Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kiszcica

kiszcica Fórumprofi

Sziasztok :)
    Szerintem nem fognak 100 állatot kérni,mert ez egy EVENT. És mivel csak két napos,még ugy se fognak. A 7 napos eventeken is csak max 60 tehenet kérnek,nem hinném,hogy egy 2 naposon többet kérnének. Arra is kell gondolni,hogy az eventeket mindig úgy alakítják ki,hogy ez idő alatt le tudjuk termelni a hozzávalókat. Tehát két nap alatt a 9 fajtából mennyi állatot is tudunk fajtánként letermelni?? :)

wiktorka17, Dyny, szemike50 és 9 más kedveli ezt.
  2. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Sziasztok, csak gondoltam én is beköszönök már ide hozzátok. Rendszeres olvasótok vagyok, csak nálam a rendszer az: napi egyszer-kétszer nekiülök, és sok oldalt végigolvasok. Sokszor lenne hozzászólni valóm, vagy ötletem, néha még megfejtésem is, de általában mire elolvasom, már látom a megfejtés vagy egy téma lezárását is, ezért ritkán írok. Béna lenne több oldal múlva visszatérni egy már kitárgyalt dologra. :)
    Köszi a sok jó tippet, és megfejtéseket, és mindannyiótoknak (van ilyen szó egyáltalán? :) ) a legjobbakat kívánom én is.

Most épp a pandakuckó kiváltásán gondolkodom. Már egy ideje gyűjtögetem a banánokat, van is 130 darab, de mindig azt váltom ki, amit épp kér az event. De ha most pandát kér majd, akkor azt azért előre kéne termelnem. Mennyire tuti szerintetek? Kiváltsam? Na mert úgy akkor a bambusz is kell.

3. Málnahab

Málnahab Rutinos

Van. :)
    Ha kiváltod, venni is tudsz pandát a piacon.
    Én állandóan elhatározom, hogy na most majd gyűjtögetem az AB-t, de aztán csak elköltöm mindig. :)

Kíváncsian várom ezt a rövid eventet, de nem veszek semmit. Ha másképp nem lehet megcsinálni, csak vásárlással, akkor most csak néző és szurkoló leszek.

Danifarm0207, wiktorka17, Dyny és 11 más kedveli ezt.
  4. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

A Bogrács-Babgulyás - akár Jókai módra - :inlove::inlove::inlove::music::music::p:p:p

Mikor??? - Hol??? - Egy kis hazai Panyolai Elixirrel (20l van még fent velem BP-n - remélem elég lesz ;))
    Beszállok én is a Bográcspartiba!!!!

Ez a tegnap esti költeményük az otthoni srácoknak:
    Az idei 1. halászlé:

5. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

[/QUOTE]
    Ha kiváltod, venni is tudsz pandát a piacon.
    Én állandóan elhatározom, hogy na most majd gyűjtögetem az AB-t, de aztán csak elköltöm mindig. :)[/QUOTE]
    Ez igaz, akkor ráérek kiváltani, ha már látom, hogy kell majd. Köszi hogy helyettem gondolkodtál. Ezért jó idejönni :)

wiktorka17, Dyny, szemike50 és 6 más kedveli ezt.
  6. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Sziasztok, nálam még nincs kiváltva, ezért kérdezem, hogy kb mennyibe kerül egy pandamaci a piacon?

7. Bözse

Bözse Rutinos

Ma jó lenne már némi infó a titokzatos csomag még titokzatosabb áráról, mert nekem 20-25 km-en belül nincs paysafecard. A legtöbb helyen ahol érdeklődtem a vásárlási lehetőségekről (pl benzinkút) úgy néztek rám, mintha a kedves mamát emlegettem volna nem illendő kontextusban. Csak ezért meg beautózni a citybe pöppet luxus kategória. Sőt a kártyán nagyobb összeg hosszabb ideig fölöslegben parkoltatása is az.-.- Megvan a vidéki élet hátránya is.:sleepy: Mentségemre legyen mondva, a költözéskor még nem volt Farmeráma, így a lakóhely kiválasztásánál ez nem is volt szempont. Az egész állatsereglettel meg nem mennék vissza a panelbe. Szóval jó lenne, ha előre lehetne kalkulálni. Írtam már, hogy hiszek a jelekben. Ma reggel megint kaptam 1et.:) A tegnapi napon volt ez a kritika (ne hari, jó értelemben írom) Kukori és Nóci részéről a közlekedésemmel kapcsolatban, mondhatom teljesen jogosan. Nekem mint az egészségügyi miniszternek példát kell mutatnom a gangosok előtt. De leírtam az indokaimat, miért is ütközik nehézségekbe ez nálam. Ám mivel a VV-ben is törekszem a kompromisszumos megoldásokra, elgondolkoztam a dolgon és kezdett körvonalazódni 1 kivitelezhető megoldás. Az utolsó lökést a tegnap este megvásárolt meglepi tojás ma reggeli kibontása adta. Ugye nem kell leírnom, hogy mi volt benne. Igen az!:D Így a neten elindultam 3 vagy 4kerekű bicaj vadászatra. A kínálat hatalmas, bár lehet többet is befogok használatra, mert 1 miniszternek adnia kell magára.;)xD Ezt a dolgos 7köznapokra szánom, ez az esős időben tesz majd nagy szolgálatot, ezzel az álmosan induló napokon járok be a minisztériumba. Találtam még 2 fantasztikus cajgát, de sajnos nem nekem lettek tervezve a duett kerék meghajtásukkal. Ja és eventek kezdetekor kérek engedélyt, hogy traktort használhassak a sikeres stratégiára ráhangolódás végett.

georga06, PocsékFarmer, Coff66 és 31 más kedveli ezt.
  8. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Hali! Piac függő, nálam most 1900csp/db a tenyésztés előtt 300csp/db ért kelt el. Kereslet és kínálat függvénye az egész. Ha megnézitek, minden tenyészállat árát úgy rakja ki a gazda, hogy akinek nincs money az tenyésszen inkább mert a 4árából egy magasabbhoz jut.

