Pletykafészek - avagy hírek, híresztelések és Jós Jónás otthona

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Csak annyit szeretnék mondani, hogy akinek kevés csillagja van, próbálkozzon a gazdaköri feladatok megoldásával. Nagyon sokat össze lehet hozni, lehet hogy piacoznia is kell érte, de ha kiszeretné váltani az új területet, akkor ez egy járható út. Ha kiderül mennyi a kiváltási díj és nincs elegendő, akkor érdemes ezt lépést megfontolni:)

Kincső52, csio70, sziszi1965 és 18 más kedveli ezt.
  2. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Lajos:) nem rettegünk.) az még barátságos ár vagy mi:D

vera0973, -gyöngy-581, sziszi1965 és 9 más kedveli ezt.
  3. hofeher

hofeher Fórumszaki

Itt az időtényezőt lenne jó tudni hogy mennyiért az szinte aki régebb óta játszik részlet kérdés szerintem aki töltögette a gazdaköriket is annak több száz +* van raktáron az AB már lehet kevés

csio70 kedveli ezt.
  4. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Lehet a nagyoknaqk barátságos a több ezer mellett de a kérdés a fa melyik részére kerül alulra feléülre középre azaz mennyire kell megmászni a fát és utánna jöhet a csillagok számáéan a kérdés több száz vagy csak több 10DB mert így egyes gazdáknak megnőhet a kiváltás ára másik kérdést is körbe kellene járni hogy olyan lesz mint a baha hogy a hozzáférést biztosítja mint a bahán és a területeket egy maja szentélyhez hasonló dologban lehet kiváltani vagy mint a bölcs tölgynél a fáról szedhető a terület vagy mint a kincsesnél gazdakörikkel oldható fel az adott terület? Ha külön szintrendszer is épül mellé kevesebb szintű lesz mint a régi baha vagy több szintes? ha nem épül külön szint rendszer akkor a terület melyikhez fog kapcsolodni a bahához vagy a farmhoz?
    egyenlőre ennyi kérdés a növényzetről és az állatokról nem is merek kérdezni :D

Aniko, 1vadmalac, hydra73 és 7 más kedveli ezt.
  5. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Ez igaz:) Nemtudunk még semmit:)

hóóvirág és Kukackukac kedveli ezt.
  6. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

Szerintem olyan 200 csillag körül lehet!:)
    De szerintem nem az lesz a gond, hanem az hogy a 4 db külön területért, mennyi baha termést, állatot,stb, kell beadni majd!:cry: Arra, én 2x annyit tippelek mint a kincses szigetre!:sleepy:

livia775, kovacstne, sziszi1965 és 4 más kedveli ezt.
  7. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Gyakorlatilag semmit nem tudunk az új terület érkezésével kapcsolatosan, csak annyit hogy jönxD de hogy mibe kerül:music: gondolom meg kell érte küzdeni;)lesz hozzá gazdaköri:music:és az hány részes, mennyi cuccot kell beadni és milyeneket:music:az sem elhanyagolható így az őszi top előtt8) ha a bahát bővítik akkor zömmel onnan kell beszolgáltatni, feltételezem elképesztő állat, növény és gyümölcs mennyiséget:wuerg: ha a kincses mintájára készül akkor bizony felköthetjük azt a bizonyostxD beletelik pár hónap is mire kivégezzük a hozzáfűződő feladatsorokat és hozzájuthatunk a területhezxD hacsak nem a fáraó event hozza nekünk ajándékba, legalább fele kiváltási lehetőségetxD:p lehet, hogy a 4 oltár annyi csillagot hullat az ölünkbe, amiből simán kitudjuk váltani az esőerdőtxD:p

csio70, kovacstne, Marika312 és 5 más kedveli ezt.
  8. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

A terület nagy valószínűséggel a szigethez fog kacsolódni, hisz jelenleg ott 1 területen ga(rá)zdálkodhatunk.

