Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Kedves Jónás!
    Az eventnövényeken kívüli beadandókról tudhatunk valamit, vagy ez most a buta (értsd:tilos) kérdések közé tartozik?
    szerintem a fésű nem felröpi lesz... vagy nyereményként kapjuk a szükséges mennyiséget vagy a malomban állítjuk elő... de bármi előfordulhat ;)

kekmaci75, Dyny, -gyöngy-581 és 6 más kedveli ezt.
  2. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Még bérbe is adhatnád ennyiért, - óránként. ;)

genka53, Bözse, kutyaszálló és 9 más kedveli ezt.
  3. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Ha a malomban fotót is lehet "darálni", akár fésű is készülhet. Miből van fésű? Műanyag,műgyanta,csont, szarú, kaucsuk, fa,o_O elefánt csont... :p

4. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

... kézujj :D

wiktorka17, mimi, szemike50 és 3 más kedveli ezt.
  5. HKnéIlike

HKnéIlike Járnitanuló

Sziasztok itató, mire jó, van 10 db- om köszi

wiktorka17 kedveli ezt.
  6. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

http://xn--farmflsterer-ilb.de/?p=39781
    bögre, fésű, bajusz .... malomba fogjuk gyártani "Drop(s)= savanyucukorkát"xD

városban-mühelyben tudod felhasználni, kaméleon ólra, vagy ragasztómühelyre.
    De ha nincs meg a ragasztó mühelyed, azt készítsél belőle;):)
    Jó éjszakát mindenkinek mára.

Utoljára szerkesztett: 17.3.15
    wiktorka17, sziszi1965, -orgona- és 2 más kedveli ezt.
  7. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

erre :):
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/kaméleonok-az-átváltozó-művészek.12155/#post-183765
    irigylem sokak türelmét -.-;):p
    Jó éjt :)

Coff66, wiktorka17, kekmaci75 és 7 más kedveli ezt.
  8. Dyny

Dyny Fórumgróf

Szia Jónás,

Örülök, hogy itt vagy újra, vagy hogy el se mentél.:D Annak meg végképp, hogy kiderült mi volt a baj.

Már csak arra leszek kiváncsi, hogy mikor ér utól bennünket a végzet ezekkel a különleges terményekkel (piknik takaró, malomlapát, sajt stb.) Eddig nem nagyon kérték sehova, de ami késik nem múlik Varunnál;)

Coff66, CsakJucinak12, wiktorka17 és 13 más kedveli ezt.
  9. Bözse

Bözse Rutinos

Azt észrevettem, hogy már nem millipharmerben mérhetőek az írásaim, mostanában általában elérem az 1 Pharmert is. De hogy még engem is 2x kell elolvasni, hogy 1x érthető legyek?!:wuerg: Gyorsan újraolvastam magam, mert én a hibakeresést először mindig házon belül kezdem, onnan kukucskálok kifelé. Mentségemre legyen mondva a szóbanforgó hsz-t slendrián módon összedobtam, mert muszáj volt aludnom picit. Most visszajöttem aratni és már ugrok is vissza az ágyba. Remélem a macsek melegen tartja a helyemet!;) Pharmer posztjai esetében én is rákészülök az olvasásra. Tegnap jártam úgy, hogy az értesítéseim között meglátván a nevét gyorsba léptem át a jutyúbra lelőni a zenét a jobb koncentráció érdekében. Rászóltam az ölemben dagasztó/doromboló cicámra, hogy függessze fel ebbéli tevékenységét 1 időre. Majd agyamat magasabb fokozatra kapcsolva mosollyal az arcomon (a várható szellemi csemege okán) pillanatokig bambán meredtem a saját posztomra. Srácok, ekkora csalódást még nem okozott 1 lájk se. Félreértés ne essék, minden tetsziket nagyon megtisztelőnek tartok. Vannak gazdák, közöttük Pharmer, akiknek a lájkja nagyon sokat jelent a számomra. De én nem erre készültem!!!!:cry: Én 1 szösszenetet vártam az Ő billentyűzetéből és nagyot zakóztam helyette.:eek: Azóta is próbálom feldolgozni ezt a traumát.:oops:
    Na ez szerény véleményem szerint már a 'mission impossible' kategória. Indulásnál még lett volna rá esélyünk, de hát magyarok vagyunk, mi mindig kilógunk a sorból vhonnan. Az eszünk vág, mint a bugylibicska. Nekünk köszönhet a világ hasznosabbnál hasznosabb találmányokat.

