Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!
    Hogy mennyire fair vagy nem fair, hogy nem lehet minden régi ajándékot újra megszerezni, háááát, nem is tudom... azt hiszem, a régi játékosok szerint meg pont az nem fair, hogy utólag sok mindent meg lehet vásárolni, amiért ők keményen megdolgoztak...
    tavaly a TOP500 nyereményére hajazó AB-t adó cicust csak vásárlással lehetett megszerezni... vagy a három játékórát... és ha jól tudom, a bagoly és varjú tojásokhoz is csak FA-ért lehet hozzájutni

Bokalmgazda, Gio, Johnny1111 és még 1 ember kedveli ezt.
  2. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Kedves Gazda társak!
    Javaslom alapítunk díjat a "legnépszerűbb moderátor" címre.;) Bár nem ide tartozik, más szöveg környezetben nem volna értelmezhető, hogy bár a modik rendfenntartónak vannak kitalálva, nem mindegy hogyan teszik azt. Ugyanis mi vagyunk a VÁSÁRLÓK !
    No de ahogy kedvenc modim mondaná vissza a témához. Maradt még valakinek barkácsot adó gazdakörije? :sleepy:

Kriszti, Reira*, ciklon23 és 4 más kedveli ezt.
  3. farmerogirl

Plusz 1 szavazat ;)
    hát, nekem azért még néhány tenyészállatos sor bentmaradt a gazdakörben :oops: szívesen átadom őket xD:p

Numiz és |Tamás| kedveli ezt.
  4. Marika312

Marika312 Fórum császára

Igen, nekem vannak olyan feladataim, amik még XL és XXL barkácsot adnak.
    Az alapitásban benne vagyok - nekem is van kedvenc Módim.

Numiz kedveli ezt.
  5. ciklon23

ciklon23 Fórum mestere

Itt is 1 szavazat :) Nekem is van jó pár a tenyésztősöknél,mind a Tiéd lehet...xD

Numiz kedveli ezt.
  6. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok! Nekem is van még barkácscucc a Sminkpartyban, Kreatív evőpálcicákban, Gazda sorsában, Drakula pókjában és természetesen a tenyésztős feladatokban. Szóval csupa "könnyű" feladatban, ahová vagy aranybanánt kell előbb szerezni, hogy kiváltsam a hozzávalókat, vagy havonta egyszer lehet termelni a szükségeseket teliholdkor, vagy gigamenyiségű hosszúérésű kell hozzá, vagy magasabb szintű tenyészállat. :D Szóval csupa olyan, ami lassan halad vagy amire azt mondja a gazda, hogy majd egyszer megcsinálom, ha elértem a 100. szintet. :D ;)

mária4702, macska49, csio70 és még 1 ember kedveli ezt.
  7. LIgetemben

LIgetemben Utánpótlás-írogató

Sziasztok! :)
    Szia!:)
    A felvetésed, mint első javaslat, több kérdést is felvethet számomra.

A Moderátorok a fórumon a pontos és szakszerű válaszadást képviselik, ez a munkájuk legfontosabb része.
    A személyes szimpátia pedig a Játékosokra, ránk vonatkozó benyomás, mondhatnám, szubjektív dolog.

Nem szerencsés úgy gondolom, a megkülönböztetést egy szimpátia szavazással egybekötni.
    Ezen a fórumon már lehet "tetszik" gombbal értékelni a posztokat. :)
    Tegyük inkább ezt, és ne különítsünk el senkit sem. ;)
    Együtt, egymásért is vagyunk, játszunk és beszélgetünk a topicokban. Körültekintő és empatikus magatartás legyen a jellemző mindannyiunkra, ez viszi előre a játékot, a jó közérzetet, a szórakozást.:)
    Véleményem csak egyéni indíttatású, elvethető, vagy elfogadható.

taga1, mária4702, Matold és 22 más kedveli ezt.
  8. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Nem rossz, köszi, csak eszembe jutott, a szamár tenyésztéshez fém hulladék kell, s ha úgy potyog mint a festő ecset, az érdekes lesz... :oops:

ciklon23 kedveli ezt.
  9. ciklon23

ciklon23 Fórum mestere

Én nem panaszkodom..:) Nekem nagyon jól adta az ecsetet,remélem ezzel sem lesz gond:)

