Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Üdvözletem Kedves Barátaim!

Mit szólnátok, ha ismét inkább a jövőt fürkészné mindenki csevegés helyett?
    Lazább helynek indult a gang, mint a pletykafészek, de lassan már semmi nem különbözteti meg ezt a topikot egy eventes csevegőtől... ami azért nincs így rendjén.
    Nem az lenne a lényeg, hogy én sokat radírozzak, hanem az, hogy próbáljunk meg közösen jobban a témánál maradni.
    Ameddig csak néhány hozzászólás megy el más irányba, nincs gond... de amikor már mindenki azt szeretné folytatni, az nem vezet sehová.

Még valami, ami a mai események kapcsán egyre többek számára egyértelművé vált: nem lehet (érdemes) túl korán nagyon belemélyedni egyes pletykákba. Minden, amit tegnap gondoltunk a hétvégi eseményről, gyakorlatilag kidobhatóvá vált a mai hivatalos bejelentéseket követően.
    Sőt!
    A változtatások legjelentősebb része az első hivatalos közlemény megjelenése után történt.
    Ami pedig az előzményeket illeti: a most aktuális állatmennyiség 2 napos eventtel kalkulálva az első tervezettnél 20 és 300! darab között mozgott.

Idézett Varun leveléből:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/produceri-hírlevél-2014-október.11342/

Ezt sikerült első körben házon belül lealkudni 7 és 75 közötti mennyiségre - a küldetés állandóvá tételére pedig csak a mai reakcióknak köszönhetően került sor.

Palacsintax, Dyny, Magdusnéne és 38 más kedveli ezt.
  2. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

a mostani helyzetet látva nagyon jó tetted , de még mindig horror áron lehet eladni a kivit .

csio70 és Baby72 kedveli ezt.
  3. JósJónás

Szia!

Attól, mert állandó lett a feladatsor, még sokaknak nincs óljuk a termeléséhez;)

csopke1, csio70, Kukackukac és 3 más kedveli ezt.
  4. -vadocka70-

igen ezt én is tudom , csak jóval alacsonyabb volt a pár nappal ezelőtti ár , így én azt hiszem ha a helyzet rendeződik , ez is normálisan helyre áll .

csopke1, Kukackukac, Baby72 és még 1 ember kedveli ezt.
  5. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Most láttam.... a party pörgetésen ragasztóműhelyt lehet nyerni:) persze nekem nem sikerült:(

6. vblanka28

vblanka28 Haladó

Ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy a mennyiségek maradnak ugyanezek? Illetve hogy változtatás mostmár nem lesz az ügyben? mert ha nem lesz akkor a feladathoz kellő kiviket kirakhatom a piacra, de ha kiteszem és holnap változás történik akkor a fejem a falba verem :(

LBetti, szemike50, Baby72 és 4 más kedveli ezt.
  7. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Jónás:) Köszönjük minden moderátornak a közreműködést.:) Az már tényleg nagy mennyiség lett volna mindenkinek ha az eredeti marad.
    Nagyon szeretnénk megtartani ezt a fórumot, remélem mindenki aki szeretné megértette.:p
    Szeretjük a jóslatokat, szeretünk találgatni. Erre senki nem gondolt hogy így megváltoztatják az eventet, de végül is az állatokat eltaláltuk és ez volt a lényeg. Most hogy állandó lett nem változtat a beadandókon és nagyon köszönjük hogy fel tudtunk rá készülni.

Dyny, PocsékFarmer, genka53 és 20 más kedveli ezt.
  8. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Kedves Jónás! Köszönjük a segítséget, hogy továbbítjátok a panaszainkat, és ilyen hatékonyan tudtok működni az érdekünkben.

genka53, benedekbobe63, szemike50 és 12 más kedveli ezt.
  9. dereret

dereret Fórumőrült

Szia Jónás !

A csevegő részt te magad engedted meg már azzal, hogy a különböző beszélgetéseknél nem hoztad a radírt.
    Ha mi játékosok tesszük itt szóvá, vagy idézzük be az 1. hsz-ben foglaltakat, miszerint ez nem csevegő, akkor már rég közharag lengné be az illetőt.
    Lenne egy javaslatom is, : amikor érkezik egy általad adott rejtvényre megfejtés, akkor ne oldalakon keresztül a gratulációkat kelljen lapozgatni, hanem elég lenne egy "tetszik"-gomb megnyomása a többi játékos részéről arra a hsz-re, amelyre dobod a kockát vagy labdát és máris átláthatóbb ezzel is a gang.

