Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

No akkor én bent rekedtem az erdőbe, segítséééég xD
    Jónás akkor ezt mire írta Dereretnek? :
    dereret írta:
    A cseheknél az a pletyka járja, hogy a Halloweenkor megszerezhető egyszarvú-tojás 18 óránként 1 v. 2 szupertápot fog adni/?/, ha az event alatt farmaranyat vásárolunk.
    Kérdés, hogy mennyi FA-t kell ezért venni illetve többszörözhető e, illetve maximalizálva lesz e.
    Ha valóban szupertápot adna, szerintem sokan vásárolnának ebből az akciós aranycsomagból, hisz arany mindig kell erre-arra a farmon, az egyszarvú meg már csak szuper ráadás lenne.
    Erre Jónás: Szia!Lehet valaki komolyan vette a reklámokat, és mert nagyot álmodni :D

dereret kedveli ezt.
  2. dereret

dereret Fórumőrült

Szerintem meg nem adott rá választ.:)
    Ezzel a Jónás válasszal én sem tudtam mit kezdeni, kedvem se volt erdőbe járkálni, így karosszékből figyelek:)

Claunyuszi, kutyaszálló és kukori80 kedveli ezt.
  3. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Amikor ezt írta Jónás, akkor úgy éreztem, hogy rábólint a hírre. Mert ha valaki mer nagyot álmodni, az valóra válik. :D
    Aztán hagytam, hogy a lengyel jós bevigyen az erdőbe az egy hónapjával, de reagált rá Jónás, hogy ő ennél türelmetlenebb. Arra kérdeztem, hogy jó volt a 18 óra. :D

kukori80 kedveli ezt.
  4. kukori80

Nóci legyen igazad és remélem nem Jónás telefonszáma az 11818 xD

5. _Cygnus_

Próbáljuk ki és hívjuk fel. :D Úgysem jutunk egyről a kettőre. xD Próbáltam megkeresni Jónás válaszát a FA-as vásárlásról, de milyen jó, hogy mindkét topicba ír. :D Kérdeztem, hogy FA-ért vehetjük vagy FA vásárlás után jár. Komolyan úgy emlékszem, hogy azt felelte a kérdésemre, hogy inkább a második. Lehet kezdek szenilis lenni. :D

6. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Az egy hónap nem jelentheti azt, hogy a havonta 1 alkalommal lévő teliholdkor lehet megszerezni/kiváltani/megvenni... mittomén.

csio70 kedveli ezt.
  7. Katókababa

Katókababa Fórum-zöldfülű

11818 a tudakozó új száma

kukori80 kedveli ezt.
  8. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Sziasztok
    Elképzelhető hogy baby boom nem is lesz a szamártenyésztéshez?

9. _Cygnus_

Ez is lehet vagy olyankor ad valami mást is. Na ez megint erdő. :D
    Szóval hiába is próbálkoznék, nem Jónás válaszolna. :oops:

Csak megtaláltam, legalább erre jól emlékeztem.
    Mindig volt eddig. A baj az hogy hétvégén vendégeink lesznek. Most nem bánnám, ha hétfőig tartana a baby boom.

10. mementori74

mementori74 Fórum félistene

akkor lehet hogy hétvégére teszik,de már kéne hogy pletyka legyen rola,és semmi sajna.

11. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Szia Ulmo!
    Ismét megcirógattá lelkemet a beidézett sorok. Köszönöm, és az egy éven át kísérő Radnóti idézeteket is.
    :)Gabi

Szia! Nagyon kedves vagy, nagyon jól esett tőled is, hogy reagáltál a "veszteségemet" szétkürtölő hsz-ra. Közben több tündéri gazdatársam is reagált, és a nekem elsővel megbeszéltem mindent.
    Köszönöm mégegyszer. :)

mimi és .Sookie69. kedveli ezt.
  12. Bözse

Bözse Rutinos

Nem akarok belekotyogni:p (bár az avatárom szerint megtehetem), de a tudakozó új száma 11800, a különlegesé pedig 11811. Szóval ez nagyon erdő!;)xD

Kriszti és _Cygnus_ kedveli ezt.
  13. _Cygnus_

Egy ideig kénytelenek leszünk a hivatalos jósok híreire támaszkodni. Szerencsére nekünk van egy Jónásunk. :)

Kezdi a meccset. :)

Bözse kedveli ezt.
  14. Claunyuszi

Claunyuszi Törzsjátékos

Szia ! Én azért nagyon erősen reménykedem benne, hogy lesz, inkább tényleg a mikor a kérdés ;). A pletykafészekeben ezt írta Jónás (569 hsz):

Üdvözletem Kedves Barátaim!

A heti műsor ezúttal semmi meglepetést nem tartogat: a naptárból minden kitalálható bárki számára:)

Mivel mostanság mindig volt boom új tenyésztésnél, (bár lehet, h régen is, csak akkor még én nem játszottam), ez alapján a forgatókönyv most sem változik, a szokásos menetrend várható. Azért az erősen izgat, mikor dördül majd el a startpisztoly xD?

dereret kedveli ezt.
  15. felixx75

felixx75 Fórum ismerője

Akkor 11.08-18-ig tart a top500?

nemo-kapitany kedveli ezt.
  16. Claunyuszi

Claunyuszi Törzsjátékos

Gratula és köszi a választ :)! Du. úgy jártam, mint ahogy kutyaszálló gazdatárs, elijesztett a felugró figyelmeztető ablak, aztán lefagytam, és nem volt időm játszani; majd késő este próbálok püfölni én is :p...

17. kukori80

Hívjuk.) De nehogy Amerikában lóbálja a lábát mert lepetézek a telefonszámlától xD
    Na meg a másik kérdés hogy elég mobilról telefonálni vagy 300 FA-ért kell egybe ? Mert az se mindegy 8)

Gio, dereret, szemike50 és 2 más kedveli ezt.
  18. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Szupertáp akció!

Az akció időtartama:

Az akció kezdete várhatóan: 2014.10.15. (szerda) 17:00
    Az akció vége várhatóan: 2014.10.19. (vasárnap) 22:00

Vajon a BB is ilyen hosszú lesz? :inlove:

Utoljára szerkesztett: 14.10.14
    genka53 és Marika312 kedveli ezt.
  19. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Szia Jónás!

A találgatások, és a talányos válaszaid alapján, én az egyszarvúnál a heti 1x-i szupertápadásra tippelek. Jól?;)

nemo-kapitany kedveli ezt.
  20. _Cygnus_

Valamikor XXXL barkács akció is lesz, hisz kell az új szerszám a terményeshez.

nemo-kapitany és genka53 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.