Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

A 8 db sárga tyúkóladról beszélünk?;):)xD

Kukackukac, szemike50, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  2. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Holnap majd egyet megmutatok:)

Kukackukac, Dyny, énvagyok64 és 15 más kedveli ezt.
  3. Baby72

A deszkákkal kapcsolatban is kellett volna kapnunk ma információt, ha jól emlékszem.;)

Kukackukac, _Cygnus_, dereret és 2 más kedveli ezt.
  4. dereret

dereret Fórumőrült

Szia !

Melyiket ? A legkönnyebbet ? A kacsacsőrűt ?xDxD

Kukackukac, Dyny, kekmaci75 és 12 más kedveli ezt.
  5. Bözse

Bözse Rutinos

Egy vallomással tartozom Nektek. Én 1 nagyon kíváncsi ember vagyok. Nem kíváncsiskodó, csak szimplán kíváncsi. Minden érdekel, mindenbe belekóstolok. Elég gyorsan eldöntöm, hogy jobban elmélyülök 1 témában, vagy hagyom a csudába, mert szót sem érdemel számomra. Az emberekről is szívesen tudok meg többet. (Nem akarom azt írni, hogy szeretek ismerkedni, mert az eléggé félreérthető lenne.:D) Természetesen nem tolakodóan, Mindenki annyit mond el magáról, amennyit akar. Én is ezt teszem, csak azt írom le/mondom el amit publikusnak szánok. A titkaimat megőrzöm magamnak, vagy a legközelebbi barátaimmal osztom meg őket. Időnként itt is örömmel venném, ha többet is megtudhatnék 1-1 általam nagyra becsült játékosról; 1 jól sikerült hsz írójáról vagy 1 új névről, aki épp felbukkant az engem lájkolók listáján. Ám ilyenkor ha rákattintok a névre a felugró ablakból nagyon kevés infót kapok. Mert csak a 'Tagság kezdete' (ez a többségnél az új fórum indulásának a napja), hsz-ek és lájkok számai jelennek meg. Ez kiindulásnak nem rossz, ám igen kevés. Mert van aki csak olvasni szeret és írni nem , így róla még ennyi adat sincs. Az már biztató jel, ha az ablakból leolvasható az illető neme. Bár nagy választék nincs: férfi, nő, és ha nem jelöl be semmit: user. Én még támogatnám a 'Nem döntöttem el' és a 'Nemátalakító műtét folyamatban' kiírásokat is.;):pxD Annak örülök leginkább, ha vmi profil hsz-t is találok, mert az arra enged következtetni, hogy több is van az illetőről feltéve annál, hogy fiú-e avagy lány. De sajnos a legtöbbször ez jelenik meg, ha ráklikkelek a 'Profil oldal'-ra. Viszont ebből nem tudom eldönteni, hogy tényleg nincs fenn semmi, vagy csak úgy járt a farmer, mint én. Az enyémet telepakoltam infóval, vicces szöveggel és (ki hitte volna rólam?!) videókkal. De kiderült, nem adtam arra engedélyt, hogy más is láthassa, így csak magamat szórakoztattam vele. 1 szó mint 100, kedves gangos farmerek! Szeretném divatba hozni ezt a funkciót a fórumon. (Pöppet önös érdekből, bár kötve hiszem, hogy én vagyok itt az egyetlen aki bekukucskálna másokhoz ismerkedni.:pxD) Benne vagytok? Ha nem a válasz azt is elfogadom, de gondoltam 1 próbát megér a dolog.
    PS: Az én oldalam megtekintését csak erős idegzetűeknek ajánlom!;) De azoknak nagyon és melegen.:D

Kukackukac, Dyny, progabi és 34 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Kukori te még próbálkozol a közeledéssel, látszik, hogy a kakasok optimistán szemlélik a világot, én már legalább két napja föladtam, hogy a 9-est megtudjam a hivatalos előtt.xD
    Olvastam nagyon tetszik az ötlet, csak..... Javaslom, hogy a bokorba tegyük be a rókát vagy a békát azok ugranak a nyúlra és a tyúkra, vagy mellé...xDxDxD.
    Egyébként felmerült bennem is, hogy lehet, hogy nem is titokállatok kellenek, hanem a levesbe valók?;)

skalimaci, Kukackukac, Dyny és 11 más kedveli ezt.
  7. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

kedvas Jónás! nem lehetne még ma? nem merek elaludni mert félek kilyukad az oldalam a kiváncsiságtól.