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  10. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok, szia Tamás!
    A többiekkel ellentétben engem nem a jutalom érdekel, hanem a hozzávaló. Mivel is készüljünk, termények, tenyészállatok, állatok? Ha jól értettem a célzást, akkor barkácsolunk is valamit. Vajon mivel etetjük, olyan jó a grafikája, hogy megint elnyerheti tetszésünket?
    Kedves Jónás, vajon neked nem lenne mesélnivalód a fentiekkel kapcsolatban? Nem érdekel, hogy a gömbödet pörgeted meg vagy csak egyszerűen elmondod, mi történt. Megint csak pusmogás megy a fórumokon. Nem a magyarra gondoltam, habár célozgatások itt is hangzottak már el, mint látjuk. Sejtünk valamit, de ez sokkal rosszabb mintha érthetően elmondták volna, hogy a BP milyen irányba akarja terelni a pletykákat. A játékosok fantáziája nagyon be tud lódulni ám egy-egy hír kapcsán. Napok óta figyelem a fórumot, szerencsére? semmi változást nem vettem észre, csak meglepően gyorsan reagálsz, ha más pletyka topicra célzást teszünk. A szerencse után azért van kérdőjel, mert fogalmam sincs arról, hogy ez most jót vagy rosszat jelent. Mindig határozott elképzeléseim voltak, amit a más véleménye nem nagyon tudott befolyásolni, most viszont nem tudom kinek higgyek. Jós konferenciát tartottak nektek? A BP úgy gondolta, hogy nagyon hamar szivárogtak ki dolgok? Segítettetek a hírforrások megszüntetésében? Lehet én látom rosszul, de nekem nem tűnt úgy, hogy kárt okoztunk az előre kiszivárgott hírekkel. Nem nagyon voltak olyan eventek, hogy a piacon érdemes lett volna előre bevásárolni, a vásárlási kedv rovására sem mehetett, ha napokig jól éreztük magunkat a pletyka topicokban. Nem a magyar pletykafészekről beszélek, hanem általánosságban. Érdekes módon, minden pletyka topic állandó moderátori felügyeletet kapott. xD Ettől függetlenül a Tamás jelenlétének nagyon örülök. Emberi hangot ütött meg, amikor idejött és úgy is fog mindenki viselkedni vele. :)
    Egy szavazat tőlem is megy. :) Jó lenne, ha mindenki megértené végre, hogy egy moderátor tekintélye nem csorbul attól, ha leereszkedik a játékosokhoz...ellenkezőleg. Tisztelni csak azt lehet, akitől nem félünk, ha valaki félelemkeltéssel akar irányítani, ne csodálkozzon, ha ellenállásba ütközik.
    Kellemes vasárnapot Mindenkinek!

11. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Szerintem a mobik azért vannak,hogy segítsenek kiigazodni egyes feladatoknál.Nem kell őket bántani,sarkallni sem,hogy kapcsolódjanak be az egyes témákba. Szerintem elég,ha éremben válaszolnak minden kérdésünkre./zavarni nem zavar az sem,ha bekapcsolódnak témákhoz,mint maszek többi játékos/

12. Marika312

Marika312 Fórum császára

Én is kaptam szépen, igaz, hogy hosszúérésűek voltak (árpa, vöröskáposzta, málna).

ciklon23 kedveli ezt.
  13. háeszeske

háeszeske Fórum-zöldfülű

Szerintem sem feladata egy játékosnak, hogy "osztályozzon" egy moderátort.
    Könnyú valakinek a legjobb minősítést adni, ha minden rendben a játékos farmján, mindennel elégedett, de a Moderátorok jelenléte nem is akkor van a fórumon, ha minden happy, hanem ha kérdések, panaszok, hibák... ütik fel a fejüket a játékban.
    Ilyenkor viszont többségében nem elégedettek a modi válasszal a kérdezők-beírók, de erről nem a moderátor tehet, hisz Ő csak azt írhatja, ami a tény, a szabályzatban leírtakat követve.
    Szóval mielőtt elindulna a szimpátia szavazás, javaslom, hogy legyen is ezzel vége.
    Arról nem is szólva, hogy ez a topic arra hivatott, hogy a Jós topicban megjelenő pletykákat kivesézzük, erdőből ki-be járogassanak a bátrabbak.

taga1, mimi, szemike50 és 3 más kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!:)
    Akkor körülbelül ott tartasz a barkáccsal, mint én, nekem is a Drakulában, a Gazda sorsában és a méhtenyésztésnél van még. Hát elég kevésnek tartom, de ez van, így jár aki mohó volt és az ecsetnél kiváltotta a többit. Remélem röpködni fog és a szomszédaim is segítenek a napi barkács ajival.

ulmo12 kedveli ezt.
  15. Bözse

Bözse Rutinos

Ez a baki, ami a gyors gépelésnél mindenkit elérhet, 1 rég elfeledett, de nagyon kedvelt számot juttatott eszembe. Nem az előadó tarkóig érő magas homloka, vagy az SZTK keretes szemcsi fogott meg benne, hanem a zene.

Kedves Jónás!
    Tudom nem kérdezhetlek a bónuszkódról, hogy mi is lesz (bár nagyon szeretnélek faggatni), de a megjelenését (a jövő héten melyik nap) legalább meg tudnád saccolni nekünk? Tuti nem csak az én oldalam lyukas már ez ügyben!xD

Utoljára szerkesztett: 12.10.14
    csio70 kedveli ezt.
  16. LIgetemben

LIgetemben Utánpótlás-írogató

Szia!

