Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Remélem, igazad lesz! Az se baj, ha kevesebbet kér VarunxD

wiktorka17, Marika312, Dyny és 6 más kedveli ezt.
  2. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ma valahogy megint nem akarja a fórum, hogy írjak.:cry: Többször is elment válasz nélkül a hozzászólásom, de nem adom fel.
    Már az este is csodálkoztam a húsvéti liliomon, mint a Képregény event növényén - a cseheknél a húsvéti eventre tették, a felröppenő a vízforraló lesz Húsvétkor - de nem olvastam a németeket, így nem fűztem semmit hozzá. Ma benéztem a német fórumra, írja a rejtvény elején, hogy a Képregény és Húsvéti eventhez fűződő szavakat rejtette el a feladványban.
    Sajnos, megvásárolható felhősor valóban lesz Húsvétkor.:( Jónás kedves, nem beszélhetünk egy kicsit erről a felhőről még a kacsacsőrű emlős megérkezése előtt? Lehet, hogy hosszú távon jobb befektetés lenne, mint egy terményes ól.

Nem tudok senkit idézni, de a külföldi fórumokon is 630 FA-ra teszik a kacsacsőrű csomag árát.

3. Bözse

Bözse Rutinos

Csajszi, fetrengek a röhögéstől!!!!xD Ez annyira ott van! Imádom!:inlove: Bár ugye rögtön vannak fenntartásaim is az ügyben. Nőből vagyok mint Te, így extrán fontos a divat is. A cajga menő topogókkal ellátása még az én kedvenc szipiszupi turkálómból is vélhetőleg elég tetemes összeget emésztene fel.:oops: Megjegyezném az áraik betájolása szempontjából, hogy most újítottam be náluk 1 amúgy 130 £-os Dr Martens cipellőt 5 ezerért. Eredeti full bőr és nem kínai ál doki. Ja és új, láthatólag senki sem használta. Van azért a 2 ár között 1 nullácska. De majd apródonként felöltöztetem és azután büszkén járok vele. Ezért már érdemes az esést is bevállalni.;)xD
    Indul a tavaszi BP-s tisztító kúra, lánykori nevén fogyókúra. Mint eü miniszter gondolkoztam már a megfelelő étkezési szokások propagálásán. Vigyázat, recept következik! Aki nem akar 'főzni' az ne olvassa tovább! Íme az első zsengém e témakörben:
    Hozzávalók:
    -friss túró (városi farmereknek megengedett a bolti is)
    -tejföl
    -julienre vágott nyers zöldségek minden ami belefér/szeretsz alapon (minél több, annál jobb és színesebb)
    -hó elején jobb minőségű (értsd drágább, hó végén esetleg már nélküle) sonka
    -reszelt sajt, lehetőleg füstölt scamorza (de mehet bele bármi amit szeretsz és a pénztárcád is osztozik ebben az érzésben Veled)
    -fűszerezés, melyben szabad kezet kapsz
    Elkészítés: Nem ér a julienre vágást szeletelő csoda kütyükkel megoldani. Az igaz, hogy így nyersz cirka 2-3 órát, de akkor hol marad az elégedett sóhaj a végén, hogy 'Végre készen vagyok!'. Az egészet kutyuld össze. Majd kend rá arra, amire csak akarod. Pl pirítós, héjában sült krumpli, rántott husi, stb. ¡¡¡¡Danger!!!! Óvatosnak lenni vele, mert annyira finom, hogy függőséget okoz!
    Az a város távolabbi részén van. Én a közelebbi óceános gigamega abc-be szerzem be a kártyácskámat, már amikor engedi a büdzsém.

Utoljára szerkesztett: 10.3.15
    georga06, PocsékFarmer, Coff66 és 18 más kedveli ezt.
  4. kiszcica

kiszcica Fórumprofi

Bocsi ha rosszul tudom,de ő nem fiu? :D

Coff66, Kukackukac, wiktorka17 és 8 más kedveli ezt.
  5. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Fogyókúrának a legjobb a húsleves!
    Villával. Deszertnek lehet utána benyalni pár matricát a helyére:)

georga06, PocsékFarmer, Coff66 és 27 más kedveli ezt.
  6. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Hm mennyit is kapunk majd? mennyi ól+1 kacsacsőr
    42 db titok ól ára.