Kukackukac, Csöpi02, _Cygnus_ és 5 más kedveli ezt.
  8. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Jónás:) Csak egyet? hmmmm... és hol marad a többi? De ha minden nap megmutatsz egyet az is jó nekünk csak időben legyünk
    xDxD Jónásunk nem ilyen :)
    Szia:) Nem kell feladni, próbálkozni kell mert Jónásnak aranyból van a szíve csak befestette valami festékkel hogy ne látszódjon xD

Kukackukac, Dyny, sziszi1965 és 17 más kedveli ezt.
  9. Baby72

Ezt most jól értelmezem? Te dereret tyúkóljaira vetettél szemet? Odaadnád a rókáknak? Háááát... xD tudom, háttal nem kezdünk mondatot;)Nu, pagagyixD

Kukackukac, sziszi1965, iboly54 és 9 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia kedves Jónás csak egyet? Csak holnap? Nem lehetne esetleg ma és 9...? Kukori szerint nem szabad feladnunk, mert Neked aranyból van a szíved....:)

skalimaci, Kukackukac, progabi és 10 más kedveli ezt.
  11. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

igy igaz, de ne legyünk telhetetlenek! még ma 1-et és holnap is egy-párat.

sziszi1965, Linden, szemike50 és 8 más kedveli ezt.
  12. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Sziasztok!
    Szép estét mindenkinek!:)
    Nézem Jónás képeit az új malomról ezek szerint közeledik!:DHolnap meg turbómalom. Pedig nemrég volt! Az új malomnál marad az 50%?Vagy lesz valami + is ha megy a turbó?
    Valahol az is elhangzott (nem emlékszem hogy hivatalosan is) hogy az új malomnak köze van a koralhoz pedig arról még nincs hír vagy mégis?xD

Kukackukac, Dyny, sziszi1965 és 9 más kedveli ezt.
  13. breki072

breki072 Fórum elő legendája

El biza:D kész a kupák is ezáltal a bölcs tölgy már egész :)
    Ennek örül majd péntekig, félszemmel meg a következő képet lesi :)

Kukackukac, Dyny, sziszi1965 és 10 más kedveli ezt.
  14. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Nálam most lehet venni 2600 körül kaméleont... :S remélem, lesz még drágább is, mert betáraztam belőle. :(

csio70, -gyöngy-581 és -orgona- kedveli ezt.
  15. Bözse

Bözse Rutinos

Akik kedvet éreznek magukban az előbbi felhívásom hatására, azoknak 1 gyorstalpaló az ügyben. Valahol bizti le van írva, de nem tudom hol.:oops: Én csak a magam feje után kóricáltam a témában.
    1.) A fórum kezdő sorában a saját nevetekre katt és a felugró panelből a legfelső Személyes adatokra szintén. Értelemszerű kitöltést és alul a Változások mentése gomb használatát igényli.
    2.) Mivel fogalmam sincs arról, hogy pontosan melyik részen engedélyezhető a láthatás, így itt vannak az én beállításaim: Privát terület, Alapbeállítások, Értesítések beállításai Ezeket szintén a saját nevetekre kattintva érhetitek el a bal oldali oszlopban.

Dyny, sziszi1965, Coff66 és 12 más kedveli ezt.
  16. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

mindjárt itt: A fórum kezdő sorában a saját nevetekre katt, "online állapot mutatása" pipa :)

Kukackukac, Dyny, csio70 és 4 más kedveli ezt.
  17. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Nálam lassan kifosztják a csatnit.o_O 50 ezer már. Nézegetem, igyekszem olcsóbban kifogni.

kekmaci75 és csio70 kedveli ezt.
  18. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Támogatom az ötletedet;):)

Kukackukac, Dyny, breki072 és 8 más kedveli ezt.
  19. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Ti komfortba ültetitek a szupertrágyázott teliholdast? Az én készleteim is a béka feneke alatt vannak (persze nem a Breki ült rá :p).

Tegnap néztem a tévében egy vitát az EU-USA közötti szabadkereskedelmi egyezményről. Utána lazításképpen elolvastam Pharmer hozzászólását a csillaghelyzet elemzéséről. Na gondolhatjátok! xD
    Ha ma megválasztjuk a nap kifejezését, javaslatom a "konstans szintközök". ;):inlove:

Bözse, megnéztem a profilodat, nem gáz. :) Én is matattam valamit a a sajátomon.
    Saját kis célokat én is szoktam csinálni, pl. azt játszom, hogy minden termékből legyen 1 a polcon, aztán 5, aztán 10 ... na, nem mintha egyébként unatkoznék.

Kukackukac, Dyny, ToZso13 és 15 más kedveli ezt.
  20. Baby72

Szerintem akkor van értelme a szabadkereskedelemnek, ha van mit áruba bocsájtani. De ez esetben erről szó sincs.;)

Kukackukac, sziszi1965, Fatther és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.