Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Dyny:) Nem tudom hogy kelleni fog-e, de ha kelleni fog akkor se gondolom hogy nagyon nagy tételt kérnének belőle, bár én már semmin nem csodálkoznék :pNekem az ösztönöm azt súgja hogy váltsam ki és kiváltom mind a hármat.
    De ez nem pletyis téma:) Írány a bahamás:)

sziszi1965, Kukackukac, csio70 és 10 más kedveli ezt.
  2. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Jó látni, hogy így egy emberként megmozdultunk Jónás vérellátása érdekében:[​IMG] :)

Van egy olyan érzésem, hogy ha valakinek valós segítségre lenne szüksége, itt azt is megtalálná. Jó csapat ezt! Ne hagyjuk, hogy mások a gangunkra rondítsanak! :)

És ím hol egy kis előzetes a németektől a 8. képregényeventhez:

Hoztam egy minijátékot is, hogy egy kicsit ráhangolódjunk a képregény eventre (s hogy "elüssük az időt, amíg érik a gaz") - 18 éven aluliak szigorúan csak alkoholmentes itallal próbálhatják ki:):

Utoljára szerkesztett: 16.3.15
    Gyorgyi04, Palacsintax, Coff66 és 33 más kedveli ezt.
  3. kukori80

A szigetre jutás se volt egyszerű, csak már elfelejtettük :)

sziszi1965, Kukackukac, Khirra és 11 más kedveli ezt.
  4. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Hát Kedves Jónás! Nagyon büszke lehetsz ránk :) Annyi véradó összejött, hogy már egy egész vérátömlesztést is kitennexD Remélem minden rendben és mielőbb visszajössz hozzánk....a 8.képregényről a tudásunk nagyon hiányos még;)

sziszi1965, Kukackukac, CoraQueen és 6 más kedveli ezt.
  5. ciklon23

ciklon23 Fórum mestere

Sziasztok :)
    Egyetértek Veled! De...sajna ez az "álmodj királylány" kategória lesz.
    Mert tudod jól,hogy amíg vannak olyanok,akik kényszeresen 10-15 percenként teszik be a linkeket...addig nem lesz változás:(
    Jónást pedig nem adjuk,inkább vigyázzunk Rá:)

sziszi1965, Kukackukac, kekmaci75 és 14 más kedveli ezt.
  6. kukori80

Elővettem a füzetkémet: ennyit tudok, remélem Jónás majd elterelget a jó irányba ha valami nem jó ;) Tehát kapunk egy sima kakukk ólat és lesz hozzá az álbajusz terményese. Időre kell majd Tp-t gyűjteni eventes növényekből. Nóci írta ezeket az állatokat: kacsa, hód, farkas, galamb, kakas, gólya, pillangó, egér, macska. Kocka dinnyét és kocka tököt kell majd ültetni. Ennyi.

sziszi1965, Kukackukac, kekmaci75 és 13 más kedveli ezt.
  7. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Jónás, ezt Neked küldöm, Veled vagyunk:

A szeretet nem állóvíz amelyben az ember állandóan önmagát szemlélheti.
    A szeretetben van apály is és dagály is.
    Zátonyokra, polipokra, elsüllyedt városokra is találhatunk,
    De kincsesládák és igazgyöngyök is rejtőznek benne.
    Csak a gyöngyökért egészen alá kell merülnünk a mélybe..

Várunk vissza, nélküled nem vagyunk egy család:sleepy:;):)

8. iboly54

Hűha....ez nagyon jó :) az időre Tp gyűjtögetés nem az erősségem, de azért megoldom;) az állatok oké...van mindenből remélhetőleg elegendő:music: KöszikexD

-gyöngy-581, Dyny, sziszi1965 és 8 más kedveli ezt.
  9. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Hali.
    Mire végig értem az olvasással, igen elkerekedett a szemem. Nem tudhatom honnan jött a toll tépés, talán valakinek valós gazdasági kárt okoztak a meséid? Lehet úgy gondolta. Vagy valaki, ki jobban féltette a pozícióját, mintsem a játékosokat segítse, kiiktatta(ta) a jó barátot. Ha így van, rondán beszivárgott a VV ebbe a jó játékba. >:(
    Mint GANG ORSZÁG tiszteletbeli igazságügy minisztere ( :D ), innen üzenem, kár csak minket ér Jónás szárny nyesésével, és nem azért, mert, sokak ügyessége, rejtvényfejtése révén előbb jutottunk infóhoz , hanem mert szeretünk napokig csámcsogni egy mesén, rejtvényen, s közben jókat poénkodni, egymást szórakoztatni, a rendet betartva ( szoszo ), anélkül, hogy Jónásnak ostort kellene suhogtatni.
    Vércsoportom szerint bárkinek adhatok vért, szülőhelyem révén, jó vörösbort tudok Neked szerezni vérfrissítés ürügyén ;)

UI.: A Gang az mi még játékban tart, részemről ismeretlenül is kedvelem azt a maréknyi embert, ki az eseményeket pörgeti itt, de mesék, feladványok nélkül elszürkülhet az egész. :(-.-

10. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Azért annak örülök, hogy Gangország tisztségviselői is hallatják hangjukat.:)

bagolyka75, icekid98, Dyny és 10 más kedveli ezt.
  11. Hermész

Hermész Junior szaki

Sziasztok!

