Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép napot!
    Kicsit megkésve érkeztem....és már megint sokat kellett visszaolvasnom:)
    Holnap kezdődik a telihold event és most kicsit megakadtam, mert nem emlékszem mire is jutottunk ennek kapcsán ... mit is kell termelnünk az új gazdakörihez a régi növényekből:oops: Kukori! kellenének a feljegyzéseid;) vagy ennek sem értünk a végére:music:
    hát.... komolyan mondom olyan az agyam mint a szita:(

Coff66! Nagyon tetszett a meséd ismét:inlove: semmiféleképpen abba ne hagyd, szerintem mindenki szívesen olvassa;)
    És még valami... mos akkor mi is van a 9 állatkánkkal? Teljesen megfeneklett a megoldás?:mad: Ezek szerint már csak a hivatalosban bízhatunk:(

macska49, Kukackukac, Dyny és 8 más kedveli ezt.
  2. breki072

breki072 Fórum elő legendája

macska49, Kukackukac, Dyny és 13 más kedveli ezt.
  3. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Ha jó lesz addig, amíg nem ér ide ;)

https://board-hu.farmerama.com/inde...on-szárnyra-kelhet.11086/page-425#post-181240

Kukackukac, sziszi1965, drixon és 6 más kedveli ezt.
  4. iboly54

Jaaaj de aranyosak vagytok :inlove: köszönöm szépen a segítségeteket.... de ennyi mindent agy napra:oops: hát fellehet kötni azt a bizonyostxD mivel én elég jól kifogytam a rémséges növényekből:( kellettek a gazdakörikbe, főleg a felhősorosba :( de legalább megvan;)
    Még egyszer köszi mindenkinek!:)

Kukackukac, Dyny, sziszi1965 és 7 más kedveli ezt.
  5. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

Szia Én ugyan nem kukori vagyok, és feljegyzésem sincs, de!!!! Tegnap valaki hozott egy jútúbos (sic) linket, a márciusi eventekről.
    A teliholdasnál egy felhősor van, amin két ismerős kütyü csücsül. A pókháló, és valami rémes gyertya. Ez a telihold talán nem hozza még a felhőt, de a két kitehetőt előre megszerezhetjük, talán erre Jónás is rábólint.

macska49, Kukackukac, Dyny és 5 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, te nem erre a felhősorra gondolsz véletlenül?
    • Érésidő: 48:00 óra
    • Amit ad: 10%-kal gyorsabb termelés rémnövényeknél 24 órán keresztül, 1500 BTP, 1200 TP
    • Tematikus felhősor, csak a meghatározott rémséges dekorációk helyezhetőek rá (Koponya gyertya, Kerberosz, Boszorkánykonyha, Drakula nyúl, Pókháló).
      Ezek Jack boltjában kiválthatóak.
      https://board-hu.farmerama.com/threads/a-telihold-event.3019/

skalimaci, macska49, Kukackukac és 9 más kedveli ezt.
  7. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Kedves Bözse!

Nagyon köszönöm :inlove: Igazán bátorító, amiket irtál! Ha jön az ihlet és befér ebbe a topikba, akkor szívesen:D

macska49, Kukackukac, Dyny és 14 más kedveli ezt.
  8. Borzas.Kata

Még az is lehet. :) Hol szerezted?

macska49, Kukackukac, sziszi1965 és 4 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

Ez a felhősor már nagyon sokunknak aktív pár hónapja, a link amit hoztak nem volt átállítva márciusra, aki hozta, szólt is róla, hogy meg kell tenni. Egyébként az enciklopédiában megtalálod te is.

skalimaci, macska49, Kukackukac és 9 más kedveli ezt.
  10. iboly54

Én mostanság csak féllábbal merek a piacra belépni....olyan elképesztő árak vannak....szinte mindennek:( érdekes viszont, hogy nálam a kaméleon 2e csp alatt van....a denevér 4ezer és a fölött. A tápokról jobb nem beszélni... hihetetlen áruk van, de így is megveszik.:) A tenyészállatok most magasabbak a megszokottnál, de bízok benne, hogy boom alatt lesz olcsóbb is...legalább is eddig azt tapasztaltam:)
    Az új növények meglepő módon "alacsony" árakkal küszködnek, míg a kökény és a tamarindusz még mindig nagyon drága 6-7 e csp alatt nem lehet venni:oops:
    Szóval az a helyzet se eladni ( nem nagyon van mit) se venni nem tudokxD

PocsékFarmer, csio70, Dyny és még 1 ember kedveli ezt.
  11. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Köszönöm! Remélem az én unokáimnak is tetszeni fog. Majd tesztelek rajtuk :D

macska49, Kukackukac, sziszi1965 és 7 más kedveli ezt.
  12. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Szia!

