Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hadebuda

hadebuda Fórum nagymestere

Most 27381. Ahogy [Lacko] írta az árakat feletted.

2. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Ez az olcsó? Tegnap nálam még 18.000 csp/db áron lehetett venni most 33.550 és 3 ajánlat van. Lesz ez még drágább is..

csio70 kedveli ezt.
  3. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

remélem több is :)))

Baby72 és kutyaszálló kedveli ezt.
  4. hadebuda

Biztos lesz, aztán majd délután-este megjelenik a sok eladó, és lemegy az ára. Gondolom én legalábbis. Én meg most vagyok itt, hogy eladjak.

[Lacko] és Baby72 kedveli ezt.
  5. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Jól látom hogy a gazdaköri csak 3 részes? És a 3. rész arany és gyémánt lemaradt, vagy nincs?:oops:

_Cygnus_, wiktorka17, Kukackukac és 2 más kedveli ezt.
  6. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Ez nem hiba. Ez volt a fejlesztők döntése.

Numiz, -gyöngy-581, wiktorka17 és 4 más kedveli ezt.
  7. Goran

Goran Fórum bárója

Mekkora poén lenne, ha a búvárszemcsi kellene a korall kiváltásához, na akkor szabadulna el a pokol, hehe

Bözse, Numiz, wiktorka17 és 6 más kedveli ezt.
  8. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Kivin fogom elbukni, mert 10 darab hiányzik, ólam sincs, s ha kapok is esetleg 1-et , 10 darabot nem tudok letermelni. Többi állataim meglesznek, a farkas és a kakas is addig. Hát a kacsacsörű is necces a letermelése 3 napba.
    Akinek van kivi ólja megírná, hogy szupertáp+viz esetén mennyi a letermelési ideje neki ? Hátha a csomagban beraknak 1-et.:oops:;)

Utoljára szerkesztett: 12.3.15
    wiktorka17, .Sookie69., Dyny és 3 más kedveli ezt.
  9. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Szia!
    Sztem ez vaktában nem fog működni: ha van olyan kedves farmos barátod, akivel egy piacon vagy, és leegyezteted vele, hogy pontban mikor teszel ki neki árut, őt tudod segíteni, de csak úgy kipakolva kis áron nem fogsz célt érni, vagyis nem a kívánt célt éred el, csak azok profitját gyarapítod, akik lehalásszák a piacot, miközben Te (a példádat követő néhányakkal együtt) elesel a saját hasznodtól, sőt adott esetben veszteséges leszel (ahhoz meg, hogy leverd az árakat, egymagad kevés vagy, meg még az sem biztos, hogy célt érne, mert lehet, hogy akkor aki magától tudna sem akarna kótyavetyélni annyiért, "amikor végre egyszer eljött a lehetőség"). Aki szert tett titokólra (pénzért vagy szerencsével eventből), az sztem most joggal akarja hasznát venni (amit én személy szerint nem is sajnálok tőlük, mert rászolgáltak (X összegű pénz vagy Y adagnyi szerencsekvóta beáldozásával:D) - de még ha nem is így lenne, akkor is csak a játékosok egy kis hányada olvassa ezt a topicot, és hogy az a magyar fórumon belül van, arról ne is beszéljünk (mire bármi ilyesmi, alapvetően a "piaci reflexekkel" ellentétes dolog "továbbgyűrűzne" a németbe/lengyelbe/többibe, és ott "fogékony talajba is hullana", addigra vége az eventnek). Meg különben sem ez lesz itt a szűk keresztmetszet szerintem (ha vki vágyik az exkluzív ólra, sztem fizesse is meg az árát, mert annál inkább fogja becsülni), hanem a kacsacsőrű: előreláthatólag az event indulásáig sem a feladat FA-val történő befejezhetőségéről, sem a kacsacsőrű piacképességéről nem lesz további infónk - akkor fog eldőlni egyáltalán, hogy az egyéb titokállatokat igazán érdemes-e beszerezni vagy inkább a meglévőket is dobjuk piacra. Viszont a kacsacsőrű piacának "mesterséges fellendítése" a néhány nappal ezelőtt leírt módszerrel már működhet - mert abban érdekeltté lehet tenni a nagy kufár piaci cápákat is...;) Sztem inkább ebbe az irányba kéne elmozdulni...:)
    ----------
    Ami Bözse kihívását illeti: mint a mondás tartja, 1 kép többet mond 1000 szónál; én ennek ellenére általában a szavakat favorizálom itt a fórumon (és a mondásnak megfelelően általában 1000-es nagyságrendben:music:); a képem is ezt célozza illusztrálni, mármint abból kiindulva, hogy a zoknik felemássága nem képi, hanem inkább írásos információból derül ki - legalábbis feltételezem, hogy az egy-egy R betű a ruhadarabok felirataként a jobb oldalt hivatott rövidíteni angolul, márpedig ez a felemás zokniviselet jele (kivétel azok esete, akiknek két jobb lábuk van, de a képen szereplő illetőről ez a "képkivágás" alapján nem derül ki (SŐT), tehát jó eséllyel helyes feltételezéssel élünk, ha nem élünk ilyen feltételezéssel:)); a hipotézisemet tovább szilárdítja, hogy a Gugli a "félrepárazott zoknik" angol megfelelője mint keresőszóra adta ezt a képtalálatot...o_O:p
    Na ezúttal viszont, ha ez a kép 1000 szónak számít, a szavakat viszont nem is szaporítanám tovább: a kacsacsőrű eventről, amit lehetett, már elmondtam, további mondandóm nincs vele kapcsolatban - ha holnapig nem derül fény pozitív fejleményre, bármely gangost előre fölhatalmazom, hogy nyugodtan emelje át az összeset változatlan formában a panaszkönyvbe...:music:

