Pletykafészek - avagy hírek, híresztelések és Jós Jónás otthona

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Igen ez a nagy kérdés,hogy folytatják a régi ovis tenyésztést,mert ez esetben a hosszabb tenyészidejű alapállatok kellenének ( de ez a variáció szerintem nem valószínű,hiszen mint Jónás is írta elballagtak az ovisok ),ami valószínűbb az,hogy az előző ovisban szereplő állatkák kellenek és ezekkel folytatódik a neon ólak bevezetése.De semmi sem biztos hiszen az isten és a BP útjai kifürkészhetetlenek:).

sziszi1965, csillu000, Shirkán53 és 5 más kedveli ezt.
  2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az említett mini akció kezdetére még várnunk kell.
    Ha lesz róla hírünk, azonnal jelezzük a hivatalos közleményeknél. Kérlek, folyamatosan kísérd figyelemmel.

barbi021951, .barbi1., Kukackukac és 2 más kedveli ezt.
  3. mam5018

mam5018 Haladó

Rendben, köszönöm:) Szép napot:)

barbi021951 és patakvera kedveli ezt.
  4. hofeher

hofeher Fórumszaki

Elmarad az arany akció sajnos !!!

5. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

Ez mind O.K! De most egyszerre 3 féle állat volt! Akkor legközelebb mi lesz vajon? Tehén, kacsa, birka kombo? Mert ugye én már most vásárolom felfele az olcsó tenyészálatokat!;) És vajon ez a szeptemberi Hód tenyésztés mennyire biztos?:sleepy:

csillu000, farmer221278, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  6. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Szerintem lassan jönnek a hideg idők,lassan munkához látnak a fakitermelők is hiszen megnövekszik az igény a darabolt fára:D.

7. pyra1982

pyra1982 Járnitanuló

sz
    szerintem 100%. Alig van a piacon.

patakvera, csopke1, sziszi1965 és 4 más kedveli ezt.
  8. kagyilo

kagyilo Járnitanuló

9. Bigi2276

Bigi2276 Junior szaki

Sziasztok!

Semmi hir, pletyi a titokzatos csütörtöki Eventröl?:(

farmer221278 és barbi021951 kedveli ezt.
  10. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

11. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Szia! Én nem tudok eventről. A naptárban péntektől titokfa, jön vele a szokásos titokfás gazdaköri küldetés. 2 új fa lesz, 1 a farmon, 1 a bahamán. Farm:

Új fák: Fekete fűzfa, XXL Naspolyafa

Utoljára megnyerhetők: Kowhai fa, XXL Bükkfa

Bahama:

Új fák: Nektarin fa, XXL Szentjánoskenyér

Utoljára megnyerhetők: Amherstia fa, XXL Brazil dió
    Forrás: https://board-hu.farmerama.com/inde...resztelések-és-jós-jónás-otthona.7666/page-71

https://board-hu.farmerama.com/inde...resztelések-és-jós-jónás-otthona.7666/page-70
    https://board-hu.farmerama.com/inde...resztelések-és-jós-jónás-otthona.7666/page-69

12. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia Kedves Jónás! Szép estét Neked!
    Lejárt a pihenő vagy csak benéztél hozzánk?:inlove:
    Nagyon hiányoztál nekünk:) ha benézel a gangra, láthatod hogy egész héten nagy volt a csend, semmi nyűzsgés nem volt;)
    Szeretném megkérdezni, hogy a szeptemberi hónap elejére v közepe felé várható a fáraó event és olyan kihagyhatós lesz avagy mindenki megszeretné csinálni:music: várható-e esőzés ez idő alatt;)
    Még egy utolsó kérdés, most már biztosra vehető a következő hónapban hódot fogunk tenyészteni?:)
    Bocs, ha kicsit sok voltam:)
    Jó pihenést! Jó éjszakát!:)

benedekbobe63, barbi021951, Dyny és 11 más kedveli ezt.
  13. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Kedves Jónás. Mikor kezdődik a műszakod,hogy kérdezősködhessünk? Nem akarnálak zavarni szabi alatt,de látod,az eventek sem állnak meg,így tehát rád vagyunk utalva:D

kekmaci75, barbi021951, kovacstne és 2 más kedveli ezt.
  14. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Üdvözletem Kedves Barátaim!

A nagy erdőjárás közepette érdemes az útjelző táblákra is figyelni, ha nem akarunk eltévedni az erdőben ;)

15. dereret

dereret Fórumőrült

Szia !

Mikortól tegyem hozzáférhetővé ? Most épp ráérek !xD

times84, Magdusnéne, Peszi2 és 30 más kedveli ezt.
  16. Mag-Anya

Mag-Anya Fórumprofi

Szia Jónás :) Izgalmas kaland :) No és hány ötágút kell majd követnünk a Bölcs Tölgytől tovább gyalogolva, hogy esős helyre érkezzünk?

Tényleg, ismered azt a kis nótát? Nem annyira szeretem, de most ezt dúdolgatom... :) fülbemászó dallam xD
    "...................................,
    ..... szeretőm van nékem,
    egyik szőke, másik barna,
    a harmadik pirosalma."
    Csak elfelejtettem, hány szeretőről szól a dal... :)

Utoljára szerkesztett: 24.8.15
    S.Dave, -gyöngy-581, csio70 és 16 más kedveli ezt.
  17. h.lajosvilmos

Szerintem gyűjthetjük a csillagokat rendesen....

vera0973, sziszi1965, Marika312 és 5 más kedveli ezt.
  18. h.lajosvilmos

Tavaly a rémhírek 500 csillagról,vagy 50 AB-ről szóltak.... De voltak mindenféle hírek,tehát ezt ne vegyétek kp-nak:D

19. Anikó2014

Anikó2014 Fórummogul

én olyan 400-ra tippeltem. Annyi volt a paszuly is

Marika312, csopke1, .barbi1. és 3 más kedveli ezt.
  20. hydra73

hydra73 Aktív író

Kedves Jónás!
    Mivel nem tudok elaludni, kimentem sétálni egyet, s közben a csillagos eget figyeltem. Gyönyörű! Az ember csodálattal bámulja az eget, s arra gondol nehezen válna meg egy csillagtól, ha az övé lenne.
    Miután bejöttem, ránéztem a gépemre, rá kellett ébrednem, van az úgy, hogy egyszerre több csillgról is le tud mondani valaki.
    DE SZERINTED VAJON MEKKORA ÁLDOZATOT KELL HOZNI?!-.-

Utoljára szerkesztett: 24.8.15
    hydra973, -gyöngy-581, Marika312 és 6 más kedveli ezt.