Dyny, Magdusnéne, SzilvaG és 35 más kedveli ezt.
  10. neotik

neotik Utánpótlás-írogató

Sziasztok! De azért most hogy Jónás felhívta a figyelmünket az event hosszára nálam rohamosan esnek vissza az árak.
    Ez csak azoknak rossz akik eddig rettenetes összeget költöttek annak reményében hogy sikerül azt teljesíteni. szegények ráértek volna.o_O Na meg persze a kereskedőknek.....

csopke1 és -vadocka70- kedveli ezt.
  11. JósJónás

Szia!

Az ólak száma nem változott, de lesz egy új küldetés, ahol szükség lesz rájuk. Így a helyzetre nem foghatjuk rá, hogy változatlan:)

csopke1, Dyny, -gyöngy-581 és 4 más kedveli ezt.
  12. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

sziasztok!
    zőőődel van zőőődel de Varun azt is olvassa!:) Szereti a viccet és van is humora isxD Lásd csak a mai napot 630/49 és a titokzatos event amiről egy hete csevegünk elmarad:D

13. JósJónás

Szia!

Változás elleni garancia nincs :D

Jelenleg úgy néz ki, ezekkel a paraméterekkel fog megérkezni a küldetés.:)

Dyny, genka53, bagolyka75 és 14 más kedveli ezt.
  14. JósJónás

Szia!

Teljesen jó ötlet:)
    De tudod jól: az önszabályozás mindig sokkal szebb, mint a "parancsolgatás". Úgy voltam vele, ha már valaki annyit dolgozott valamivel, és mások ezt pár szóban elismerik, nem fogom ettől megfosztani Őket. De a 10 oldalnyi gratulációnak, névnapi köszöntésnek, stb. tényleg nem itt lenne a helye:)
    Maradjunk annyiban, az első marad, és Ő nyilatkozott a többiek nevében is.

Dyny, Magdusnéne, PocsékFarmer és 30 más kedveli ezt.
  15. dereret

dereret Fórumőrült

Hétvégén melyik eventre hozod a rejtvényt ?
    A bahamás nagyon nyerő lenne, mert amióta írtad, hogy leülünk, azóta csak tevéket tartok a szigeten, mert mind eltenyésztettem a szultán érdekében és általában az kell, ami nincs.xD

16. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Igen. Valamit ki kell találni mert nem szeretném ha Jónásnak ebből baja legyen, na meg nekünk is hiányozna a topic, úgyhogy vigyázzunk rá.
    Nahh, mire megírtam lett is megoldás.)

Dyny, genka53, szemike50 és 16 más kedveli ezt.
  17. JósJónás

Szia!

A jövőhéten esedékes eventre gondoltam rejtvényt készíteni:)

Dyny, genka53, benedekbobe63 és 14 más kedveli ezt.
  18. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumszaki

Meghajlok a többség akarata előtt,hogy a visszajelzések miatt az ideiglenes,állandó gazdaköri lett!De........
    Végre egy olyan kihívás lehetett volna,hogy egy kacsacsőrű óllal,hogy tudom letermelni ami kell 7 db a feladatba.Az még csak hagyján,hogy 49FA ellenében,lehet terményese sok gazdának és a ritkaság számba menő terményes tömeg "cikk" lett.De...............
    Az event elindulása után megváltoztatni a kiírást,szabályokat az olyan,mint a 100 méteres síkfutást 60-nál leinteni és győztest hirdetni,nem beszélve arról,hogy amit itt Jónás el-elhint és kiokoskodtok,az ezek után nem lesz hihető,bármikor megváltoztathatják!

bcsillus, LongNight, genka53 és 11 más kedveli ezt.
  19. dereret

dereret Fórumőrült

Te vállalnád, hogy rászólsz játékosokra ?
    Többször bepróbálkoztam a napokban olyan mondattal, hogy örülök, hogy újra pletyiket is lehet olvasni.... stb., és semmi.

Ma megakartam venni az aranyat, de kivárok holnap 11-ig, mert hátha !!! kapunk hétvégére egy mega napot is a vásárlás mellé, na meg hogy nem hajt már bennünket a tatár vasárnap esti befejezésre, így még nyugisabb hétvégének nézünk elébe.

Dyny, PocsékFarmer, georga06 és 19 más kedveli ezt.
  20. -vadocka70-

Jónás :) ha a pletyiben lennénk megkérdezném , hogy máshová is kellenek a kivik ? Te tudsz valamit , csak titokzatosban vagy megint :)

igaz , hogy egy nagyon picit ide is tartozik , mert természetesen minden kereskedőt érdekel , mit érdemes adni vagy venni

csopke1 és -orgona- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.