Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Még a BP sem lehet ennyira gonosz, hogy így elaprózza. xD
    A lengyelek azt találgatják, hogy esetleg AB-t ad ilyen ritkán. Mert ugye mi már csak AB-ban tudunk gondolkodni, mindegy ki honnan játszik. :D Az egy hónapon akadtak fent, addig a szupertáp felé hajlottak ők is.

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  2. -huusi-

-huusi- Fórumprofi

1 hónap nagyon hosszú idő, nem lehet hogy sapi nélkül tojásból fejlődik ki ennyi idő alatt?

3. Málnahab

Málnahab Rutinos

Én a FA-nak jobban örülnék, mint az AB-nak, persze inkább naponta, mint havonta. Utóbbi azért jön akkor is, ha csak játszok, előbbi viszont mostanság csak pénzért... (Kérem vissza a farmaranyfát, én is szeretnék olyat! :D )

agi967 és Marika312 kedveli ezt.
  4. LBetti

LBetti Fórumgróf

Én nem bánnám, legalább nem kellene csak emiatt FA-t rendelnem, de csodálkoznék, ha valóban így lenne.
    Nos, így mindjárt más lenne a helyzet, de attól tartok, megint bilibe lóg a kezem...:oops:

Utoljára szerkesztett: 13.10.14
  5. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Én azt mondom, merjünk nagyot álmodni! Havonta egyszer BB alatt ha aktiváljuk, csak egy szupertáp kell majd a tenyésztéshez!! [​IMG]

Nem tudok szabadulni attól a gondolattól, hogy a teszten elhasználtatják velünk a meglévő zsetonjainkat, az "igazi" Valdemárra meg bedobnak valami csábító nyereményt....[​IMG](Tekintsétek nyugodtan női megérzésnek...)

nemethpgabi, Numiz, ciklon23 és 9 más kedveli ezt.
  6. _Cygnus_

Majd okosabbak leszünk s nem használjuk el. Volt a tetején valami, talán a szivárványos tyúk háza, azt legutóbb kivették. Akkor sajnáltam, most már nem bánom, hogy nem szórtam el a zsetonjaimat.
    Azt csak a nagyon csókosok kaptak. :) Nekem nem sikerült szerezzek.

Patrik022004, ciklon23 és Málnahab kedveli ezt.
  7. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Elveszett mint szürke szamár a ködben :D

Ha már itt tartunk: csak megdobnak bennünket valamivel, hogy könnyebb legyen megépíteni az új fejlesztéseket:)

Szia!

Azért ilyen gyakran nem szokott lenni.

Szia!

Felét eltaláltad :D

Budán ugyan egyszer volt kutyavásár, de BP Hamburgban fészkel.;)

Nincs ide illő barifej a kínálatban.

Én attól jóval türelmetlenebb vagyok :D

Szia!

Belátható időn belül reális esélyt nem.:(

nemo-kapitany, genka53, gazda5402 és 2 más kedveli ezt.
  8. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Ez a Valdemár dolog. mint derült égből villámcsapád jelent meg a naptárban - igazából nem is értem azt a teszt jelleggel történő hozzáfűzött megjegyzést.... Egyáltalán mért kell tesztelni egy korábban már bevezetett, és jól funkcionáló játékelemet????o_O Valami gyökeres változtatást csinálnának? vagy csak a nyereménylistát változtatják meg? Jónás sem lát semmit ennek kapcsán.... Egyébként is nagy a titokzatosság körülötte.....o_O:wuerg:

9. JósJónás

Szia!

Ha kicsit visszaolvasgatnál, rájönnél: lehet nincs is benne semmi titok :D

Szia!

Aki még nem váltotta ki, annak ott lesz :)

Szia!

Még december előtt:D

Ha szépen kéred, még ebben a hónapban.

Szia!

Akkor gyorsan vedd ki belőle :D

kutyaszálló, ciklon23, szemike50 és 2 más kedveli ezt.
  10. Bözse

Bözse Rutinos

http://kepkezelo.com/images/e9u5l9aqjt28xkixgzj.png
    Akkor én most csókos vagyok?!:eek::oops::(-.- Nóci,így összeakasztjuk a bajszunkat, vagy mi. Gyere ki az erdőbe, hogy lejátszuk!:DxD Amúgy látható, hogy nekem is a kis farmomon lett meg, a nagyokon egyen se. Sőt azzal is lebuktam, hogy ott összevásárolok minden vackot, utána meg jön a nagy pofira esés. Mert pl az órákat nem lehet cserélni, pedig azt hittem majd jó 'bizniszt' csinálok velük. Ugye itt jön a képbe a szarka, meg a farka.:( Ez van! Aztán vagy szereti az ember, vagy csak nem utálja.;)
    https://www.youtube.com/watch?v=BWiw7Rn1xMohttps://www.youtube.com/watch?v=BWiw7Rn1xMo

ciklon23 és Marika312 kedveli ezt.
  11. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

A fentieket olvasva még az is lehet, hogy épiteni kell az egyszarvu ólját, mint a denevért, hollót, vagy a pókot?
    Lehet esetleg ez egy uj állatka lesz, amit csak teloholdkor tudunk megépiteni?