Itt miért fognánk vissza magunkat?!:pxD

Javasolnám a bajuszda szó használatát. Ha flancolósabbat akartok, akkor ott a Le bajuszda.;) Mivel a guglit kiakasztottam ezzel a keresésemmel (szerinte bajuszt akartam írni), bizton állíthatom, hogy ez az én agyszüleményem és így felajánlom a köznek.:D Logónak ezt a képet javasolom:

[​IMG] [​IMG]

A rend fenntartása érdekében a fentebbi bizottmányhoz kéretik fordulni.:p;)xD

Matold, Coff66, Chate-farm és 26 más kedveli ezt.
  10. Sunnnyfarmer

Sunnnyfarmer Járnitanuló

azért vettem, hogy legyen belőle csp

wiktorka17 kedveli ezt.
  11. cukipusi

cukipusi Junior szaki

mivel annyi tenyeszallat kell jol jonne egy boom, ti nem igy gondoljatok

wiktorka17, glade és kisailona1968 kedveli ezt.
  12. dereret

dereret Fórumőrült

Hétvégére bármilyen miniakció jöhet, akár a bomm is, de a többségnek ehhez nagyon kevés a szupertápja, mert a kaméleon elvitte és nálam még az a 2 !!! szultán teve kitenyésztése is, amiből azt hittem ennyi bőven sok is lesz a gazdakörbe majd.xDxD Régen tévedtem ekkorátxDxD, de hallgatva az Öregre, ülve olvastam a kiírástxD

Mivel új tenyészállat áprilisban nem lesz, bomm meg igen, így a szigetes gazdaköri nem szalad el, a jelenlegi eventhez meg adott a piac vagy bomm nélkül az a pár állat kitenyésztése, akinek hibádzik 1-2 színes.
    Azért piacra dobás miatt én se lennék ellene egy bommnak;)

13. PocsékFarmer

PocsékFarmer Fórum nagymestere

Kukucs, Jóóó Napot kívánok Mindenkinek!!!

Pletyizzünk!
    Kukori füzetére asszem szükségem lenne, mert az enyémben a kérdőjelek és az áthúzások nem az erdőbe vittek, hanem csőbe húztak. Úgy összekavarodtam már, hogy egyetlen dologban vagyok csupán biztos, hogy lányból vagyok. Vagy fiúból? Brrr....

Szóval. Nézegetem azt a szép fésnyűt. Már az enyémet is a kezembe vettem, hátha okosabb leszek, de nem sikerült. Akkor most azzal mit is kell majd csinálódni? Kelleni fog a bajuszdához (by Bözse), hogy a már nem álkakukk meg tudja fésnyűzni a már nem álbajszát... Kapjuk majd a feladat során? Vagy már nem a pajtából kell beadni a dolgokat (mivel lassan télllleg kiürül),hanem a saját fésülködőasztalunkról?

Coff66, levianyu1, Kukackukac és 12 más kedveli ezt.
  14. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Semmi előjelét nem látni az ikres csodának... így valami más lesz hétvégén;)

csio70, Coff66, CsakJucinak12 és 13 más kedveli ezt.
  15. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szupertrágya és Kacsa Kata szupertrágya akció:)

Kukackukac, wiktorka17, sziszi1965 és 2 más kedveli ezt.
  16. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia! Hát veled együtt én is ebben a cipőben járok...csak az enyém kisebb csak 36-os, de gondom az nagyobbxDxDszó szó belekeveredtem ebbe a 8. képregénybe úgy hogy ezt már csak az event leírás bogozza kixD pedig az eddigi fejtegetéseket már többször is végig zongoráztam, de a fejem mint a szita ....a végére nem maradt semmixDállítólag állatok nem kellenek...a malomban is dolgozunk...szép pörge bajuszt készítünk:music: "Pörge bajuszt mindenkinek!" - Parasztopera Fesztivál 2015.április.27.
    Lehet oda is készítek párat...
    xDxD
    xD

17. Aniko

Aniko Junior szaki

Sziasztok. Nalunk minden novenybol es allatbol van boven. A tenyeszallatokbol leginkabb a legmagassabb szintu hianyzik.

csio70 kedveli ezt.
  18. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szavaztatok már?

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/közvélemény-kutatás-2015-március-17.12252/#post-193992

Áááá, komolyan nem értem az embereket.:oops: Ott van egy lista 10 állattal, amiből egyet ki kell választani, erre a tizenegyedikre szavaznak...
    Jónás a mi érdekünkben ír dupla vagy tripla posztokat, hogy könnyebben vissza tudjuk keresni a hozzászólásait. Ezt meg is beszéltük itt a Gangon.
    Mint közgazdász érti is a dolgát. Mindig Ő jön ki győztesnek, még akkor is, ha valamit nem tud a torkunkon lenyomni.:D
    Most sem tudjuk még, hogy a Képregény eventen igénybe kell-e vegyük ismét a malmot, de lélekben már felkészültünk rá.:D
    Nem tudom. Teljesen sötétben tapogatózik mindenki.:cry: Jónás azt mondta, hogy a malomlapátoshoz lesz hasonló. Ott a feladat második részében kaptuk az építési tervet, amivel a műhelyben event terményest barkácsoltunk. A terményest akkor vakondtáppal etettük, ha a szisztéma hasonló lesz, akkor ezt mivel fogjuk etetni? Kakukktáp híján kakukktojással?
    Itt a 6. képregény ismertetője:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hatodik-képregény-event-a-megegyezés.11461/

Azt hittem, csak én érzem ennyire elveszettnek magam, de tegnap Joselito is elkeseredett.:oops:

19. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia! Örülök, hogy itt vagy...tegnap nem láttalak...volt itt egy kis zűr, de megjelent Jónás apó és minden elcsendesedett;):) szent a béke..... nem értek semmit a 8. képregényből....de majd megvilágosodokxD

20. Évuska71

Évuska71 Utánpótlás-írogató

Pedig egy 1 napos buum is jó lenne :) :)

Kukackukac és wiktorka17 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.