Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. dereret

dereret Fórumőrült

Jónás nagyon válogatós lett mostanábanxDxD
    De majd jól kitolunk vele: 9 állat a 8 tyúk is meg egy emlős és kész is az eventxDxD

macska49, Kukackukac, Dyny és 15 más kedveli ezt.
  2. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia dereret! A gesztenyést is lehet használni? Én úgy tudom csak event növényeknél érdemes:) a rémesekre nincs hatással....vagy rosszúl tudom?:oops: az is lehetxD

Kukackukac, wiktorka17 és drixon kedveli ezt.
  3. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Nagyjából egy éve történtek változások:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/mozi.7141/

4. Netudki50

Netudki50 Törekvő

wiktorka17 és drixon kedveli ezt.
  5. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Vagyunk itt még páran, akiknek anno sokat jelentett az EV topic, még akkor is, ha csak a csíkon csücsültünk. Még emlékszem azokra az időkre, amikor elkezdődött az event s már mentem is olvasni, hogy a nagyok milyen taktikát dolgoztak ki.:) Az egyik legkedvesebb szomszédomat én is az EV topicnak köszönhetem. A pillangót kérő event alatt, kétségbeesetten írtam be, hogy valaki tegyen fel nekem is pillangót a piacra, akkor jelentkezett valaki a csíkról...annyi mindent kaptam Tőle, amit sose fogok tudni viszonozni. Szóval sajnálom én is azt a topicot.:cry:
    Persze, mindenre lehet használni, csak nem 0 perc alatt fog beérni a rémnövény.

Kukackukac, Dyny, PocsékFarmer és 14 más kedveli ezt.
  6. dereret

dereret Fórumőrült

A gesztenyést a 0 percesekre illetve szupertrágya használatkor érdemes aktiválni illetve vészhelyzetekbenxDxD
    Ha látnátok a horroros gazaimat meg a sok sötét szörnyes felhőimetxDxDxD
    A naptárban legközelebbi event 2 hét múlva lesz, így aki a narancs kaméleon terményesnek alapólat szeretne, akkor a Jónástól kapőott ötletet kell kihasználni, azaz pár komfortos szegfút, hagymát 0 percezni, talán összejön 10 új felröppenő.;)
    Szóval mivel én csak délután vagyok, így a horrorokatr csak úgy tudom gyorsan szapoirítani, ha sztrágyázom, de akkor már kettőt egy csapásra...

Kukackukac, Dyny, PocsékFarmer és 14 más kedveli ezt.
  7. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Jaaa, így már értem miért aktiválod;) azt hittem megtévedtél a nagy fáradság után:pxD lehet követem a példádat....nagy jó ötlet, köszike;):)

Kukackukac, Dyny, szemike50 és 8 más kedveli ezt.
  8. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Jók ezek a pontszám változások, mert ha szerencséje van valakinek, akkor több pontot is szerezhet mint eddig. Az viszont jó lenne, ha nem csak azután derülne ki, hogy nincs film, miután beültem a moziba. (Mondjuk a megnézem tábla csak akkor lenne zöld, ha van is nézhető film.)

Kukackukac, sanya53, szemike50 és 8 más kedveli ezt.
  9. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Hm hm voltam odaát és még nem érkezett meg! Mikor fog jönni az újabb kép?
    Lassu voltál Jónás apó :pxDxD
    Megérkezett de hm hm nem sokat mond ma sem

Kukackukac, Dyny, _Cygnus_ és 7 más kedveli ezt.
  10. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Holnap is lesz nap;)

11. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szerbusz apó!
    Várom is ám a holnapot :D

Kukackukac, iboly54, szemike50 és 7 más kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia kedves Jónás, már én is láttam amit breki:https://board-hu.farmerama.com/inde...és-jós-jónás-otthona.7666/page-81#post-184501
    Szebb lett a kép tegnap óta, bővült helyes kis állatokkal. Okosabb ma sem lettem tőle, de majd talán holnap.... Erdőbe menni ma már nem szeretnék, ezért inkább nem találgatok. Vagy kiderül holnap, vagy nem.... Minden esetre kíváncsian várom:)

skalimaci, Kukackukac, Dyny és 6 más kedveli ezt.
  13. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Én elég ramaty piacon vagyok. Nálam sokkal később mennek fel az árak, most például a kaméleonnál. Sőt, az új fatermések is később jelentek meg.

14. E-liza

E-liza Aktív író

Szia Klárikám.
    Itt vagyok, már nem magamon kívül. :)
    Próbáltam én is keresni, de sajnos nekem sincs meg. Akit felismertem vagy aki megemlítette az ev topikot mindenkit kérdeztem, de sajnos nem tudjuk előkeríteni a mesét. Bár nagyon szeretném, de ugyanúgy kétszer nem tudom megírni. :(
    Egy ideig nem játszottam,most van egy kicsi farmocskám, lassan haladgatok. A horroros napokon újra szedegetem össze csúf kertecskémet. Játszogatok a magam kedvére. Továbbra is fáj Gabikertje. Azt a sok szeretetet amit kaptam tőletek, (szeretetfaként, tökhintaként, madárijesztőként, rémes fákként, ólakként, nem felejtem el. Az emléke melengeti a szívemet.

Tudom hogy ez itt a pletyka topik, hát elpletykálnám, milyen is a béka.
    A béka többnyire zöld színű. A fű is zöld színű, mégsem béka. A béka hosszú lábú, a bárszék is hosszú lábú, de mégsem béka.
    A békának nagy szemei vannak. A gülünek is nagy szemei vannak , mégsem béka. Tehát ami többnyire zöld színű, hosszú lábú, és nagy szemű, és mégsem fű, és mégsem bárszék, és mégsem gülü. Na az a Breki! :D

Egy viszont ölelés. :)

Kukackukac, Dyny, énvagyok64 és 15 más kedveli ezt.
  15. dereret

dereret Fórumőrült

Ez még Jónás feladványánál is kacifántosabbxDxD
    Ha lehet, vagy kérhetjük: nehogy segíts neki /még ha kérne se/ nekünk rejtvényt készítenixDxD

16. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Breki így lesi majd holnap a kép jövetelét :D
    látom... már hogy hogyan várod [​IMG] az egyik szemed nyitva marad még iccaka is :D

Kukackukac, nemethpgabi, iboly54 és 13 más kedveli ezt.
  17. E-liza

E-liza Aktív író

Kicsi vagyok én ahhoz. Bár ha meggondolom, csak hosszában. :D

Kukackukac, Dyny, énvagyok64 és 9 más kedveli ezt.
  18. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:) Látom nem sikerült közelebb jutni a 9 állathoz :p
    Breki meg boomig elfoglalja magát valamivel és amikor kihirdetik a boomot akkor: [​IMG]

kishajni, Kukackukac, Dyny és 18 más kedveli ezt.
  19. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Hm!
    Szőrös kukacot csakis a kakukk szereti, mondtam már?

Kukackukac, nemethpgabi, Dyny és 10 más kedveli ezt.
  20. dereret

dereret Fórumőrült

Pedig én már a 8 tyúkos tippet is bevetettem, de lehet hogy a nyulakat kellett volna,xDxD mert azokhoz van, hogy kiugrasztjuk a bokorbólxDxD
    ... elfelejtettem, hogyí mit is akartam ezzel a bokorralxDxD
    Már én abban sem vagyok biztos, hogy Jónás mit írt: 9 titkos állat vagy 9 titok állatxDxD

Ribiszke, Kukackukac, Dyny és 13 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.