Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Gdominik

Gdominik Fórumprofi

Az biztos, hogy a kondér, hozzá meg lesz a fémhulladék. Mostanában nagyon rászálltak a répára, ez már a második event, én betankoltam, ha nem kell legalább 70 csatnihoz meg van a répaxDxD

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  2. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Üdvözletem Kedves Barátaim!

Még mindig iááááááááááá!

[​IMG] [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

3. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!
    Azok csak a feladatok meseszövegei. Mivel tenyésztős feladatokról van szó, a meseszöveg csak körítés, semmi jelentősége nincs.
    Lesz egy 6 részes ideiglenes feladat, Az Operaház Fantomja névvel, a szokásos követelménnyel, a szokásos nyereménnyel. A címeket én fordítottam :D, de ezt gondolom, minden nyelven így mondják. És lesz még két 10 részes állandó gazdaköri feladat, A szamár, az szamár... és A fazék (edény?) vásárlás veszélyei névvel.

farmer221278, georga06, Gio és 2 más kedveli ezt.
  4. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Úgy látom, mégiscsak segíteni akarnak rajtad:)
    Event végére befut egy munkások féláron akció.

5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Nóci-) Hát ez haláli lesz ha bevezetik xD Úgy össze fogunk veszni a kedves szomszédokkal hogy öröm lesz nézni xDxDxDxD Már keresek is utánpótlást magamnak xDxD

Claunyuszi, genka53, tünde282 és 3 más kedveli ezt.
  6. qpee1

qpee1 Utánpótlás-írogató

a lányom imádja BERNIT :)

m.sz.emma kedveli ezt.
  7. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! Mikor volt utoljára ajándékkód? Én már nem is emlékszem rá, szerintem hónapok óta nem találkoztam vele. Régebben mintha gyakrabban lett volna, vagy én siklottam el felette?

8. szemike50

Kedves Jónás! Nem hallottál valami ajándékkódról? Most jutott eszembe, hogy olyan régen kaptunk ilyesmit, vagy kiment a divatból?

mütyürke53 kedveli ezt.
  9. kukori80

Szia. Éppen jövő héten fogunk kapni a hibák miatt: Mondjuk ez bónuszkód, de akkor is kód ;) Hátha valaki nem olvasta:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/73598/

Utoljára szerkesztett: 10.10.14
  10. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Még néhány:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Plusz néhány további kép az eventhez:
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG][​IMG]
    Forrás: német fórum 1, 2

11. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.10.14
  12. anikó5252

anikó5252 Járnitanuló

Köszönöm Jónás a jó hírt, vasárnap is nagyon jó lesz:inlove: a végére jobban bele lehet húzni, hogy sikeresen az event végére érjünk;)

13. szemike50

Köszi, de én a rendes kódra gondoltam, amikor valami eseményhez, vagy ünnephez kötődött, vagy már kivették a játékból? De a bónuszról se tudtam, köszönöm.

14. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia, régen, amire Te gondolsz (miamajikód), az szintén sima bónuszkód /ajándékkód volt, csak akkor még gyakrabban adtak ilyen kódot, és nem csak kárpótlásra hanem sima meglepetésre is.

15. Diti54

Diti54 Fórum mestere

Sziasztok!
    Bocsi a tudatlanságomért, de mi volt a TOP 500 nyereménye?

16. kukori80

Szia.
    Az elveszett banánláda fosztogatója700 Bahamarama TP és 1 aranybanán120:00Event: Szüreti fesztivál 2013
    Top 500

17. Diti54

Diti54 Fórum mestere

Köszi a választ, nem is emlékeztem rá :)

18. Gdominik

Gdominik Fórumprofi

Szerintem, azért nem lehet ennyire tragikus a helyzet. Biztos, hogy lesz valami mód arra, hogy az ember egyénileg is tudjon haladni. Én biztos, hogy nem fogom beáldozni az 50 banánomat, ha azon múlik, hogy mit csinál, vagy mit nem csinál majd a szomszédom és arról nem is beszélve, hogy a BP nem arról híres, hogy úgy indít el valamit, hogy azon ne legyen nyeresége. Ha itt nagy közös buliról lesz szó, akkor szerintem sokan meg fogják gondolni, hogy belevágjanak-e. Nekem is van még mit fejleszteni a bahán, akkor inkább oda menjenek a banánjai, mint valami másoktól függő valamire akármilyen csábító is a dolog.

19. kukori80

Nekem olyan szuper szomszédaim vannak hogy simán belevágunk, akármi is lesz, azért is raktam a végére a sok nevető fejet ;)
    Nincs mit.)

genka53 kedveli ezt.
  20. Gdominik

Gdominik Fórumprofi

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.