró lehet már tudni valamit, az összetevökről? PL mennyi fogaskerék kell? Mert nekem alig van 600 db raktáron!!! Vajon mennyire lesz elég?:oops:

15. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

csio70, Baby72, babahalak és még 1 ember kedveli ezt.
  16. JósJónás

Szia!

A legközelebbi event és egy közeledő akció:)

17. JósJónás

Szia!

Ha jellemeznem kellene egy szóval ezt a mennyiséget: kevés.

hóóvirág, Jucus1949, .barbi1. és 17 más kedveli ezt.
  18. JósJónás

Szia!

Sajnos egyre inkább levegő után kapkod a még versenyben lévő kis reményhalunk...

19. JósJónás

20. Mag-Anya

Mag-Anya Fórumprofi

Szia Jónás! Tovább fejtegetve ezt a kérdést, mihez lesz kevés az a 600 (nekem 800)-as mennyiség? Elegendő próbálkozáshoz? Prémium pecához? Esetleg magához a pecázáshoz lenne olyan sok a beugró? Évek alatt gyűlt össze nekem ez a mennyiség, 200-at még így hirtelenjében pár nap leforgása alatt előteremteni... Kezdeni ilyen "kevéssel" is lehet azért valamit? Tehéntejüzem-építésen kívül :p, event vonatkozásában :) Ó, és csak pecázni fogunk, vagy egyéb feladatok is várnak ránk? Köszi :)

sziszi1965, _Cygnus_, csio70 és 9 más kedveli ezt.