Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Ez most bearanyozta a napom!!!!!!!!!!!!!!!xDxDxDxDxDxD

2. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Ha ilyet álmodtál, bizony elromlott a szimatod...:oops:

benedekbobe63, Coff66, sziszi1965 és 7 más kedveli ezt.
  3. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Iktatva.

sziszi1965 és wiktorka17 kedveli ezt.
  4. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Nálam eljött a pizsamaosztás ideje, mindenkinek jó éjszakát.

sziszi1965, _Cygnus_, Baby72 és 7 más kedveli ezt.
  5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Dyny.) A piac fontos része a játéknak.) Az egér gombbal csak óvatosan, nem szabad mindenre kattintani.)) Ahogy Varunt nézem már mindenkinek a CSP-re fáj a foga mostanában mert csak húzza ki belőlünk xD

georga06, kekmaci75, -orgona- és 9 más kedveli ezt.
  6. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Kár-kár! Azért szép lett volna, nem? ;) Annyira esélytelen ezt vagy más Ab-s kitehetőt szerezni? Mit látsz, ó, Mester?

kekmaci75, -orgona-, sziszi1965 és 6 más kedveli ezt.
  7. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Köszönöm! Meg volt axDxDxD! Szép álmokat Nektek!:inlove:

-orgona-, sziszi1965, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  8. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Gangország kormányában ha lehetne én is szívesen betöltenék valami aprócska tisztséget;) biztosan akad még valamicske női meló ha már úgy is mnk-i vagyok:music: Az előre jelzések szerint most már teljes mértékben visszatérhetek a gang világába.....mindent visszaolvastam....és minden elmaradt feladatot teljesítettem:)

Nem tudom miért, de nekem fontos hogy minden eventet befejezzek......saját magamat noszogatom hogy meg kell csinálni, nem lehet feladni semmilyen kihívást....bár volt már rá precedens, hogy épp itt a gangon kaptam vigasztalást... segítséget hogy folytatni tudjam és ez nagyon jól esett :) nem elég csak a tp-t hajtani....az igazi játék az eventekben rejlik ....csak ne lenne ilyen sűrűn:oops:

9. Baby72

Dyny én tudtam az elejétől fogva, hogy nem kell ma nőnapi köszöntő Neked;) de azt nem gondoltam, hogy ennyire felpörög a fal néhány poén után.
    Szeretném megragadni az alkalmat és köszönetet mondani Apánknak, hogy délutáni sziesztája alatt ennyire felpörgött a gang és gyakorlatilag szó nélkül hagyta. Bizonyára szerepe van ebben annak, hogy gyönyörűséges párját láthattuk egy gazdatársunk által belinkelt fényképen.
    Az önéletrajzodat várjuk..:)

Válassz valami posztot;) aztán egy önéletrajz és már kész is:)

Utoljára szerkesztett: 8.3.15
    wiktorka17, Coff66, Tigrislady és 8 más kedveli ezt.
  10. Dyny

Dyny Fórumgróf

Akkor velem jó lóra tett, tegnap egy pillanat alatt szedte ki a zsebemből a kaméleonos bevételemet:cry:

De azért bizom benne, hogy inkább visszafele jön az majd ha itt a hivatalos a gazdaköriről;)
    Most jelenleg sok mindent nem tudok beleirni, mert egy dologban jeleskedem: a piacon minél több CSP elköltésében. Gondolkoztam, hogy esetleg megpályázhatnám a Kukori helyettesi pozicióját (gazdaságügyi miniszter helyettes, nem is rossz:D), de aztán rájöttem, hogy nem jó ötlet. Jön egy új pletyka "Apánktól", és félóra alatt elköltöm az éves költségvetéstxDxDxD

Ria5805, kekmaci75, wiktorka17 és 13 más kedveli ezt.
  11. Baby72

Bármit amit szeretnél. :)Mihez van kedved, mihez értesz? Az önéletrajztól nem tudunk eltekinteni..;):)

wiktorka17, Coff66, -orgona- és 3 más kedveli ezt.
  12. kukori80

Szerintem meg ne misztifikáld ennyire magadat mert ha bemásolnám ide a rosszindulatú baglyaidat igen sokan elcsodálkoznának . Engem nyugodtan törölhetsz és vegyél fel helyettem mást

wiktorka17, Tigrislady, mimi és 3 más kedveli ezt.
  13. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Nincs semmi akadálya annak, hogy egy ilyen bármikor "beessen", de egyelőre ennek semmi jelét nem látni.

wiktorka17, -orgona-, sziszi1965 és 8 más kedveli ezt.
  14. Numiz

Numiz Fórum veteránja

:eek:Áooo, egy félisten-nő? ;):music:

15. Baby72

Kukori nem jelezte, hogy elfogadja a poziciót este 10 -ig helyette - tekintettel a felhívásra akár a helyébe is léphetnél.. Léptél. Gratulálok.

wiktorka17, -orgona-, sziszi1965 és 2 más kedveli ezt.
  16. kukori80

Jájjj, én is szoktam így járni, azt mondom hogy nem veszek semmit és hoppp, már bent is van a pajtában xD Én is a hivatalost várom és eldől a sorsom xD
    jesszusom hol vagyunk az óvodában ? xD8)8)xDxDxD Jó lenne ha a topic nem menne el ebbe az irányba.

Kriszti, Palacsintax, wiktorka17 és 14 más kedveli ezt.
  17. kiszcica

kiszcica Fórumprofi

Mikorra várhatjuk a hivatalost kb.? :music:

wiktorka17, sziszi1965, Kukackukac és 2 más kedveli ezt.
  18. kukori80

Nem tudom, de elméletileg márciusban megkapjuk

wiktorka17, sziszi1965 és Kukackukac kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Kukori kérlek áruld el, hogy miért és mit kapok Deretetől, ha elolvassa a hsz-t?:oops:
    Remélem:)
    Kukori írta:"Jájjj, én is szoktam így járni, azt mondom hogy nem veszek semmit és hoppp, már bent is van a pajtában xD " én naponta járok így, néha többször is:)

skalimaci, wiktorka17, sziszi1965 és 6 más kedveli ezt.
  20. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

nagyon szépen köszönöm a lehetőséget:) én szinte bármit elvállalok ( anno ennyi év alatt ;)voltam már sok minden (pü.ea. szerv.ea.gazd.vez. stb) önéletrajz csatolva:)

Jó éjszakát-szép álmokat! [​IMG]

wiktorka17, Numiz, sziszi1965 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.