Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Holnap estig van ideje gondolkodni mi legyen, meg nekem is. A válóperes ügyvéd számát azért előkerestem xD
    Az hogy a németeknek meg se kottyan azzal vitatkoznék. Van németből játszó szomszédom és náluk teljesen más tarifák vannak mint nálunk. Nálunk sokkal olcsóbb minden.

2. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

3. kukori80

Szia Jónás:) Végre visszaszámolunk :) holnap 11-kor lesz a hivatalos ha jól számoltam

4. marutea

marutea Törzsjátékos

Persze, szög és fa rogyásig, némi téglával fűszerezve:D
    Vagy tuti lesz benne egy tucat itató is?
    Legalább mutatóba 1?:oops:

5. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

na ja, a vegyes tenyésztések ;) hát ez az, ami nekem még sose jött be :p
    amúgy azon jár az agyam, hogy sokkal jobban örülnék egy baromi nehéz eventnek, ahol az állatkát és az ólat is meg lehetne nyerni xDahol a logikán és a taktikázáson áll vagy bukik a sikeres befejezés :music:
    és nem azon, hogy meg tudom-e (akarom-e) venni a csomit :oops:
    esetleg fűszerezhetnék egy (legalább egy nagyságrenddel kisebb) FA költési lehetőséggel, a könnyebb befejezhetőség érdekében :) azt is kihasználnák jó néhányan ;)
    ez már sokkal jobban hangzik xD
    ezzel tisztában vagyok én is... de azért még mindig az a gyanúm, hogy mi előbb "fekszünk" ki ezektől a csomagoktól, főleg, ha zsinórban jönnek :oops: kíváncsi vagyok, mit ajánlasz majd a zsiráfért cserébe? libanyakat vagy csirkeszárnyat? xD

6. JósJónás

Szia!

Maradjunk annyiban, nem leszel elégedetlen:);)

7. Dyny

Dyny Fórumgróf

Azt hiszem megragadtad a lényeget. Én eddig se vettem ólakat, mert drágának találtam, és nem is nagyon tartok állatot a farmon.
    A különböző aratási időktől frászt kapok, én annyi aratást már nem birok észben tartani, tehát nálam az állattartás limitált.

Na most a többi titokólból a kivi kivételével, már van legalább 1 db, amivel a gyűjtőszenvedélyem maximálisan ki van elégitve.

Ezért nálam gyakorlatilag mindegy hogy a 30-s csomagból mi jön ki, jó eséllyel a pajtában köt ki, igy fokozottan igaz, hogy egy ólért adtam ki 630 FA-t. (Na jó azért mondjuk 5 kivi ólat kitennékxD)

Én hamarabb megvenném az egy szem kacsacsőrűt mondjuk 40-50 FA-ért, mert akkor azt kapnám amit szeretnék, és ennyi még beleférne.

Éhes lettemxD

Én sem szeretem őket, lásd még Kukorinak irt választ;) Meglátjuk mennyire lesz ez tendencia, végülis a kakukk is leállt egy idő után:)

Jónásnak meg ezúton is köszönet, hogy hagyta a beszélgetés zajlani:) Gondolom azért hasznos visszajelzés is volt benne, és szerintem még midig békésebb mederben folyt mint várható holnap az eventcsevegőben és a panaszkönyvben:D

wiktorka17, Coff66, kekmaci75 és 17 más kedveli ezt.
  8. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Hát még mennyire más tarifák, nem is gondolnátok! Én most külföldről játszom - és ráadásul nem Nyugat-Európából, hanem egy olyan országból, ahol a minimálbér alig haladja meg a magyart. Ennek ellenére itt is a nyugat-európai árakat alkalmazza a BP. Csak egy példa: a 3300 FA, amihez persze ritkán jut az ember, ha egyáltalán, itt 99,99 EUR-ba kerül (kb. 30 ezer Ft-ba), ami otthon, ha emlékeim nem csalnak 14.500 Ft.

Szóval higgyétek el, hogy nagyon is meg vannak becsülve a magyar játékosok az otthoni árszabással!

Gyere, igaz, hogy nem vasárnap van, de a kanári épp befejezte a vacsorát...;)

----

Egy nap két like Jónástól! Asszem ezzel beírtam magam a Farmerama történelmébe. [​IMG]

Utoljára szerkesztett: 11.3.15
  9. JósJónás

Szia!

