Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Igen, az álbajuszos lesz a kakukk terményese. Csészéről csak a tea és a kávé jut eszembe. xD

Dyny, alpha58, -gyöngy-581 és 8 más kedveli ezt.
  2. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

Ebben a linkben a 8. képregény eventhez valami új boltot kell építeni ? Nem valami tokéletes a fordítás

A látnok itt hallgat
    és én nem tudom, hogy volt köd farkas,
    De gondolom, aki kétségbeesetten éhes,
    Önnek csak meg kell keresni a vásárlók körében.
    Tonda Hairy kell még valamit
    és látom, hogy van hasonlóság.
    A képregények 8, amely jelentős szerepet
    és együtt állatok épített egy új bolt?
    Nagyon is lehetséges,
    lenne a forrás.

akkor az a bolt , a bajúsz gyár lehet ? :)

mindig reménykedem , hogy a mesterségekhez jön valami újítás , de gondolom nem ezt jelenti

Utoljára szerkesztett: 17.3.15
    Coff66, kekmaci75, Dyny és 7 más kedveli ezt.
  3. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

http://xn--farmflsterer-ilb.de/?p=39880 igaz google fordítás, de gyüjteni kell a csészét :D
    Comic Event # 8
    A vevőnek mindig igaza van! A Comic # 8 Nagy ügyfélszolgálat Toni makaróni nehézségek a szállítás. Az állatok eleget tehet furcsa érdekében? Plant a sütőtök kocka és a kocka dinnyék, téves bajusz bajusz a szalonban, és gyűjtsük csészék - a végén vár egy új üzemi létesítmények, mint a fődíj minden sikeres képregény gyűjtők! Sok szerencsét a Comic # 8!
    Jónás a kosár virág ott a tied, mely a nevemnél most díszeleg , szeretettel küldöm neked:inlove:

kekmaci75, Dyny, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
  4. Huncutka70

Huncutka70 Fórum-zöldfülű

Nem lehet hogy az elért TP-re az ajándék?

alpha58, -orgona-, Marika312 és még 1 ember kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Ezek szerint lehet, hogy a csésze is felröppenő lesz? Mi a véleményetek róla?:)

skalimaci, Dyny, alpha58 és 4 más kedveli ezt.
  6. kukori80

Igen, az álbajusz lesz a főnyeremény, a terményes, akkor sínen vagyunk :)
    Nem tudom hogy ez a bögre milyen ajándék lehet.
    Nekem csak az a fura hogy nem a kosárba van rakva hanem elé. Vagy mindig így szokott lenni? Bevallom én ezeket nem szoktam figyelni.

7. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Egyetértek Veled mindenben. Azt akartam én is írni, hogy ne lássátok már ennyire feketének a helyzetet. Azért nem voltam aktív ma, mert tavasz van a VV-ban is:D, munka után bizony ott van az igazi kert is.
    Egyszerű felröppenő, mert ugye felröppenő nélküli eventre már nem is emlékszünk.:D
    Igen, 2 event növény van és egy felröppenő, a csésze. Van még a fésű [​IMG] , ami az álterményes építéséhez szükséges. Azt viszont nem tudom, hogy jutunk a fésűhöz. Olvastam már olyat is, hogy nyeremény lesz, de olyat is, hogy az event növény aratásakor röppen fel. Azon sem lepődnék meg, ha a malmot is használni kéne ismét.:(

8. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Ennyit sikerült kisilabizálni ebből:
    A 8. Képregény eventben Toni Makaróninak nehézségei támadtak a kiemelt vevőknek történő kézbesítéssel... Találkozhatnak az állatok furcsa megrendelésekkel? Ültess kocka sütőtököt és kocka dinnyét, gyártsunk álbajuszt a bajusz szalonban és gyűjtsünk csészéket majd minden sikeres képregény gyűjtőre vár a fődíj, ami egy új üzem (ez lenne a kakukk terményese?)
    szerintem a bögre felröppenő lesz, csak nem a kosárba, hanem mellé tették a képen... a fésűről itt nincs is szó :oops:
    engem inkább ez a "bajusz szalon" érdekel? ez afféle ideiglenes műhely lenne, mint a malomlapátos volt? és a végleges ajándék, a szárnybontogató megfelelője az új üzem?
    kicsit meg vagyok kavarodva, a bajusz gyárat nem a kakukkok visszatéréséhez kötöttük eddig? vagy a két event egy lesz? segítsen rajtam valaki ;):p

Kukori.és.Kotkoda, csio70, Coff66 és 9 más kedveli ezt.
  9. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Csendben inflálódik a CSP. Táncos panda 800 E, múmia teve 2,8 millió, csimpánz 108 E..... :eek: ( xD :music: ) én ilyenkor azt veszek, amit azért adnak el olcsón, hogy ezeket megvehessék. Legközelebb pedig... :p, "hisz tudjuk, egyszer minden sorra kerül ! ;)
    A legutóbbi titok fák ára megszorult 4-5 ezer közé, nem nagyon változik.

