Pletykafészek - avagy hírek, híresztelések és Jós Jónás otthona

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Ez is nagyon jó, de abban bíztam, hogy jön a felhősor aratója.

2. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Határozottan a készülődő szakaszban van:)

.Sookie69., pormacska1, kekmaci75 és 19 más kedveli ezt.
  3. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Ez már jó hír, nagy segítség lenne a "munkaidő csökkentése" miatt.

barbi021951, macsek03, -orgona- és 3 más kedveli ezt.
  4. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

És a két funkció külön-külön, vagy együtt érkezik? Az időpont pedig még ez a hónap?

genka53, barbi021951, -orgona- és 2 más kedveli ezt.
  5. JósJónás

Szia!

A percek gyorsabbak lesznek8)

6. macsek03

macsek03 Fórum-zöldfülű

Nagyszerű!Végre nem kell ide-oda kattintgatni ,hogy mikor lehet a felhőt aktíválni!

livia775, vízinyuszi, babahalak és 3 más kedveli ezt.
  7. ricsikata

ricsikata Aktív író

Szia Kedves Jónás!
    Érdeklődni szeretnék hogy várható-e a közeljövőben a pecás eventhez a kitehetők megvásárlása?
    Válaszodat előre is köszönöm: Ricsikata

8. Csak azt nem tudjuk mibe kerül!?

babahalak, sziszi1965 és barbi021951 kedveli ezt.
  9. mannfreed1

mannfreed1 Fórum-zöldfülű

Ez engem is érdekel!

10. nemethkrisztian23

nemethkrisztian23 Járnitanuló

Sziasztok.

Előreláthatólag kijön holnap a lúdtenyésztős eventismertető? Már nagyon kíváncsian várom, unatkozom a farmomon. :D

babahalak kedveli ezt.
  11. JósJónás

Szia!

Nincs benne a levegőben.

12. JósJónás

Szia!

Egy ismertető nem ad munkát, attól még unatkoznál.8)
    Szerda pedig még messze van.

Pharmer500#2, babahalak, -orgona- és 5 más kedveli ezt.
  13. szalaip

szalaip Fórumprofi

Kedves Jónás!

A felhősorral kapcsolatban lenne egy kérdésem. Jelezted, hogy érkezik végre az idő, ami mutatja pontosan mennyi van hátra a lezáráshoz. Majd az aratási funkció is érkezik kicsit később. Az aratással együtt megérkezik esetleg az is amiről volt már szó, hogy sorba lehet majd rendezni a felhőket tetszőleges sorrendben? Lezárási idő szerint, bahamatp/sima tp és nem tudom milyenről volt még szó. Naponta egyszer aratom mert nem tudom megjegyezni melyik fér bele kétszer, ezért várnám ezt a fejlesztést. Válaszod előre is köszönöm.

babahalak, -orgona-, anci091551 és 6 más kedveli ezt.
  14. JósJónás

Szia!

Készülőben van a felhősor gépesítése, azonban ez csak akkor segítség, ha lehetőségünk lesz néhány egyéb funkcióra is egy egyszerű kattintáson kívül. Így ezeket külön - külön bevezetni nem sok haszna lenne... így az egyszerre verzióra szavazok.

Pharmer500#2, babahalak, -orgona- és 12 más kedveli ezt.
  15. szalaip

szalaip Fórumprofi

Kedves Jónás!

Köszönöm válaszod. Így gondoltam én is, hogy ha jön akkor lesz pár funkció, viszont abban nem voltam már biztos, hogy ez a sorba rendezés még ténylegesen tervben volt a BP-nél. De megnyugodtam, hogy ez a kényelmi funkció is érkezik majd. További szép napot.

babahalak és sziszi1965 kedveli ezt.
  16. nemethkrisztian23

Tudom, de az arányokat látnám. Hogy tegyek-e még ki lúdólat, vagy elég lesz, meg ilyen, és ehhez hasonló dolgokra lennék kíváncsi, ami sok előnyt jelent. :)

babahalak kedveli ezt.
  17. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Krisztián, szép napot Neked és minden Gangosnak !
    Saját dolgom írom le, remélem hasznodra lesz. Jelenleg 400 lúd van a pajtámban, amit kevésnek tartok, ezért 20 ólat még kitettem. Úgy gondolom, -600 lúdnál több kell, mert ez 150 tenyésztést jelent (300 sztápot). Ez már olyan mennyiség, ami ha bbumm is jönne, már elégnek kellene lenni. Nem tudom miből mennyi van a pajtádban, - de tenyésztés alatt az árak is megnőnek, ezért érdemes eladni, ha van "fölösleged" (már mostanra is megnőtt az ára).
    Felhősor idő-kijelzését nagyon várom, és a változtatásnál jó lenne, ha betennék még azt a funkciót is, hogy melyik felhő mi célt szolgál, mert ha aktív, nem mutatja meg.(már az Ötleteknél beírtam).
    Magyar-eventet kíváncsian várom, még nem tudtam résztvenni országok eventjében.

Kukackukac, babahalak, -orgona- és 11 más kedveli ezt.
  18. nemethkrisztian23

Szia.

Köszönöm szépen a tanácsokat. Jelenleg 10 lúd van a pajtámban, de most vettem még pár ólat, este hatra beérik a növény, és a helyére ki tudom rakni a lúdólakat. Nem hiszem, hogy feleslegem lenne, de majd meglátom, hogy, s mint alakulok. Még van 2 napom, de inkább több (hétvégén fogom csinálni, mert gondolom, hogy akkor fog jönni a bboom). Szupi tápom 500 van, de ha úgy adódik, a bboom -hoz lesz akció, azt tudok is venni, tehát azzal nem hiszem hogy gond lesz. Inkább a lúdtáppal, de abból is bespejzoltam már egy keveset. :D

Köszi a tippeket még egyszer. További szép napot. Krisz 8)

vízinyuszi, Kukackukac, babahalak és 5 más kedveli ezt.
  19. dixi1963

dixi1963 Fórum-zöldfülű

Tenyésztéskor szokott leni Baby Boom :)

20. JósJónás