Én is sajnálom, hogy Jónásnak pihentetnie kell a meseíró tollat. Nem tudom, miért zavarja egy aktív jós a BP-t. (Illetve sejtem. Valahogy a pénzre megy ki a dolog, hogy ne a piacról készüljünk fel az eventekre, hanem pl a gazdaköriseket aranyért teljesítsük. Más értelmét nem látom. De szerintem kevesen vannak, akik így csinálják. Meg akik erre költik az aranyat, azok úgyis költenek eleget a játékra, komoly bevételtől nem esne el a cég. Na mindegy.) A pletykatopicoknak meg a jósok kinevezésének nem az lenne a célja, hogy csepegtessék az infokat a játékosoknak? Vannak külföldi fórumok, ahol a jós csak lehozza azt a néhány képet, amit a BP kötelezően előír neki, látja 2-3 ember, és ennyi az egész. Ennek nem látom sok értelmét, ennyi erővel a facebookon is megoszthatnák azokat a képeket.
    Szóval a lényeg, remélem, egy kis idő után enyhül a szigor, és Jónás újra a régi lehet. Legfeljebb cinegésebben hozza a hoznivalókat. :)

És ha már pletykatopic, akkor néhány pletyka is:
    A korábban említett, áprilisban érkező új titokfákhoz (majomkenyérfa, kerti berkenye) lesz megint gazdaköri is. Az eddigiek alapján ez várható volt. Egyelőre csak "Quest"-nek írják, vagyis állandó gazdakörinek, de lehet, hogy ebből is megpróbálnak eventet faragni.
    A cseh eventben lesz két event növény: majoranna és közönséges komló. Valamint egy eventes fa: hársfa.

Off: Nem akarja valaki megreklamálni, hogy a korábbi kaucsukfa kerüljön be a játékba állandó faként? :D Mehetne akár 100-as szint fölé is, ott úgysincsenek új növények, fák.

És ha már a facebook-ot említettem. Nemrég elkezdtek ott is nyereményjátékokat szervezni, a mai kiírásuk alapján hetente lesz ilyen. Csak farmnevet és ID-t kell kiírni a megfelelő poszt alá, és közülük sorsolnak valakit. Az előző heti nyertes 25 kacsa kata turbótrágyát kapott. Heti játéknál nem is kell nagy nyereményeket várni, de a kicsi is jól jöhet. Néhány szupertáp, szupertrágyák, értékesebb termékek - ilyesmikre számítok én. Ha jól látom, hétfőnként lesz a kiírás, és azon a héten péntek délután 3 óráig (közép-európai idő szerint) lehet kommentelni az ID-t és a nevet.
    Nem tudom, ki tudott erről a játékról, a facebook oldalukat nem nagyon követem figyelemmel. Pletykák ott nem nagyon vannak, inkább csak a hivatalost írják ki. Viszont úgy láttam a mai játék-kiírásuknál, hogy a hozzászólóknak kb fele magyar. :D

Forrás
    Facebook (a link az eheti játék kiíráshoz visz)

Utoljára szerkesztett: 16.3.15
    Kukori.és.Kotkoda, Coff66, Dyny és 25 más kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, köszönöm, hogy leírtad amit érzek :)
    Nem tudom, hogy jól emlékszem-e, de csak a holnapi, vagy a képregényhez is szólt-e az, hogy a bahán nem ültethető az eventnövény? Ezt nem írtad fel véletlenül?:)

13. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Sziasztok!

Bocsi, hogy beleszólok, én inkább olvasni szoktam benneteket (amit nagyon szívesen teszek, mert sokat tanulok, és jól szórakozom), és ritkán írok. De most elvesztettem a fonalat, hogy mi történt tulajdonképpen. Ha valaki megírná nekem, esetleg priviben, egy bagoly társaságában, nagyon megköszönném.

CoraQueen

ui: ígérem visszaolvasok, nem kérdezgetek, és mit ne csináljak még?
    Jónás, azért pletykákat hozhatsz még, ugye?

Dyny, sziszi1965, Kukackukac és 5 más kedveli ezt.
  14. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Mindenkinek jó éjszakát.

sziszi1965, Kukackukac, Bözse és 10 más kedveli ezt.
  15. kukori80

A holnapihoz tartozik az ültetés, a képregényesről még nem tudunk semmit.

16. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Upsz,o_O kiirtották az összes tevét nálam, 2 milkóért kitettem 1 múmiát:music: , expressz elvitték.... :p

Bözse, Baby72, csio70 és még 1 ember kedveli ezt.
  17. LBetti

LBetti Fórumgróf

Sajnos nálunk van mindenből bőven, ami a tevéket illeti. Meg a pandákat, meg a ...:sleepy::oops:

HellEart, Baby72, csio70 és 2 más kedveli ezt.
  18. iboly54

Jó éjszakát!

Dyny, sziszi1965, wiktorka17 és 5 más kedveli ezt.
  19. kukori80

Cakát neked is:) De ha lehet ne rakjunk be ilyen hozzászólásokat külön ha Jónásnak jót akarunk ;) Ha írsz valami pletyit akkor utána be lehet rakni, de így külön ne terheljük a fórumot. Van elég bajunk így is :p

20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Köszönöm, akkor van mit kiderítenünk a következő pár napban:);)
    Már én is le szerettem volna írni ezt napok óta, csak nem akartam megbántani vele senkit sem:oops:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.