Épp most vettem 100 kaméleont 2500 csp/db-os áron :D
    Nálam ott van az alja szerintem is 5000-re fel fog menni sőt lehet még keveset is mondtunk, nekem 3600 van ez mind megy tenyésztésre de szerintem sok alapot vissza fog adni azokat meg eladom :)

csio70, Kata_rzis, -orgona- és 2 más kedveli ezt.
  13. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Annyi mesém nincs még Szemike, hogy gyűjteményem legyen :D(mert az a 3 van össz, amiket ide betettem). De az ötlet jó. Köszönöm :inlove:

macska49, Kukackukac, sziszi1965 és 8 más kedveli ezt.
  14. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

A felhősor már nekem is megvan, de hiányzik róla a horrornyúl és a boszorkány konyha.

macska49, Kukackukac, sziszi1965 és 8 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

Nagyon nagy szerencséd volt azt hiszem. Nálam 2900-ért van pár darab a vége 5298,62. A babérlevél mai ára pedig Lackonak: 85-129,88-ig van 66 tételben nálam.

csio70 és Marika312 kedveli ezt.
  16. Borzas.Kata

Akkor holnap meglátogatom Encyt, (klopédiáék lányát) , csak megvárom a családot hogy frissítsék a dzsípí-eszemet. :D

Kedves Gabilány . Téged is kérdezlek, a EV topikban volt egy mese Dorka szülinapjára. Egész véletlenül nem mentetted le? Mert anyujának új gépe van és a régiről nem kinyerhető. Szeretné megtartani, de sajnos senkinek sincs meg akit kérdeztem.

A pletska most csak a holnapi turbómalom. :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.3.15
    macska49, Dyny, kekmaci75 és 8 más kedveli ezt.
  17. Klarissza-1

Klarissza-1 Haladó

Szia kedves Borzas.Kata (keresztneved véletlenül nem Lyza?) - esetleg az Archivumban meg lehet nézni, talán ráakad Zsófi. Pusszantás neki is és a nagylány Dorkának is.

Annyira vártuk a holnapot, és tessék mennyi mindent "zúdítanak" a nyakunkba.
    Lesz mire figyelnünk.

macska49, Kukackukac, Esztike9809 és 5 más kedveli ezt.
  18. PocsékFarmer

PocsékFarmer Fórum nagymestere

Volt annó 1 Ency....
    Kinek sokat köszönhetünk (mi koporsóba kerülhetősök, így öregen :))!
    Remélem, játszik még....

Engedjétek meg, hogy Pharmer szülikapcsára rákattanva megejthessek egy pár szót még.... Itt...
    Február 23-án volt 4 éves az a topic, amit Jónás Apukánk előtt sokan látogattak (én speciel ott nőttem föl, s köszönöm a Vadász-Társadalomnak, hogy segítettek, s megismerhettem a 2 Leg -Barátnőmet, szóval itt is boldogbörzdéj az Eventvadászoknak - sajnálom, hogy már nem vannak, és holnapra szeretnék a RÉGI EV-topic létrehozójának: W.Reninek nagyon-nagyon boldog Szülinapocskát kívánni!!!!
    Ha ezt így lehet, Jónás Apu, akkor +köszönöm!
    De a 9 cudar állatkámra még mindig nem dobtál kockát... Ők semnem jók? :(

macska49, Kukackukac, Dyny és 16 más kedveli ezt.
  19. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Ezt most csináltam nem értem az embereket kár hogy nincs delám bár azért 1 pakot vettem :D

http://kepfeltoltes.hu/150304/kam_leon_www.kepfeltoltes.hu_.png

csio70, Marika312, -orgona- és még 1 ember kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

csio70, Marika312, steve223 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.