Pletykafészek - avagy hírek, híresztelések és Jós Jónás otthona

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Melyik része? Az egész felvetés? Vagy tartalmaz részigazságot is? Ha igen, melyik része? :music:

patakvera, Kukackukac és babahalak kedveli ezt.
  2. mebajah

mebajah Fórum császára

Kezet foghatunk.Egy órája lejárt,mire rájöttem,hogy elfelejtettem venni.
    Lehetnegyakrabban,hadd fizessen,aki akar,és jut is rá.

kakasdomb, nemethpgabi, patakvera és 7 más kedveli ezt.
  3. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Az eventkosarat nézegetve 2 furcsaság:
    Szerintem van ott egy rút kiskacsa is (vagy tévedek?) és aratógép. Na ez utóbbi kiváltképp érdekes, vagy inkább horrorisztikus, ha a betakarítást célozza. Hacsak nem lesz növényezés is..., netán ezekhez a jószágokhoz tartozó termények beadása?

patakvera, -orgona-, Kukackukac és 2 más kedveli ezt.
  4. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

A kép maga 1 furcsaság. A kép egy másik kép 1 darabja azon a kosáron kívűl a malacKApás (ez most jól jött ki, nyúllal már nem lenne jó xD) géppel felette meg termőföld rajta szupertáppal.

patakvera, -vadocka70-, Kukackukac és 5 más kedveli ezt.
  5. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Biztos túl bonyolítom, de lehet, hogy szupertápra cserélhető a pajta készletünk? Valami összefüggés biztos lesz az aratógép, földterület és a szupertáp között.

patakvera, -orgona-, Kukackukac és 3 más kedveli ezt.
  6. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok, velem egyszer, régen fordult elő az, hogy lejárófélben volt a turbómalmom, az új akciónak se híre se hamva nem volt. Cca. 1 hétig normál malommal (+ a tölgyes rúnával) mentem, és azt hittem megőszülök mire végzett 1-1 adaggal. No azután vettem 3 havit, azt követően most meg már mindig csak 1-1 havit veszek, és nem kell izgulnom, vagy bosszankodnom, ha késik a turbómalom akció. És igazatok van, már csúszásban van. :);)

7. mebajah

mebajah Fórum császára

Ez az!Én is3 havit vettem,ezért bakiztam.Kétszer csináltam ezt meg,de a 3. már harakirivel jár.

genka53, patakvera, kontra.sz és 2 más kedveli ezt.
  8. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Szia Jónás!
    Arra tudsz nekünk valamilyen indikációt adni, hogy kb. mennyi szupitápba fog ez nekünk fájni?
    Jól gondolom, hogy (az ovishoz hasonlóan) nem lehet majd egyszerűen a piacról megoldani a feladatot?
    Lehet, hogy a szupitrágya-készletünk után a szupertáp-készletünkre fáj a BP foga? ;)

Mag-Anya, genka53, patakvera és 13 más kedveli ezt.
  9. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Azt hiszem a BP-nek mindenféle készletünkre fáj a foga ;) Kiűríti észrevétlenül a pajtánkat és utána jön az őszi TOP vaslami tutti nyereménnyel. Akkor lesz aztán kapkodás :p

genka53, nemethpgabi, patakvera és 9 más kedveli ezt.
  10. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Ez részben igaz, de aki a NagyTOP-ra megy az folyamatosan készül(t) és így jelentős mennyiségű pajtakészlete van. Ha azt számoljuk, hogy többet ad be mint a normál játékos akkor is nagy készlete marad(hat) a TOP-ra. Ha mindenkinek fogy a pajtakészlete akkor arányosan hasonló marad, így nem befolyásolja túlságosan a TOP részvételt kizárólag a beadott mennyiségügyileg. Így nem annyival lesz a TOP-os az élen mint amivel számolt, hanem kevesebbel, de ugyanazok lesznek a TOP-on akik erre készültek.
    a pajtaürítés csak annyiban előnyös a TOP-ra, hogy az alsó traktusban levőket nem tudják kikezdeni a "nemindulokdeakarokdenemkészültemmerteszembesemvolt" játékosok, mert oly' üres pajtával lesznek, hogy örülnek ha magát az előtte levő eventet (amely a TOP előszobája) be tudják fejezni.

zelda1956, kovacstne, genka53 és 16 más kedveli ezt.
  11. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

:(:oops:Nekem sajna a 95.szinten még 1 db.t sem sikerült megszereznem!!:(..Ugyan így vagyok a vigyorgó csillagfürttel is, még az is hiányzik a felhőmről!!:mad:

patakvera, missuzy_53, Snoopy és 3 más kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Ha cserélhető lesz, és még hiányzik, akkor röptess kérlek nekem egy baglyot, szívesen ajándékoznék belőle Neked.:)

HéricsBáró, genka53, patakvera és 6 más kedveli ezt.
  13. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

;)Nagyon köszönöm a kedvességed előre is, aranyos vagy!!:inlove:.Most reggel is próbálkoztam, mert láttam hogy ott vannak, de elkerül a szerencse ezekkel a madárijesztőkkel is!.:oops:

genka53, patakvera, -orgona- és 3 más kedveli ezt.
  14. szilveszterl

szilveszterl Aktív író

Jónás!

Még mindig azt szeretném kérdezni, hogy a felhőhöz mikor lesz már használható a vető-arató gépünk?

Minden eventnél kapunk 1db felhősort, és már lassan 100db felhőnk van/lesz. Ezt elég hosszadalmas szedni. A elején azért lett a paszuly, hogy könnyebb dolgunk legyen.

zelda1956, nagyjuli, patakvera és 3 más kedveli ezt.
  15. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Sziasztok.
    Ha jól emlékszem lesz valami arató, kép is volt róla már. :)
    Szóval szerintem hamarosan ideér. :)

Egy kérdés, ha lehet... :)
    -Mennyi felhősor került eddig a játékba?
    Köszönöm, és elnézést ha off voltam. :)

16. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

A felhősor a dekor elemek kihelyezésének (helyhiánynak) megoldására lett kitalálva.
    Már nem kell rá sokat várnunk;)

17. JósJónás

18. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

19. JósJónás

20. JósJónás

Szia!

Nekem is könnyebb egy linket adni, mint megszámolni :D