Utoljára szerkesztett: 10.3.15
    Coff66, Kukackukac, wiktorka17 és 12 más kedveli ezt.
  7. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Jaj, majd elfelejtettem az előző képhez a jó tanácsot:

Ha vezetsz ne igyál mert kilötyög:p

30+1 tuti;)

Kukackukac, wiktorka17, Marika312 és 9 más kedveli ezt.
  8. Bözse

Bözse Rutinos

A bocsi oké, a rosszul is, a fiú az viszont már nem. Ne búslakodj, én is fiúnak gondoltam, de kiderült, hogy lyányból van.:D
    Most olvastam az egyik .hu-ra végződő híres hírhedt oldalon bizonyos matricagyűjtő játékos bizniszről. Nocsak, nocsak! Kegyed keze betette a lábát a matricás iparágba?!;):pxD

georga06, PocsékFarmer, Coff66 és 14 más kedveli ezt.
  9. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

30 titokól + 1 kacsacsőrű ól. Nem is a kacsacsőrűn van a lényeg (az elég drága mulatság lenne), hanem a "csak most, csak neked" terményesen. Amilyen pihentagyúak, kérni fogják majd ezután az eventekbe, hogy érezzük a hiányát s a legközelebbi ilyen akciónál már ne is tegyük fel a megéri, nem éri meg kérdést.

Coff66, csio70, Fatther és 23 más kedveli ezt.
  10. kiszcica

kiszcica Fórumprofi

ÓÓÓÓ,te jó ég,akkor elnézést. Már annyit olvaslak titeket,hogy azt se tudom ki a fiú és ki a lány :D Volt itt vki akinek lányos neve van,mégis fiú. De akkor ezek szerint rosszul emlékszem :D :music:

Coff66, bcsillus, wiktorka17 és 7 más kedveli ezt.
  11. -Kiflicsücsök-

-Kiflicsücsök- Junior szaki

Sziasztok!

Kukac ezen olyan jót nevettem :D, öröm benneteket olvasni, jókat vihogok a monitor elött! :D

csio70, bcsillus, Kukackukac és 13 más kedveli ezt.
  12. breki072

Nem betette a kis lábacskáját hanem ő matricák királynője ;)

13. betjoli

betjoli Fórumprofi

Nem csak benzinkúton már újság árusnál is lehet venni.

Kukackukac, wiktorka17, Marika312 és 4 más kedveli ezt.
  14. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Igen...szeretném, ha megírnád! Köszike:)

Igen, eddig ezt használtam....csak most ez bróker biznisz betette a kaput :oops: egyenlőre nem tudom....másik bank lesz majd:(

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.3.15
  15. Mikuszy

Mikuszy Járnitanuló

Kiraktam egy ragacsot,hogy olyasvalaki is örülhessen,aki nem kapott elég itatót.Kb. egy másodpercig volt kinn.

16. breki072

Galamb ül az ágon

Kukackukac, wiktorka17, Marika312 és 5 más kedveli ezt.
  17. csillagocska19

csillagocska19 Kivételes tehetség

Van egy isteni sajtos pogácsa receptem, mikor hova kell menni? :)

bcsillus, Kukackukac, wiktorka17 és 8 más kedveli ezt.
  18. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Jó helyen vagy, hozhatod várjuk..;)

bcsillus, Kukackukac, wiktorka17 és 6 más kedveli ezt.
  19. ciklon23

ciklon23 Fórum mestere

Sziasztok :)
    Napok óta töröm a buksim azon,amit Jónás írt Dereretnek.....hogy nem a szultán tevétől fog lecsücsülni. Mi van akkor,HA ez a bahás feladatsor lesz a kulcsa a korallra jutásnak? Akkor tuti nem csak szultán teve kell,hanem az aranyosak is...meg sok minden más :)

Kukackukac, icus08, -gyöngy-581 és 11 más kedveli ezt.
  20. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

sziasztok! szia kukac42! nekem a lányom a pálcikát javasolta, mikor megkérdezte le akarok- e fogyni.

bcsillus, Kukackukac, zozzantó és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.