Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. juliska70

juliska70 Fórum nagymestere

Szia!
    Nem tudom ,hogy te mióta játszol,de régen is kértek újdonságokat,slágert,vagy szentjánosbogarat mikor még újonnan bevezetett ólak voltak,csak akkor,ha nem volt a pajtádban belőle akkor véget ért az event számodra.Most meg ha nincs olyan cuccod amit be kell adnod akkor választhatsz FA-ért befejezed,vagy kihagyod.

Aniko, csio70, kukori80 és 5 más kedveli ezt.
  2. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Köszönöm Noci!:inlove: Veszek pár titkos ólat szombaton + 100 FA-t, elosztva szombat-vasárnap ..... szeretem kihasználni a Mega Tp napokat....jut egy kis gyorsabb előre haladás és a befektetés sem vészes ;)
    Én is ezt fogom tenni.... idő van rá bőven...talán sikerül megszerezni a hiányzó ólakat és akkor azokat az állatokat sem kell megvenni;)
    Biztos igazuk van...de szerintem ha mindent megold valaki valós pénz ráfordításával, akkor az már nem is igazi játék...hol marad az izgalom, az öröm:music:

csio70, kukori80, wiktorka17 és 8 más kedveli ezt.
  3. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Ha nem akarsz vagy nem tudsz átutalással fizetni, jó megoldás a paysefcard is.:)

kukori80, wiktorka17, sziszi1965 és 2 más kedveli ezt.
  4. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

:DNyugodj meg, nem is egy -kettő gazda veszi meg, hanem több!!;)..Aki nem tudja elviselni, hogy a másik előbbre áll mint ő, és megvannak a dolgai, az "elsők" között akar szerepelni!!:sleepy::p..De hát, akinek van mit a tejbe aprítani, vegye!! ;)
    Én maradok a a"Pató Pál mondásánál, -Ej ráérünk arra még !! " xD

csio70, szemike50, kukori80 és 11 más kedveli ezt.
  5. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

A paysef-hez nem kell a bankszámlád száma. Azt csak meg kell venni és rajta van egy kód, azzal kell fizetni.

6. kemence5

kemence5 Utánpótlás-írogató

Én is Pató Pál mondásánál maradok, de azért jó lenne megszerezni a legolcsóbban a kacsacsőrű ólat, de még nem tudom hogyan. Valakinek valami ötlete van az segítsen.Kérem vagy egy jó tanácsot is elfogadok.

bagolyka75, wiktorka17, iboly54 és 3 más kedveli ezt.
  7. hadebuda

hadebuda Fórum nagymestere

Sokaknak, pl. azoknak, akik megveszik a csomagot, ez nagy piacozási lehetőség. De mindenki másként játszik, ez természetes.

kukori80, wiktorka17, mermeze50 és 4 más kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia olvassál bele kérlek az eventcsevegőbe, biztos van a gazdatársaknak sok és jó ötlete rá:):):)

skalimaci, szemike50, kukori80 és 6 más kedveli ezt.
  9. LBetti

LBetti Fórumgróf

Örülj neki, minél többen vesznek, annál olcsóbb lesz a piacon a jószág. Eventbe meg a tegnapiak után egyhamar úgysem fogják kérni, sem az állatkát, sem a terményét.

csio70, kukori80, wiktorka17 és 7 más kedveli ezt.
  10. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Szia szemike50!
    Segítsél nekem lécci! Miért érdekes, hogy MegaTP csak holnaptól van? Mi köze a MegaTP napnak titkos ól vásárláshoz?

szemike50, csio70, wiktorka17 és 2 más kedveli ezt.
  11. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Szia
    Mega TP nap történő vásárlásnál 24óra 100% TP bónuszt adnak.

szemike50, csio70, kukori80 és 5 más kedveli ezt.
  12. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