Minden ember más. Szerencsére. :)
    Nem vagyok az egyedüli, aki az igazságot írom, sőt elismerem, ha tévedek. Emberi tulajdonságunk, nem vagyunk tévedhetetlenek. ;)
    A vélemények is lehetnek különbözők.
    Felnőttként azonban nem árt, ha mérlegelünk, mert minden dolog több élű.

A moderátorok nem félelemkeltőek, ha hozzászólásaikat írják, megosztják tapasztalataikat, tevékenykednek a fórumon. Ha ezt gondolod, akkor Te olyan személyes benyomásokat hordozol irányukban, ami erősen negatív színezetű lehet.
    Kötik Őket olyan „szabályok”, amelyeket nem mindenki ért meg elsősorban. A felelősség az egyik legszebb tulajdonság, ami mindenekfölött álló. A valós életben is vannak ilyen kötelmek, melyek minket is irányítanak. Számukra és számunkra is fontos, hogy a kereteket betartsuk, nem szükséges örökké a határok szaggatása.
    Mi kérdezünk, ők válaszolnak. Hitetlenkedünk esetenként, de csak a javaslataikat, tanácsaikat fogadhatjuk meg. Vagy megyünk a fejünk után, a mi döntésünk szerint.

A leereszkedés az én olvasatomban bizony lekezelésnek számít. Partner kell, nem ellenség, vagy nem „oktondit” simogató bólogatás, vagy nem összekacsintás.

Tisztelni az embertársamat elfogadott elv, mert csak így várhatom el, hogy irányomban is ezt tegye.
    A munkáját, tevékenységét és tanácsait megértve alakul a respektje, ha az kihat a játékomra itt. Egy nemzetközi játék fórumos közvetítését vállalják, a jó és kevésbé kellemes oldalával együtt. Kinek-kinek a szerepe, munkája szerint. Ebből népszerűségi rangsort készíteni nem lenne igazságos.

De mint írtam, csak a saját véleményem ez. Hozzászoktam életem, munkám során, hogy nem vagyok kedvelt sok érintett ember számára. Ezzel még együtt tudok élni, mert elfogadom a másságot, meghallgatom a nem tetsző véleményt is.

Elolvastam a hozzászólásodat, de ezek a fenntartásaim, én ehhez tartom magam.

Szép napsütéses vasárnapot kívánok Mindenkinek!

taga1, Matold, mimi és 13 más kedveli ezt.
  17. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Akkor tökéletesen működik minden:) :D

Az veszélyes fegyver, inkább nem :)

Kétszer csak nem követik el ugyan azt a hibát.;)

Nekem egy kis felhőzet mintha hiányozna innen... 8)

Szeretnéd?

18. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Nincs:);)

Már csak ilyen az élet :D

Az még soha nem volt baj:)

Már amikor ráérek :D

Nem tudok róla - vagy nem volt, vagy kihagytak a szaknévsorból :D

Ezt jótól kérded.:D:p

Nemrégiben Te írtad: azért aki figyel, még mindig tud pár millát keresni eventeknél a piacon... és ebből éldegélsz.
    Ha összekevertelek valakivel - bocsi.
    Én nem vettem észre változást. Volt?

csio70, Gio és háeszeske kedveli ezt.
  19. LBetti

LBetti Fórumgróf

Nem tudom, milyen a többi piac, én az utóbbi 2 event kivételével - évek óta - még a csatnikból sem tudok jelentős mennyyiségű CSP-t kiárulni, az eventek teljesítéséhez szükséges 30-50/db fatermésről/állatról szerintem inkább ne beszéljünk.
    Ráadásul a vörös áfonyáról sem gondoltam eleinte, hogy lehet majd vele keresni, így csak akkor kezdtem el csatnival termelni, amikor az eventet befejezve! láttam, hogy magas a piacon az ára.
    Persze lehet, a BP-nek nem érdeke, hogy lehetséges CSP nyereséggel termelésre ösztönözze azokat, akik gyorsan végeznek az eventekkel, pedig üdítő változatosság volt ez a számomra.

Claunyuszi, Markitooo és ciklon23 kedveli ezt.
  20. farmerogirl

Huh, ez nagyon komolyra sikeredett ;)
    Természetesen egyetértek (de szerintem fogalmazhatok többes számban is) Veled :) de sejtem, mire gondolt Noci... mivel a modik is csak emberek, különböző személyiséggel... van, aki többször megy a radírboltba utánpótlásért, van, aki kevesebbszer :p
    és azt se felejtsük el, hogy ők is ugyanúgy játékosok is, biztos nem lehet egyszerű, hogy néha a személyes véleményükkel esetleg nem egyező álláspontot fogalmazzanak meg o_O ez az egész szavazósdi nem indult ilyen véresen komolynak, csak néhányan hangot szerettünk volna adni, hogy úgy gondoljuk, Tamás tök jó fej xDxDxD

Kedves Jónás!
    Jól gondolom, hogy némi kis bárányfelhőre számíthatunk a csacsiknál is? :) nagyon szupi lenne :music:

Numiz, mesemaraton90, csio70 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.