Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Zöld banánt se !;)

sziszi1965, Kukackukac, Baby72 és 4 más kedveli ezt.
  2. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Az ólak mennyisége nem csökkenthető és ezzel arányosan az ár is? Természetesen a biztos csomagra gondolok, és nem arra, hogy vehetek akár 1 ólat is.

Kukackukac, Bátyus, Dyny és 2 más kedveli ezt.
  3. dereret

dereret Fórumőrült

Erre gondoltál ?
    -gyöngy-581 írta:
    Szia kedves Jónás, szeretnélek megkérdezni, -ha lehet róla előre tudni valamit-, hogy mennyi idő lesz a kacsacsőrű óljának érési ideje?​
    Jónás válasza :
    Szia!

Egy kis bónusz valamivel rásegítve naponta kétszer aratható lesz - szupertáppal négyszer (az ötödik már elég meredek).

4. boldika88

boldika88 Fórum bárója

630 FA-ra tippeltek páram külföldi fórumra is hivatkozva.

Kukackukac, wiktorka17 és szemike50 kedveli ezt.
  5. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Hát persze....gondolhattam volna hogy Te kapirgáltad össze ezt a sok ragasztótxD:inlove: csak azért kérdeztem, mert azt hittem valamit rosszul csináltam:) nekem a 0 perces hagyma sem adta az itatót...azaz jóformán semmi... a szupitápot meg sajnálom, mert 10 db maradt a tenyésztés utánxD szóval a narancsos rátéttel még várhatok pár hónapot:(

Kukackukac, Dyny, kukori80 és 4 más kedveli ezt.
  6. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Tudom, és sajna ez lesz, de az ember próbálkozik.

Kukackukac, wiktorka17 és dereret kedveli ezt.
  7. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Arra azért figyelj oda, hogy a vásárlásnak haszna is legyen. Vasárnap a vásárláshoz kapcsolódó event is befejeződik, ha onnan ki akarod váltani a kacsacsőrű terményesét, akkor jobb lesz, ha már pénteken díszelegnek az ólak a farmodon.

Én hagynám a rózsát a csodába, hacsak nem robotkézre van szükséged és olyat nemesítenék ki helyette, aminek a piacon értéke is van, és több Tp-ot is ad. Hagyma, árpa, tönkölybúza, szegfű...
    630 FA.

PocsékFarmer, Kukackukac, Baby72 és 8 más kedveli ezt.
  8. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

icus08, Kukackukac, Csöpi02 és 5 más kedveli ezt.
  9. Bözse

Bözse Rutinos

Ezen lamentálok én is már 1 ideje.:oops: Régebben sokakból előtört a Rinya Maca a fentiekkel kapcsolatban.:cry: Sokan mondogatták, hogy akkor minek a shopping, ha nincs értelme. Meg azt is, hogy ezután majd nem vesznek fát/ólat.:sleepy:-.- Most meg megy a csodálkozás tágra nyílt szemekkel, hogy mi a szitu?! Hahó, ez a játék a másik oldalon kőkemény biznisz! Én csak azt nem értem, ha vki piros ruciban szambázik 1 bika csorda előtt, akkor mire fel ez a hű meg ha meg egyebek.o_OxD Varun megmondta, hogy rajta tartja a szemét a fórumokon. Szerintem a mottója: I'm buying, ergo sum. [​IMG] (Bocsi, nem tudom hogy van latinul a vásárolok. Orvos, vagy gyógyszerész van a környéken?) Szerintem nem a külföldi játékosok miatt kell fejlesztenünk saját gang szlenget, hanem Varun figyelő szemei elől kell bujdosnunk.:pxD Amúgy kíváncsi lennék, hogy milyen praktikát használ csuklás ellen, mert csak mi annyit emlegetjük, hogy már ettől képtelenség normális életet élni.;) Plusz még ott vannak a többi nemzet többi fórumozójának a Varun hsz-ei.:D Szerintem Pharmer taktikáját alkalmazza és a keresőben ránéz napi szinten a Vele foglalkozó írásokra.:wuerg:

PocsékFarmer, genka53, Fatther és 17 más kedveli ezt.
  10. Dyny

Dyny Fórumgróf

Szia, szerintem mérlegelni kell, hogy tényleg annyira hozzájárul-e a haladáshoz vagy sem, és milyen áron. Engem például a farkasos felhő nem érdekelt, nem is vettem ólat. A kivis felhő szintúgy nem, detto nincs vásár.

Az új titkos fás felhősorokat már tudnám használni, és vettem is fákat, de más okból. Én csak a bahára vettem, és oda is elsősorban annak reményében, hogy kapok XXL fákat, mert ott már úgy éreztem az már tényleg hozzájárul a haladáshoz. Nem bántam meg, mert kaptam jó kis fákat, de például a farmra nem vettem semmit, mert ott már egy-két XXL fát már nem érzek ennyire hasznosnak. Jöttek új fák is, azok meg mennek a piacra...

A gazdaköris küldik pedig továbbra is ott állnak, mert ennyire nem rohanok velük.

Nálam ami tényleg hozzájárul haladáshoz, az a munkások, tehát azok vannak. A többi már olyan, hogy mire van keret.