12. _Cygnus_

A valami lehet akciós barkácscucc is, a fejlesztésekhez tökéletes is lesz, de elég gyenge vigasz annak, aki receptet vagy tojásokat akar venni. :D
    Akkor terményest építünk. Most kezdjünk el a barkóbázni? Te jó ég, mennyi állat van a farmon. :eek: :D Állatot fog enni vagy különleges tápot? Régebbi vagy új állatról van szó? Így vezetnek be a játékba egy új terményest vagy event után eltűnik? Egyáltalán jó nyomon indultam el? :D Hasznunkra a piacozás lehet a TOP előtt, ha ez az event lesz hamarabb. o_O Miért a képregény eventbe építettek be egy ilyet vagy olyan hosszú lesz az event, hogy novemberben csak ez és a nagy bedobálós lesz? Igaz, egy hónap múlva már a csereléghajó is ideérhet.
    Jó volt a 18 óra?
    FA-ért nem is lesz elérhető soha?

Jó érzékkel épp azt a kérdést szoktad figyelmen kívül hagyni, amire a legjobban várom a választ. :p Egyet a gangon is megkerültél. :)

Jucus19, genka53 és gazda5402 kedveli ezt.
  13. _Cygnus_

Na igen, látva a képet valami olyasmit akartam én is mondani, hogy nagy farmra gondoltam. De tudod Te ezt magadtól is. :D Amúgy Csókos nagy farmon volt csókos, nem hiába választotta ezt a nevet. xD Ha jól emlékszem, kettőt is pörgetett a keréken a napi belépőkből.

14. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Én még Katánál is tovább megyek: lehet, nemcsak valami új csábító nyereményt tehetnek be, de ugye rebesgetnek új minijátékot is - amin, ki tudja, talán könnyebb lesz zsetont is szerezni akár a régi nyereményekhez is... Szóval mindkét végéről is meg lehet ezt közelíteni (és talán nemcsak a zsetonokkal, de a belépőjegykkel is ildomos spórolni)... Én mindenesetre csak egy-egy próbamenetet fogok futni (kivéve Kalóz), úgy meg ki lehet jönni a dologból 12 belépő plusszal. Mondjuk a sárkánytojás még hibádzik (arra apelláltam, hogy előbb meglesz a mentoráruházból - hát tévedtem, de ha eddig kibírtam)...
    :music:
    FA-fa: no igen - erről van egy véleményem, meg sztorizni is tudnék, de úgy határoztam, kivételesen nem offolok szét egy topicot...
    :music:

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  15. JósJónás

Szia!

A tudakozó száma 11818 :D
    Én csak a gömbömet fürkészem :)

nemo-kapitany, SeftElek és _Cygnus_ kedveli ezt.
  16. Bözse

Bözse Rutinos

Tudod, hogy tudom és én is tudom, hogy Te tudod.;) Csak még lefekvés előtt pöppet félkómás állapotban még 1 uccsó mosolyt akartam csalni az arcodra jóéjt puszka gyanánt.:D (Remélem sikerült!) Na akkor ő tényleg beletrafált a nevével.xD Így ő most dupla, vagy tripla csókos? :eek: Ez már tiszta FA fa mutyi!!!!-.-

Ha tudnám a farmnevedet, most priviben erről faggatnálak, de nekem nem tiszta, hogy mi az igazi farmer neved. Pedig a véleményed és a sztorid is érdekel.:) Én én vagyok, ha esetleg megosztanád velem.;)

_Cygnus_ kedveli ezt.
  17. farmerKalap

farmerKalap Fórum-zöldfülű

tehát 1x ad valamit 18 óránként.
    Aranybanán kizárva, FA kizárva, szupertáp esélyes, illetve ami még elképzelhető: egy véletlenszerü valamilyen színtú-fajtájú tenyészjószág.
    A tojás a farmon lesz, vagy felhőre kerül ?
    A miképpen jutunk hozzá még picit kérdőjeles. A Halloween eventkor fog megjelenni ez a pegazusos tojás, így lehet akár mesés nyeremény is, de ugyanilyen esély van arra is, hogy FA vásárlás "melléktermékeként" jutunk hozzá, vagy FA-ért megvásárolható tojás lesz.

gazda5402 és csio70 kedveli ezt.
  18. Robi80

Robi80 Aktív író

Ezt honnan veszed?

19. farmerKalap

farmerKalap Fórum-zöldfülű

Mit ? az 1x 18 órát ?
    Jónástól: 1 18 18 .....xD
    De ha így érthetőbb: 1 valamit ad 18 óránként

Gio, gazda5402, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  20. agi967

agi967 Fórum biztosa

_mamika57_, aroka20 és Boszika57 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.