Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Egy jó hír - végre valami amivel nem tudnak megfogni.:D
    Egy rossz hír - nincs turbómalmom.:cry: Volt egy event, amikor a malom miatt, csak a vége előtti este tudtam befejezni a feladatot.
    Ha már szóba került a malom, akkor szeretnék kérdezni is. A Húsvéti event meseszövege (már hozták a google fordítását) valami olyasmit ír, hogy minél több virágcsokrot adunk a nyuszinak, annál több ajándékot tartalmazó tojást kapunk. Remélem, ezt nem úgy kell érteni, hogy nem egyforma számú csokrot adhatunk le. Mint tudjuk, a virágcsokrokat a malomban állítjuk elő, akinek turbómalma van, előnybe kerülne, ha annyi csokrot keverhetne, amennyi belefér az eventbe. Persze a tojásban rejlő ajándékok milyenségétől is függ a dolog.
    Régebben olvastam, hogy a húsvéti event előtt említették a Bolondok napját is. Meglepnek minket április 1-én valamivel?
    Csak ne 36 óránként aratható felhő legyen, azzal mindig csúszok s már nem is aratás előtt aktíválom.
    Almát és körtét láttam még valahol, de az sem jelenthet gondot.

2. skalimaci

skalimaci Fórum biztosa

meg is ijesztettel rendesen, mert a buvart meg csak 4187,77 max aron lehet nalam pörgetni.
    mar azt hittem hogy komoly gondok vannak a piacommal es beall nalunk a Rama gazdasagi valsag :))

3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Nincs válság, még mindig drágább a piacod, mint az enyém :).

kutyaszálló, Csöpi02, csio70 és 2 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

Szia Nóci tavaly nem április 1-én került víz alá az egész farm? Nagy meglepetés volt, tetszett:D
    Szerinted a virágcsokrokat az eventnövényekből fogjuk készíteni, vagy a pajtából is szükség lesz virágra?
    A 24 órás, vagy 12 órás felhőket én is jobban szeretem, ha lehet ábrándozni róla;)

skalimaci, _Cygnus_, Kukackukac és 6 más kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

Valószínűleg több néven ismerik ezt a virágot is:).
    A narancssárga tulipán szerintem túl magas szinten van ahhoz, hogy egy húsvéti event kérje. A kisebb farmoknak nem lenne esélye a játékra, és ez egy nagy ünnephez kötődő event, ezért nem hiszem, hogy pajtából kéne teljesíteni. :)

skalimaci, _Cygnus_, Kukackukac és 6 más kedveli ezt.
  6. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia Marika! Örülök hogy láthattad :)

_Cygnus_, Kukackukac, Dyny és 4 más kedveli ezt.
  7. dereret

dereret Fórumőrült

Szia !

Jegyzet ide vagy oda, nem sok ez már áprilisra, amit itt harangoztokxD befelé nekünk ?
    Bolondok napja, valamilyen népek eventje /lengyel vagy cseh ?/, ovis event, húsvéti event, és áprilisra várható az új malom is, de akkor a Korall is, és a kisebb mini eventekre már gondolni se merek.:cry:
    A Húsvétinál nem lehet az, hogy közös tojásbeadós is lesz benne ? Olyan régen volt már ilyen.
    Bármi legyen is, csak ne kelljen keresgetni a városban, mert két xD dolog van, ami idegesít ebben a játékban, és a keresgetős közte van:mad:xD

PocsékFarmer, genka53, _Cygnus_ és 11 más kedveli ezt.
  8. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Egy meglepetés csak addig meglepetés, ameddig nem tudsz róla;)

genka53, _Cygnus_, Coff66 és 13 más kedveli ezt.
  9. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Nekem is és igazságosabbnak is tartom.

10. -gyöngy-581

Szia!
    Szerinted lesz korall áprilisban:)? Hát én már nem merek bizakodni benne, inkább érjen meglepetés, mintsem újabb csalódás:). Nem szeretnék a játék kitalálóinak bőrében lenni, ahányan vagyunk, annyi félét szeretnénk, én élveztem a keresgélős játékokat is. :D:D

skalimaci, _Cygnus_, Coff66 és 11 más kedveli ezt.
  11. Habocska740816

Habocska740816 Utánpótlás-írogató

Az honnan jött, hogy áprilisban jön a korall???

Kukackukac, sziszi1965 és wiktorka17 kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

Nem tudjuk, hogy jön-e vagy sem a korall, csak beszélgetünk arról, hogy mi is várható áprilisban. Esetleg ez is beleférhetne, ha úgy adódik :)

13. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szép délutánt Nektek!

Jövő héten óraátállítás event is lesz, ne felejtsétek el;) mehetünk majd reggel sötétben dolgozni:(.

icus08, _Cygnus_, times84 és 14 más kedveli ezt.
  14. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Baby - köszi a figyelmeztetést, és telihold mikor lesz ? a felhő miatt kérdem, leszedjem, aktiváljam?

_Cygnus_, Kukackukac, szemike50 és 6 más kedveli ezt.
  15. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

A VV-ben április 4-én, talán jövő hétvégén lesz event naptárunk. Majd kiderül:)

_Cygnus_, Kukackukac, szemike50 és 5 más kedveli ezt.
  16. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Igen a liliom lesz az teljesen új event növény, és ha megnézitek akkor négyszögbe fog megjelenni ;):)http://el.bigpoint.com/farmerama/board/index.php?threads/Πλάκα-κάνεις.10827/page-21

Utoljára szerkesztett: 21.3.15
    _Cygnus_, sziszi1965, Kukackukac és 4 más kedveli ezt.
  17. .maci780425

.maci780425 Utánpótlás-írogató

üdv mindenkinek..újabb70 oldal átfutása után el tudom mondani, nekem napfogyatkozás nélkül is jojózik a szemem:) nem kicsit termeltetek.. szelektiven olvasok, de..már repkedő oldalakat látok mindenhol.. röviden összefoglalva.. kell majd nárcisz, orchidea, édeskömény,zab, búza,répa,tehén,ló,a terményeseik, esetlegesen az1-2.tenyészeteik...hogy hová? az már elmaradt..kinai nekem most.. elnéztem valamit még esetleg?második sárkucim már kint ficereg, a táltosra még este gyúrnom kell, csak nagyon akad, ugrál a farm...kakas még a rakiban kukorizik:) bocs kukori:)) szépet mindenkinek..borogatom a szemeimet a szemhéjammal::):D

PocsékFarmer, icus08, _Cygnus_ és 11 más kedveli ezt.
  18. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Én is. Édesanyámék kertjében sok volt, imádtuk. Sajnos nem volt lehetőségem szedni a hagymájából, azóta is hiába keresem. Nemesítettek vannak, de az már nem az igazi. Jó lesz ültetni, ha ez lesz az eventnövény.

_Cygnus_, sziszi1965, Kukackukac és 5 más kedveli ezt.
  19. dereret

dereret Fórumőrült

Jojó, majdnem jojóxD, de most az ovis tehén-lóhoz nem kell termény, a többi meg ráér.xD

CsakJucinak12, _Cygnus_, glade és 11 más kedveli ezt.
  20. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Ó, köszönöm Te gondolatolvasó! Egyszerűen szita volt a figyelmem, és elfelejtettem a kiszemelt állatokat. (Most egy pirulós smile jönne ide, csak nem tudom mi a kombinációja)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.