Utoljára szerkesztett: 12.3.15
  10. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Azt azért megjegyezném , hogy nincs matrica az event jutalmai közt, márpedig ez az event mindenképpen megérdemelne egy igazán szép matricát!!
    A fejlesztők igazán gondolkodhattak volna ezen is!
    :)

Bözse, Numiz, _Cygnus_ és 15 más kedveli ezt.
  11. kontra.sz

kontra.sz Aktív író

Ha van paszulyod és megvan a Szárnyas ovi felhősor, az is rövidíti az ólak érési idejét 5%-kal. Nem emlékszem van-e még ólra ható, felhősor, műhelyes ólra való van még az biztos.

12. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

szia
    kb. 8 óra, azért nem tudom pontosan ,mert egy picit már haladt a csik / 7ó 40percnél jár most:music::music:

wiktorka17, Kukackukac, -orgona- és 2 más kedveli ezt.
  13. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Köszönöm az infót neked :inlove:
    Tehát ha kapnák is 1 KIVI ÓLAT a megvett csomagban, akkor is éjszakáznom kellene :wuerg:xDxDxD

wiktorka17, Kukackukac és kutyaszálló kedveli ezt.
  14. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

A 2012-es húsvéti felhősor is ad 5 % csökkenést.:)

wiktorka17, sziszi1965, iboly54 és 2 más kedveli ezt.
  15. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Azt gondolom én is, most kell eladni, 100% a haszon, este meg ki tudja mekkora kínálat lesz és mennyiért. Most nincs válogatási lehetőség, mert nincs kínálat. Mindenki azt vesz, amit el tud csípni. Nagy igyekezetembe, eladtam a sajátomat is, alig tudtam visszavennixD

Bözse, kekmaci75, csio70 és 7 más kedveli ezt.
  16. kutyaszálló

szivesen, és minimum;););)

wiktorka17 és -orgona- kedveli ezt.
  17. hadebuda

Nekem is erre kell figyelni, mert a kiviket már eladtam, de néha csekkolom, hogy most hol tart. 20-at megtartottam, hátha... netalántán... véletlenül lesz valahonnan kacsacsőrűm...

csio70, -orgona- és Kukackukac kedveli ezt.
  18. kutyaszálló

40 ezer a farkas, 87 ezer a kivi8)8)8)

csio70, -orgona- és Kukackukac kedveli ezt.
  19. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Nálam már 101.000 csp a kivi áraxD

csio70, -orgona- és kutyaszálló kedveli ezt.
  20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Ez volt a fejlesztők döntése.

wiktorka17, kontra.sz, Kacix és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.