Pletykafészek - avagy hírek, híresztelések és Jós Jónás otthona

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Jól látom, hogy a játékórás felhő is közöttük van?

hóóvirág, Gio, -orgona- és 3 más kedveli ezt.
  2. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Nagyon gyanús, nem ?;)

kekmaci75, sziszi1965, Gio és 6 más kedveli ezt.
  3. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Nekem inkább hihetetlen. :) Azt hittem, h ez az, amit végleg elszalasztottam hajdanán....
    Tetszik az új "csomagolás". :)
    A vásárlási lehetőségek maradnak? Egy kattintással felhő+kitehetők és akár a kitehetőkből darabonként többet is?

hóóvirág, kekmaci75, sziszi1965 és 4 más kedveli ezt.
  4. tess6308

tess6308 Haladó

Mindenkinek aki még fent van ! Pletyka szinte jelentem ,a mozi ezerrel müködik !!! Én pár perc alatt 4 FA szedtem össze pár francia reklám segítségével !!!!:D:D

drunyi, Gio, -orgona- és még 1 ember kedveli ezt.
  5. JósJónás

Várható változás a korábbi akciókhoz képest.

hóóvirág, sziszi1965, csio70 és 7 más kedveli ezt.
  6. tess6308

tess6308 Haladó

Kedves Jónás !A vásárlási lehetőség azokra is áll amit egyszer már megszereztünk?
    Lásd az órás körhinta ! Szívesen vennék még egyet !(A farmmunkás kupon az eventek alatt sokszor jól jön!!!!!)

genka53, Gio, -orgona- és még 1 ember kedveli ezt.
  7. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Jó reggelt Jónás!
    A haladásra utaló korábbi megjegyzésedet értem. Sztem a vásárolható mennyiségre utalót is. :(
    Tudunk még egy picit finomítani a tulajdonságain? A gyümölcsgyárosok fognak leginkább örülni ennek? (hú, de korán van még a cinegézéshez...:oops:)

kekmaci75, sziszi1965, Marika312 és 3 más kedveli ezt.
  8. Martin0802

Martin0802 Junior szaki

Kedves Jónás!

Nagyon örülök a felhősoroknak , hisz a 3 év kihagyás után van mit bepótólni! Már csak annyit szeretnék tudni , hogy még ebben a hónapban lesz ? Vagy megnyugodhatok és lesz időm feltölteni a farmarany készletem.

Gio kedveli ezt.
  9. OJani

OJani Kivételes tehetség

Biztosan lesz valamilyen vásárlási korlátozás. Egy farmon csak egy két felhősort lehet megvenni közülük vagy valami ilyesmi lesz szerintem. A játékórás nekem is tetszik, de a gesztenyésnek is örülnék. Azt viszont sajna nem látom köztük.

Gio és -orgona- kedveli ezt.
  10. Martin0802

Martin0802 Junior szaki

Szerintem korlátozás nem hiszem , hogy lenne! a BP érdeke minnél többet eladni. Max. annyi , hogy akinek már van olyan felhősora ami a kínálatban szerepel , azt nem veheti meg még 1 x. A kitehetőket viszont igen amíg a pénztárcája bírja. Nem utolsó sorban ezek jól jöhetnek a cserenapok alkalmával.

-orgona- kedveli ezt.
  11. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Picit kifejtem, hogy én mire gondoltam a kérdésemmel, amikor a felhő vásárlás módjára kérdeztem rá. (A tojásról is érdeklődtem, de az másfelé visz.)
    A mostani felhővásárlások úgy zajlanak, hogy megvehetem a felhőt egy csomagban a rávaló kütyükkel, de egyesével annyit veszek a kütyükből pluszba, amennyit csak szeretnék. Uram bocsá', vehetek kütyüt felhő nélkül is.
    Ha jól látom a kakukkos felhő is bekerül a mostani vásárlási lehetőségbe. Ott bizony van 1-2 jó kitehető, amit arany áron lehet(ne) cserélni. Tehát, ha maradna a mostani módszer, lennének olyan gazdák, akik hozzájuthatnának egy farmnyi tuti kütyühöz (most ne nézzük az anyagi oldalát, csupán a lehetőséget)

hóóvirág, kekmaci75, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  12. OJani

OJani Kivételes tehetség

Lehet, hogy pont a kitehetők korlátlan számú megvásárlásában lesz majd a változtatás. A játékórák egész jók, a cserenapokon is az értékük elég magas. Lehetséges, hogy ezekből csak egy-egy példányt vehet meg magának, aki gondolja.

genka53, Gio, -orgona- és még 1 ember kedveli ezt.
  13. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Igen, én is erre gondoltam.
    De várj csak, én úgy emlékszem, hogy a játékórák nem voltak cserélhetők eddig és sztem ezután sem lesznek..

kekmaci75, genka53, szabinaszikora és 3 más kedveli ezt.
  14. Martin0802

Martin0802 Junior szaki

anno több játékórát is megvehettél. Csak a felhő volt 1-re korlátozva. Azonban a játéóra sajnos nem cserélhető. De ki tudja mit hoz a jövő!

csio70 kedveli ezt.
  15. OJani

OJani Kivételes tehetség

Akkor lehet, hogy rosszul emlékszem. Lehetséges, csak valaki "aláírásában" olvastam egyszer, hogy játékórákat keres.
    Igen, most olvasom a játékórák leírását. Ez akkoriban valóban úgy volt. Nem tudom, most vajon másként lesz -e? Kíváncsi vagyok, mert ezek azért nagyon jó kitehetők.

kovacstne és genka53 kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok a játékórák nem voltak benne a cserélhető dekorok listájában még soha sem. Azt, hogy benne lesznek-e ezután, nem tudom:)
    Ez engem is érdekelne, mivel ezek a felhők nálam mind aktívak már az eventek illetve a vásárlások óta (játékórák).
    Ha van már belőlük akkor is megvehetem darabonként őket? (mert ha nem akkor kimarad nálam ez az akció teljesen)
    Jónás kedves, ha tudsz válaszolnál erre nekünk?

Utoljára szerkesztett: 20.9.15
    HéricsBáró, genka53 és sziszi1965 kedveli ezt.
  17. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Egy olyan kérdésem van, hogy mikor várható újra Renzo vidámparja a következő alkalommal, illetve hoz-e magával új nyereményeket?
    (ez eddig eventek időpontja:01.25-01.27, 03.20-03.22, 04.09-04.10, 04.29-04.30, 06.12-06.15, 07.14-07.16, 08.01-08.02, 09.18-09.20)
    Ezt a tematikát követve várható-e barátunk visszatérése októberben? Hoz-e magával új nyereményeket? Köszi a válaszokat!

kovacstne, genka53, Pharmer500#2 és 3 más kedveli ezt.
  18. JósJónás

Szia!

Egy felhősort csak egy alkalommal tudsz megszerezni.

hóóvirág, genka53, Gio és 4 más kedveli ezt.
  19. JósJónás

Szia!

Igyekezned kell;)

hóóvirág, genka53, sziszi1965 és 5 más kedveli ezt.
  20. JósJónás

Szia!

Jól látod, ha nem látod... sajnos. Pedig sokakat érdekelne, az biztos 8)

hóóvirág, Fatther, genka53 és 8 más kedveli ezt.