Utoljára szerkesztett: 25.8.15
  9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A csillagok miatt én másra tippelnék ...:eek: De ne legyen igazam ...:wuerg:

csio70, Marika312, iboly54 és még 1 ember kedveli ezt.
  10. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Itt dekkolok a fa alatt,hogy elszórjam a csillagjaimat,de azon gondolkodom,mit csinálok én az őserdőben.Remélem nem kell fákat irtani? Ráadásul félek ott bolyongani,jönnek az állatok,felfalnak brrr

Csöpi02, -gyöngy-581, -orgona- és 2 más kedveli ezt.
  11. -manoka25-

-manoka25- Utánpótlás-írogató

Szerintem nem fog a fáraó eventhez kapcsolódni,és nem kapjuk ajándékba,mert biztos lesz olyan aki nem tudja végig csinálni a fáraó eventet,és akkor azok, hogy jutnak hozzá az új területhez?

iboly54, Csöpi02 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  12. kolaci

kolaci Fórumlakó

Szia Jónás!
    A gazdaraktári akcióról tudni valamit?

Szutserika kedveli ezt.
  13. Szutserika

Szutserika Járnitanuló

Sziasztok,ez engem is erdekel))))

.barbi1. kedveli ezt.
  14. kagyilo

kagyilo Járnitanuló

Kedves Jónás!
    A gömböd nem árulkodik valamit afelől ,hogy milyen is lesz pontosan az a titokzatos cseméték/gazdaköri küldetés?
    Köszönöm szépen.

Szutserika, gyulaika és .barbi1. kedveli ezt.
  15. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia Jónás ! Most, hogy kiderültek az Esőerdő kiváltási feltételei, véleményed szerint érdemes-e tovább spájzolni a Bahás cuccokkal ( több tízezernyi is van némelyikből, több százasával állatok stb.)? Már nagyon viszket a tenyerem, hogy pontokat, csp-t csináljak belőlük. Vagy gondolod lesz gazdaköri is még vagy bármi más, amihez kell? Annyit feltételezek, hogy mivel nőtt a szigetes terület, lehet olyan event a jövőben, amit csak ott lehet teljesíteni. Köszönöm.

Gizdagazdamester kedveli ezt.
  16. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

szerintem ne kapkodj! Én most Bahás nyövényekkel vagyok tele, mert készülök a TOP ra! Remélem kelleni fog!:p

Gio, csopke1, Marika312 és még 1 ember kedveli ezt.
  17. littlefarm

littlefarm Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Örülök az esőerdőnek. Várom a megérkezését. Olvasgattam a hozzászólásokat, Jós Jónásnénál is. Az tuti, hogy a kihívásoknál (Eventeknél) több növény és felröppenő kell majd ezután, de ott lesz egy plusz terület is. Sok kihívásban veszek részt, van 6 farmom, ez a legkisebb. Az elhunyt férjem 3 farmját is folytatom, ő is biztosan örülne ennek az újításnak, mint ahogyan velem együtt sok gazdatársam is. Tehát hajrá, jó gazdálkodást és várjuk türelemmel a korall-szigetet is!!!

Szaszuke3, csio70, szilveszterl és 22 más kedveli ezt.
  18. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Semmi különleges, a szokásos menetrend várható.

19. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Jól gondolom, hogy az esőerdős területre is mehet majd ki egy újabb bagoly, varjú és tyúklak?
    Várható mostanában féláras gazdaraktár akció?;)

csio70, -gyöngy-581, sziszi1965 és 10 más kedveli ezt.
  20. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Erre nincs egyértelmű válasz: mindenkinek más tervei, céljai vannak, és ahhoz kell igazítania a döntését. Természetesen egyes változásokra megtippelni a többség reakcióját nem egyszerű... ezzel mindenkinek magának kell megküzdenie.

csio70, barbi021951, Kincső52 és 7 más kedveli ezt.