Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Bántott valaki?
    Különben is, már nem hiszünk a mesékben;) a fehér lovas herceg se nem jött még, meg a békát is hiába puszilgatom, már legalább 3 királyfivá kellett volna válnia;)xDxDxD

kekmaci75, macska49, -Eccer- és 12 más kedveli ezt.
  2. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Nem nagyon, csak azt kaptam, hogy én nem tudhatom milyen a szerver.:)

wiktorka17, dalmata10, sziszi1965 és 5 más kedveli ezt.
  3. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Mint érintet csak halkan súgom az igaz szerelem csókja. :DAkkor abba hagyhatod nem te vagy az :pxDxDxDxD

kekmaci75, macska49, nemethpgabi és 13 más kedveli ezt.
  4. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Lenne egy tippem: szedd le a gépedről az összes jelenleg futó java verziót, és próbálj ki egy-két újat.
    Egyszerre persze szigorúan csak egy legyen feltéve.

kekmaci75, csio70, wiktorka17 és 6 más kedveli ezt.
  5. Baby72

Na, azt inkább nem is szeretném megtudni:)
    Erre számítottam Tőled;):)

wiktorka17, dalmata10, sziszi1965 és 5 más kedveli ezt.
  6. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia Breki! nem tudom neked mi a jobb ....ha süti a nap a pocidat....vagy [​IMG] mert nálunk órák óta ez vanxDlehet átszaladok hozzád szomszédnakxD

macska49, Marika312, wiktorka17 és 8 más kedveli ezt.
  7. kiszcica

kiszcica Fórumprofi

Sziasztok! :) Átnéztem szlovákokhoz,ott csak a kaméleonokkal vannak elfoglalva,aztán a lengyeleknél a kacsacsőrű tápja valamint Hermész által hozott 4 állat előszeretettel van reklámozva szivecskékkel körítve :) A spanyoloknál meg mi vagyunk :D és Jónás hozzászólásait elemzik,meg valami Afrikás téma merült fel. Nah nem lettem okosabb és a mesét sem találtam sehol :(

macska49, Marika312, dalmata10 és 9 más kedveli ezt.
  8. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Gyere, nálunk havas eső van néha xDxDnapocska csak reggel próbált érvényt szerezni magának :Dnem nyert:)

kekmaci75, macska49, Marika312 és 8 más kedveli ezt.
  9. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Nálunk is szakad az eső, be is jöttem az erdőbőlxD

wiktorka17, dereret, iboly54 és még 1 ember kedveli ezt.
  10. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

A kedvedért még ezt is megpróbálom. Nem is biztos, hogy rossz ötlet, mert legutóbb a Javával összeszedtem egy reklámos oldalt, amit alig tudtam eltüntetni.
    A németektől várnám. Igaz szegény Agrie nagyon régóta beteg, már valamelyik este írt, hogy jobban van a kezelésektől s jön másnaptól, de nem jött.:(
    Ha áprilisban már kezdjük, akkor ezek a nemzeti ünnepek vannak:
    - ápr. 23 - Szent György napja, Anglia nemzeti ünnepe
    - ápr. 25 - A Felszabadulás Ünnepe (Festa della Liberazione), Olaszország
    - ápr. 27 - Az ellenállás napja, Szlovénia
    - ápr. 27 - A szabadság napja, Dél-afrikai Köztársaság
    - ápr. 30 - A királynő napja, Hollandia

Nekem a szabadság napja tetszene a legjobban, de láttam írta Jónás, hogy a térségünkből lesz, úgyhogy az kizárva. Még az sem biztos, hogy már az áprilisi eventekben benne lesz.