SzilvaG kedveli ezt.
  9. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Természetesen mindenki jöhet, ;) akinek meg szól veszi a lapot :)nem lepődnék meg azon találkoztunk is csak nem tudjuk :D

PocsékFarmer, Coff66, Kata_rzis és 15 más kedveli ezt.
  10. bcsillus

bcsillus Utánpótlás-írogató

Igen létezik ilyen szó. Ha meg nem, akkor simán a gang nyelvezetéhez tartozó szóvá nevezzük ki. Na jó lesz így?;)xD;)

A másik dolog, a panda benne van a mesében, tehát elvileg kérni fogják, viszont ez egy állandó gazdaköri lesz, nem kell kapkodni.
    Nekem a teve nem volt meg, de szerencsémre szombaton szintet léptem a bahán, és pont annyi AB-m lett, hogy ki tudtam váltani Teve Őnagysága szaporítására vonatkozó engedelmet. Így még a Boom alatt elkezdtem tenyészteni, amíg bírtam szupi tápocskával.

Szerintem váltsd ki először a bambuszt, mert hosszú idő letermelni pár száz tápot, anélkül meg nem tudsz etetni. Ha van már tápod, akkor pedig jöhet a MEDVE (olyan pandás).

Remélem segítettem, de olvasd el mások mit ajánlanak. :pxD

Coff66, wiktorka17, Dyny és 4 más kedveli ezt.
  11. anita219

anita219 Fórum mestere

Az is lehet,hogy a kacsa csőrű nyeremény lesz és nem pedig beadandó.Nem gondolnám én sem,hogy 100 állatot fognak kérni,mivel rövid event és titok állatok kellenek,ami valljuk be nem mindenkinek van. Pl. anyukámnak sincs macskája.

bcsillus, wiktorka17, Numiz és 9 más kedveli ezt.
  12. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Amikor Téged olvaslak, azon gondolkodom, hogy Húgom tudja-e, hogy a Szerelme a gangon tölti az időtxD Pharmer névenxD A Sógoromat nagyon kedvelem, ha beszélgetni kezdünk, akkor kényelmesen leülök előbb..., majd figyelek minden szavára;) Nagyon szeretem az írásaidat:) , és újra, meg újra el is tudom olvasni. Többszörös élmény! Biztos, hogy nem Szabolcsnak hívnak?xD

PocsékFarmer, Coff66, csio70 és 16 más kedveli ezt.
  13. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Na tessék, a lila kapára gondoltamxD
    Mi nem fogunk enni ebben a hónapban, ha megvesszük a biztos cuccost adó csomagot;)
    Bözse, Neked mint egészségügyi miniszternek nem autóban kellene gondolkodnod, hanem..

Névnapos és születésnapos olvasóknak és játékosoknak sok boldogságot és jó egészséget:)

Coff66, Kata_rzis, wiktorka17 és 16 más kedveli ezt.
  14. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Engem is nagyon érdekelne hogy kb menyi is kerül majd az a titkos csomag...gyanítom, hogy nem fogom tudni megvásárolni..:oops: tuti horror ára lesz:(
    Nálunk sem elérhető a paysafecard kártya.... én a postán kérdeztem, de ott is elég bambán néztek nem is hallottak még róla:(
    pedig én városban lakok...igaz nem nagy, de kicsi kis somogyixD

csio70, wiktorka17, Dyny és 10 más kedveli ezt.
  15. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Van egy bizonyos nevű benzinkút, ahol lehet kapni.
    Ha szeretnéd / Iboly / priviben megírom.:)

wiktorka17, _Cygnus_, Tigrislady és 3 más kedveli ezt.
  16. Kukackukac

Mastercarddal és Visaval is tudsz fizetni. 3 éve ezt művelem, gond nélkül, korrekt az elszámolás, és soha, semmilyen hátrány nem ért!

csio70, -vadocka70-, wiktorka17 és 8 más kedveli ezt.
  17. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Bocsánat, hogy kivettem a képet, csak 4x nagyobb a megengedettnél és nem akarok off lenni. Isten az atyám azt hittem pityókalevest látok de aztán megláttam a halszeleteket. Ezt még gyakorolni kell, hogy hallé kinézete legyen, mert a halászlére mást mondanak amiért ha leírom 10nap pápá fórum.xD

PocsékFarmer, Sauvage, wiktorka17 és 5 más kedveli ezt.
  18. Kukackukac

Szerintetek 30 kivi, 40 farkas és 80 kakas elég lesz? :oops:

wiktorka17, Marika312, Numiz és 6 más kedveli ezt.
  19. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

100 alatt lesz a "hétköznapi" titkosakból véleményem szerint, de a ritkábbakból nem kell 50 db. Majd meglátjuk, igazam lesz-e..

csio70, wiktorka17, Marika312 és 6 más kedveli ezt.
  20. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:)
    xDxDxDNagyon rugalmas miniszer asszonyunk van, gratulálok.) Így megoldódott a paysafecard vásárlása is. Javasolhatom hogy felpattanjon az egyik csoda járgányra és beviharozzon vele a városba egy OMW kúthoz? Csak kicsit előbb induljon el mert egy pöppet lassabb mint a limuzin :)

PocsékFarmer, Coff66, Kata_rzis és 18 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.