:sleepy:;)Háááááát, ebben csak reménykedni tudunk, hogy nem kérik majd az eventbe egyhamar, de itt már semmi sem biztos!!..:oops:
    Biztos csak egy van az a "halott rendőr"!!;)

szemike50, kukori80, wiktorka17 és 3 más kedveli ezt.
  13. dereret

dereret Fórumőrült

A titkos ól FA-ba kerül, viszont ha Mega TP akció ideje veszed meg hozzá az aranyat, akkor kapsz 24 órára egy 100 %-os tépé bónusz táblát, ami a farmoin mindenre kifejti hatását.
    Viszont ha másnap is veszel aranyat, akkor újabb 100 %-os tp bónuszt kapsz, így amíg egymást fedi a 24 órás idő, addig amit aratsz, 200 % plussz tépével lesz több.
    Mivel a csomag 630 FA, így célszerú 2x300 FA-t megvenni, igaz így csak vasárnap reggel tudod megvenni a csomagos ólakat, de mivel gazdaköris lett az emlős, így már ez sem akadály.

Tigrislady, szemike50, csio70 és 12 más kedveli ezt.
  14. dereret

dereret Fórumőrült

Attól, hogy állandó lett, még senkinek nem hullik az ölébe a kacsacsőrú emlős.
    A feladattal csak a terményest lehet megszerezni, de semmit nem ér állat nélkül.
    Ez a beszélgetés viszont inkább a csevegőbe való, így
    Jónás !
    Mikorra várhatjuk tőled a rejtvényt ? Mindjárt itt a kedd és semmit sem tudunk, csak annyit, hogy nem viseli meg nagyon a pajtánkat.

farmer221278, szemike50, kukori80 és 10 más kedveli ezt.
  15. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Ez jó ajánlat, mert a +10%-kal 5 havi munkást tudok megoldani(315FA/hó). Ha havonta veszem, 5x1490Ft, így egy kicsit tudok spórolni a költségeimen. Ha belegondolsz, így még a 630 FA is szebb lehet, de azt nem veszem meg. Szegény ember akciókkal is spórol. Nem költöm el, de ott van és majd hónapok múlva megint kiadok ennyit.:p

Utoljára szerkesztett: 13.3.15
    Tigrislady, szemike50, csio70 és 7 más kedveli ezt.
  16. LBetti

LBetti Fórumgróf

Valóban, de a kivi közel 2 hónapja került be ólként, úgyhogy vásárolhattunk belőle a piacon, nekem 1 ól sikerült, de közel 100 db-ot vettem, amikor több, mint 1 hete kiderült a gangon, hogy szükség lesz rá.

szemike50, csio70, kukori80 és 5 más kedveli ezt.
  17. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Épp erre lettem volna kiváncsi én is kis naív ugye... mi az "ól" és a "terményes" közötti különbség, a terményest nem etethetem "szupitáppal":oops: látszik, hogy nem vagyok egy nagy tenyésztő, és brekinél is kimaradtam a tanfolyamról :D.

csio70, szemike50, kukori80 és 5 más kedveli ezt.
  18. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Az ól állatot ad, a terményes terményt ad. A terményeshez viszont nem csak táp kell, hanem az állat is.:)

farmer221278, csio70, szemike50 és 10 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia! Többen írtak neked választ az előbb. Én ehhez csak azt fűzném hozzá, hogy a terményesnek is lehet szupertápot adni, azt is gyorsírja, de szükség van ebben az esetben is az alapállatra hozzá (jelen esetben 2 kacsacsőrűre, ha jól emlékszem):) Jó hír, nálam minden rendben van a farmon:D

skalimaci, csio70, _Cygnus_ és 10 más kedveli ezt.
  20. Bernadetti

Bernadetti Aktív író

Sziasztok!
    Na most végre összegyűjtöttem 35 aranybanánt és már csak egy kicsi kell és meglesz a 40 a területnöveléshez. A pandatenyésztés még nincs kiváltva. :oops:Most akkor kelleni fog tenyészállat a következő eventhez vagy nem? :D Ez itt a kérdés. Kedves Jónás, mit gondolsz? :p

Utoljára szerkesztett: 13.3.15
    bagolyka75, csio70, _Cygnus_ és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.