Dyny, kekmaci75, csio70 és 17 más kedveli ezt.
  11. kovacstne

Na és lesz sok zászlónk is?Valamelyik fórumon olvastam én isxD

dalmata10 és wiktorka17 kedveli ezt.
  12. Baby72

Körülnéztem külföldön, villámlátogatás volt;) angol, cseh, lengyel, spanyol fórum velünk van telexD

csio70, macska49, nemethpgabi és 5 más kedveli ezt.
  13. ciklon23

ciklon23 Fórum mestere

Igen,így van..:) Reggel már írtam én is. Mesét még mindig nem találtam:cry:
    Van 1 kedves szomszim...román,megkértem,hogy olvassa már el a román fórumot....nem sok dolga volt,összesen 15 oldal volt..xD
    Nálunk 1 nap alatt több van..:D

Dyny, csio70, macska49 és 9 más kedveli ezt.
  14. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Szerintem nem is lesz sehol, csak Jónás így akar szabadulni a sok sületlenségtől, amit összehordtunk hétvégén. Csak az utolsó percekben fogjuk megtudni, ez a titkossága az eventnek.

Baby72, dalmata10, wiktorka17 és 4 más kedveli ezt.
  15. kovacstne

Jónásunk jól csőbe húzott mindenkitxDKedves Jónás! Te a mi helyünkben merre indulnál el titok állat ügyben?xD Mese nem van!!!

Dehogy!!!!!! Az event semmi Jónáshoz képestxDxDEz már olyan mint a pszichológia teszt!Nagyon figyelj mit akar a pszichológus hallani, mindig azt X-be amire Ő gondol

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.3.15
    macska49, Baby72, wiktorka17 és 4 más kedveli ezt.
  16. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Mese se volt?

Baby72, wiktorka17, ciklon23 és 2 más kedveli ezt.
  17. ciklon23

ciklon23 Fórum mestere

Az sem volt :)

Baby72, wiktorka17, _Cygnus_ és még 1 ember kedveli ezt.
  18. Erzsébet57-7

Erzsébet57-7 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Sokat gondolkodtam, hogy írjak-e, de végül úgy döntöttem, hogy írok nektek pár sort. :)
    Már hónapok óta olvaslak titeket, először a farmra, és utána azonnal idejövök hozzátok, olvasgatlak titeket, amióta él ez a kis csoportka, azóta sokkal többet tudok a farmról, és sokkal jobban tudok felkészülni, mindig tudom miket érdemes megvenni, felvásárolni, sokat nevetgélek, és kikapcsol amikor idejövök, remélem, hogy nem baj, hogy leírtam ezt a pár sort, de úgy éreztem ennyivel tartozom nektek! :) Remélem, hogy nagyon sokáig fog élni még ez a kis aranyos társaság, és JósJónás is mindig velünk lesz. Köszönöm nektek!
    Ha nem haragszotok meg rám, akkor a véleményeteket kérném egy dologról, a kaméleon tenyésztésre nem tudtam igazán készülni, és 177 szuper táppal és 147 kaméleonnal várom az eventet, szerintetek mire lesz elég?
    Üdv: Erzsi

Dyny, kekmaci75, csio70 és 14 más kedveli ezt.
  19. kovacstne

Volt pár mese, de semmi reakció, így nincs mese. Egy hétig sasoltunk minden külföldi fórumot és ennyi

Baby72 és wiktorka17 kedveli ezt.
  20. kiszcica

kiszcica Fórumprofi

Megnéztem nálam mi a legdrágább titok állat a piacon. Sorolom ár szerint csökkenve:
    -(kacsacsőrű),
    -kivi,
    - farkas,
    - rénszarvas,
    - kakas,
    - mosómedve,
    - kenguru,
    - szentjani,
    - béka.
    A kacsacsőrűt azért írtam oda,mert tegnap azt írtam,hogy nem lesz egyből piacképes,ezért kilőve,de Jónás erre meg azt válaszolta,hogy ne nagyon lövöldözzek,mert eltalálom a lábujjam :D
    Tehát szerintem ezeket az állatokat fogja kérni a feladat.
    Ui: Bocsi Breki az utolsó helyért :/ de hát nem tehetek róla,hogy Kukori kelendőbb :oops:

Dyny, kekmaci75, macska49 és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.