Baby72, kekmaci75, kutyaszálló és 4 más kedveli ezt.
  10. kukori80

Nagyon remélem hogy a fésű nem olyan lesz mint most az itató:cry:Inkább legyen a malom.
    Az eventben fogjuk kapni a sima kakukk ólat és főnyereményként a kakukk terményesét ami a bajusz.

11. -gyöngy-581

Szia Nóci, biztos volt olyan event amikor nem volt felröpi, de én ilyenre nem nagyon tudok visszaemlékezni:D. A malom több alkalommal is kapott szerepet a képregényekben, ha nem csalnak meg az emlékeim. Érdekes feltételezés lenne, hogy a malomban fésűt őrölnénk, vagy valami mást amiből a fésűt elő tudjuk állítani:)
    Ez egy event lesz, és igen itt fognak nyereményként megjelenni a kakukkok a pletykák szerint, a fődíj pedig egy/vagy több(?)kakukkterményes ól lesz ennek a terménye az álbajusz/vagy csak bajusz. Én is úgy tudom elképzelni, hogy úgy jutunk hozzá, mint a szárnybontogatónál volt:)

12. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

én valahogy ezt eddig két eventként kezeltem :oops: én is remélem, hogy a fésű nem valaminek a megépítéséhez kell (itató módra)
    na mármost, ha lesz bajusz gyárunk, mivel fogjuk etetni? a pajtában lévő kakukk tojásokkal? egyszer célzott arra Jónás, hogy aki bedobálta a kupába, lehet, még bánni fogja ;) vagy bekerül a játékba egy sima kakukk fészek is?
    elmúlt időben többször is ki kellet hagynom néhány napot a fórumozás tekintetében, de hogy ennyi mindenről lemaradtam volna, azt nem gondoltam :(

Coff66, Kata_rzis, sziszi1965 és 8 más kedveli ezt.
  13. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Igen, hasonló lesz a szisztéma, mint malomlapátosnál - mármint ami az ólak sorsát illeti:)

14. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

http://bg.bigpoint.com/farmerama/board/index.php?threads/Слухове-и-догадки.7702/page-25#post-50586 (elnézést forditó, de tudjuk érteldmezni)
    *** forrás: http://xn--farmflsterer-ilb.de/?p=39880

Ha csak internetes fordítás áll a rendelkezésedre, elég a link - esetleg bemásolod az eredeti szöveget:)
    Jónásbá'

köszönöm, igyekszem megfelelni, még sokat kell tanulnom :)

Coff66, sziszi1965, Dyny és 4 más kedveli ezt.
  15. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Tehát egy újabb terményes ólat kapunk? Az melyik állathoz fog vajon kapcsolódni? Vagy az eszi majd a kakukktojásokat?

szemike50, Dyny, alpha58 és 4 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

A pletykák szerint a kakukktojásokat dobáljuk be, ólakat kapunk érte, méghozzá annyit , hogy kamionnal fogjuk a megnyert ólakat szállítani, ezek már kakukkot fognak adni, tehát igazad van, megjelenik az igazi kakukkfészek is a játékba, ha az emlékeim nem csalnak:)

17. Kriszti

A kamionra emlékszem, meg is rendeltem. :D Remélem nem fogjuk az összes kakukktojást bedobni, mert én is reménykedem még a nem teljesített kakukkos gazdakörik újbóli megjelenésében.

szemike50, Fatther, Dyny és 6 más kedveli ezt.
  18. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

A kakukkhoz. Event nyereményként kapunk egy csomó kakukkólat (mint a kaméleonlakot), Jónás azt mondta, hogy kamionnal kell hazaszállítani őket. Képen láttuk már az ól narancs fejlesztését is.
    Az event alatt megépítjük a fésű segítségével az álbajusz szalont (nem tudom, mi lesz a magyar neve), az utolsó részben ezt beadjuk a feladatba és cserébe megkapjuk az igazi terményest, a bajusz szalont. A bajusz szalon valószínűleg kakukkot (madár) és kakukktápot fog enni.

Coff66, sziszi1965, Baby72 és 13 más kedveli ezt.
  19. Kriszti

Ááááá, értem. Akkor a fésű felröpi lehet, nem? És esetleg egy párhuzamos feladatba dobjuk be a terményes kinyeréséhez?

szemike50, Dyny, farmerogirl és 2 más kedveli ezt.
  20. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    első búvárszemcsimet 2990-ért adhatnám el de nem megy mert irígy vagyok8)8)8)8)

genka53, Baby72, kekmaci75 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.