Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Üdvözletem Kedves Barátaim!

A heti műsor ezúttal semmi meglepetést nem tartogat: a naptárból minden kitalálható bárki számára:)

cicuska011, Gio, _Cygnus_ és még 1 ember kedveli ezt.
  2. bakrisztina21

bakrisztina21 Utánpótlás-írogató

3. agi967

agi967 Fórum biztosa

4. Málnahab

Málnahab Rutinos

5. agi967

agi967 Fórum biztosa

Remélem holnap sikeresen teszteljük rég nem látott Valdemár barátunkat és ezentúl rendszeresen felüti majd nálunk a sátrait és nem megy újra világ körüli turnéra.:DÖrülök neki,elég sok zsetonom maradt az előző alkalommal.

georga06, dalmata10 és Marika312 kedveli ezt.
  6. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ez egy hivatalos rajongói oldal fórum része - részleteket a topik első hozzászólásában találsz.

7. Csocsoovb

Szia!

Reményeink szerint igen:)
    Bízunk benne nem lesz semmi különösebb gond, és probléma nélkül fel tudja majd használni mindenki a zseton készletét.

genka53, Claunyuszi, Gio és 3 más kedveli ezt.
  8. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!
    Amit nem használunk el, megmarad vagy a teszt alatt kapott belépőket, zsetonokat muszáj felvásárolni?

9. Csocsoovb

Szia!

Eddigiekben semmilyen erre vonatkozó korlátozásról nem kaptunk hivatalos tájékoztatást.

genka53 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  10. *nikawicca*

*nikawicca* Járnitanuló

Fürge malomról nem tudtok valamit? Lesz esetleg mostanában?

LBetti kedveli ezt.
  11. mica60

mica60 Járnitanuló

Sziasztok !
    Nagyon örülök hogy lesz Vlademár . Egy valamit azonban nem értek. Azt írják hogy Teszt jelleggel. A Vlademár már többször is volt, tehát nem újdonság. Vagy netán valami másképp lesz ?? Tudtok esetleg erről valamit ?

12. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Meglehet valahol nézni az új kincses szigetet?:inlove: Feljebb olvastam a hozzászólásban, hogy nagyon szép. Még nem láttam, vagy elértettem valamit?:(

13. Akela

Akela Fórum ismerője

Szia Jónás! A kérdésem a régi,látsz reális esélyt mostanság egy Gazdaraktár akcióra? ( köszi)

LBetti kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Az én kérdésem is az lenne, hogy mit takar a "teszt jelleg" a Valdemárnál, valami új, valami más is lesz benne? Eddig azt hiszem nem volt benne hiba jól működött, legfeljebb böngészőt kellett váltani hozzá, ha lassú volt.

Utoljára szerkesztett: 13.10.14
    szemike50 kedveli ezt.
  15. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!
    A produceri hírlevélben ez a kép jelent meg. Más képet én nem láttam eddig.

16. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Én szeretném, ha a sárkánytojás benne maradna, mert későn ébredő típus vagyok, és most kezdeném ( 93-as szint) értékelni a napi egyszeri +20% tp-t.

alpha58 kedveli ezt.
  17. dereret

dereret Fórumőrült

akarod mondani: napi 2x-i /10 óránként beérú a drága/

szemike50 kedveli ezt.
  18. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Köszönöm Nocy, nagyon szép tényleg, bár már ott tartanánk, hogy meg kell szerezni!

19. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Bizony megszereznénk, de milyen áron???:p:p:p

20. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Na ezt nem tudtam, de így még inkább jó lenne ütni a vakondot ( bár az nekem sose jön be).

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.