Ezenkivűl meg úgy vagyok vele, hogy hajtok a CSP-re mert nagyon sok minden abból megoldható. Most például 2 hónap múlva már várhatóan lesz a piacon is kacsacsörű, meg a terménye is, tehát ha akkor majd kérik valahova, akkor eldönthetem hogy kiadok-e érte sok millió CSP-t vagy sem. De ott a tudat, hogy ha akarom, megtehetem:p

Tehát ha most nem veszek csomagot, akkor majd elesek rengeteg CSP-től, de ez meg olyan, hogy igyekszem máshonnan össze ügyeskedni. Nálam ez a legfontosabb erőforrásxD

Ez alapján én például most azt mondom, hogy ezt most bizony kihagyom. Nem érzem azt, hogy ez a 600 FA annyira hozzájárulna a haladásomhoz, és nem akarok abba a hibába esni, hogy ennyi pénzt kiadjak egy relikviáért, mert akkor lehet legközelebb is késztetést fogok érezni. Egyszerűbb túlesni rajta most, és utána már nem fog zavarni ha megint passzolok:)

Kockázat: sok CSP a piaci eladásból, illetve ha meg kell majd vennem, és potenciálisan eventek kihagyása, mert nem lesz lehetőségem beszerezni. Azt hiszem, ezt most bevállalom8)

És az aranyállatok összejönnek a kapálásból:eek::eek::eek:? Na akkor inkább jövök hozzád tanulni, mert ez új módszer, de jobbnak tűnik mint Breki Tanár ÚréxDxDxD

P.S. Na most nekem is sikerült összehozni egy Pharmeros szösszenetet:D

Palacsintax, bakosagi54, macsek. és 19 más kedveli ezt.
  11. csillagocska19

csillagocska19 Kivételes tehetség

Legfeljebb könnyű lesz megtippelni a TOP alját, hisz simán 1 db salátával is bent lehet majd maradni :)

Tigrislady, Kukackukac, mimi és 8 más kedveli ezt.
  12. dereret

dereret Fórumőrült

Szia

Erre az eventre gondoltál ?

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/sajt-költők-társasága.10153/
    Akkor ugyanez a 2 növény lesz izzó felröppenővel, és csak a szigeten nem lehet most sem őket ültetni ?
    Talán Cygnus erre írta, hogy itt lehet majd a kakukk fehér és narancs ólját megnyerni ?
    Az egérhez viszont nem csak a 2 színes ól jött, hanem terményes is.
    A kakukk ólakhoz is kapunk terményes ólat ?
    Már alig várom, hogy újabb barkácsos cuccost lessek jobb szélenxD

PocsékFarmer, icus08, genka53 és 15 más kedveli ezt.
  13. *Maia*

*Maia* Járnitanuló

Csak csendben, halkan megkérdezném ki az a Varun??! -.-

Ha esetleg Jónás erre tekereg, bele nézhetne a varázsgömbjébe, hogy hogyan is lehet - szegény a gazdakörieket már kifosztó gazdának - itatóhoz jutni?

bcsillus, Tigrislady, Kukackukac és 6 más kedveli ezt.
  14. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Juhéééjj , végre én is tudok valamit: igen a 8. képregényben kapunk kakukkos terményest. A többit nem tudom xD Nekem csak ennyi van felírva.

15. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Az új producer.:D Mióta a BP-nál van, azóta kapkodhatjuk a fejünket. Régebben mindenem volt, most meg állandóan ájuldozom, ha egy új event szóba kerül.:(

csio70, genka53, Dyny és 16 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia! Jónás írta a faggatózásunkra azt, hogy kamionnal fogjuk elszállítani a kakukkólakat, de ha jól emlékszem a terményesét nem nekünk kell építeni, hanem kapjuk (remélem nem csalnak az emlékeim), mert az én vágyaim netovábbja is az új barkácsfelröppenő lennexDxD

skalimaci, genka53, Dyny és 10 más kedveli ezt.
  17. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Dyny nagyon jókat írtál jó hosszasan xD Én is nagyon töröm a buksimat hogy kell-e nekem ez az ól ennyi FA-ért vagy inkább előre piacozok amiből majd megveszem horribilis áron a piacon.xD
    A növényezést arra írtam hogy éjszaka búzázok hogy el ne aludjak, azt eladom és abból a pénzből megveszem a trükkös tevét xD

PocsékFarmer, genka53, Dyny és 11 más kedveli ezt.
  18. boldika88

boldika88 Fórum bárója

19. dereret

dereret Fórumőrült

Minek neked a trükkós teve ?xD
    Ja, értem ! Azzal akarod "kijátszani" a másoknak sok-sok időn át tartó kihívást.
    Én úgy döntöttem, hogy megfogadom Jónás tanácsát, és inkább "leülóm".xDxD
    A kamionra emlékszem, de a terményesükről most hallok itt először xDxD
    Mit kell nézni majd repkedni ?, és mi lesz a kakukkok terménye ?:oops:

genka53, Dyny, Tigrislady és 7 más kedveli ezt.
  20. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Olvasok folyamatosan...hol nagy szemeket meresztve hol elfehéredve markolom az egereto_O
    Nagyon jól összegezte Dyny az állást...igen megvenni vagy kihagyni...ezen agyaltam..és igencsak kiváncsi vagyok a véleményetekre.Ha most nem veszem meg elesek ettől az "egyedi"lehetőségtől:wuerg:
    De ha költök rá akkor legközelebb is fogok ekkora összeget...szóval nagyon necces:wuerg:
    Tigrislady is jól fogalmazott ...hogy haladjunk jól ha nem tudunk rá költeni:sleepy:persze szivem szerint megvenném...mert szeretnék jobb játékot...megszerezni mindent amit lehet...bizti mindenki igy van vele...csak a keret...szűk...néha már szoritxDxD

icus08, bcsillus, genka53 és 11 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.