A szezonmunkásoknál van a legnagyobb különbség: nálad akkor most éppen 15 EUR (kb. 4500 Ft), ami itthon 1480 Ft.

skalimaci, wiktorka17, mimi és 12 más kedveli ezt.
  10. kukori80

Németben is a fizetésekhez igazítják a csomagot, mint ahogy itt is. Ott se tudja- vagy nem akarja megvenni mindenki. Ugyanezek a problémák vannak ott is csak más számrendszerben. Azért leszek kíváncsi hogy a németek hogy fognak erre a csomagra reagálni.
    A zsiráfért lehet hogy csak egy csirkefarhátat
    xD Legalább a kutya is jól lakik a csonttal :p Ha esetleg lesz kacsacsőrűm annak odaadom azt a kis húst ami van rajta, a többi a páromé xD

11. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Pontosan, 15 FA 48 órára - 1 munkás! Durva!
    De én előrelátó voltam... xD

12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Én csak magammal vívom:) a csatát, a döntés inkább elvi síkon folyik bennem, de nem is kicsitxDxDxD még mindig ott tartok, hogy alszom rá :)

skalimaci, wiktorka17, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  13. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

sokakat sokkolni fog a leírás, az biztos :oops: mi legalább itt lelkileg felkészítettük magunkat (egymást) ;)
    egy hete állatok vannak kint (foglalva a kis kedvenc fáim helyét), mit mondjak, lassan kezdek megőrülni tőlük... a reggeli aratásom naponta negyed órát csúszik, mert hol ez érik be 10 perccel később, hol az.. arról ne is beszéljünk, amikor indulási idő után 10 perccel érik a pl. csacsikovács :( de muszáj volt kitennem őket, mert annyira elszaladtak az árak a piacon :oops: kérdés, mikor mennek teljesen az idegeimre és inkább legyalulom az összeset ;) na, ehhez képest nagyon vágyom arra a kacsacsudára :p;)
    ha ez vigasztal, nem vagy vele egyedül ;)
    Jó éjszakát mindenkinek :sleepy::music:

14. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Jó éjszakát!

15. JósJónás

Szia!

Nem csak a németekhez képest vagyunk féláron:)8)

16. kukori80

Előrelátó és okos, így kell csinálni. Biztos Farmer mondta hogy mit csinálj xDxDxD
    Még aludhatsz rá kettőt. Ne vegye el a kedvedet semmi mert lehet pálforduló mint a csillagoknál.:p
    Szia.) A többi országot nem tudom, de németben nagyon sírnak a magas árak miatt.

17. Dyny

Dyny Fórumgróf

Még meg kell néznem mi a mai menü, mert azt már elfelejtettemxD
    Hú de jó, nem vagyok akkor egyedül. Most meg még ráadásul próbálok bűvészkedni a felhős gyorsitó bónuszokkal is, ami abban áll, hogy MIUTÁN!! megetettem, és itattam az állatokat, és felmegyek a felhőre, hogy leszedjem, rájövök, hogy hoppá itt a gyorsitó, na akkor valahogy bűvészkedjem már vissza az egészet, és kezdjük újraxDxDxD De nyilván nem sikerül, úgyhogy marad a "na nem baj, majd holnap okosabban csinálom", de csak azért hogy másnap ugyanezt eljátsszam.:p:p

wiktorka17, Baby72, nagy.mami és 18 más kedveli ezt.
  18. kukori80

Közben olvastam Katát és tudom melyik országban van, de azért magyar szemmel is soknak találok 630 FA-t egy ólért. Remélem Varun alszik rá egyet-kettőt, mert nem fognak annyian vásárolni csomagot mint amennyit szeretne:p

19. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Kata ez csak NekedxD;)

Sujini, wiktorka17, icus08 és 4 más kedveli ezt.
  20. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Nálam is ugyan ez a helyzet...tenyésztés után már mindenhova csak állatok kerültek... persze a reggeli aratáskor-etetéskor a felhősor állatgondozáshoz szükséges része nem minden reggel van épp akkor aratható állapotban így van mikor csak du kerül bevetésre és igy persze mindig csúszik:(nehéz mindig összehozni, hogy passzoljanak. Jaaa és így mindig figyelni kell hogy mikor >:( melyik aratható:oops:
    Én már nagyon várom a kiírást.... és még mindig nem döntöttem mi legyen, csak azt tudom hogy apucinak nem szabad megtudni ha mégis vásárolok, mert lehet nem állna át a pozitív gondolkozásraxD no majd meglátjuk;)

Jó éjszakát...szép álmokat![​IMG]

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.