Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

2. apuci30

apuci30 Fórumőrült

:cry: egy órával kevesebbet alhatok soha nem kérünk az óra átállításból :D

_Cygnus_, glade, sziszi1965 és 8 más kedveli ezt.
  3. dereret

dereret Fórumőrült

A titokfásnál csak nem 3 új titokfa lesz megint ?:cry: Az egyiket szigetesnek, kettőt meg farmosnak láttat a képen ?:oops:
    Az akkor megint 210x2 FA, ha csomag ?:oops:, de akkor jön megint velük egy titok-gazdaköri is ?:cry:
    Ma délután néztem szét a gazdakörömben, és 3 olyan titkos is befejezésre vár, aminek a végén ott a felhő, de még a fele hozzávaló sincs meg jobbik esetben az utolsó feladatba, de pl. a tamarinduszból egy sincs és már megint jön egy ?:cry:

Jónás ! Ugye csak sima titokfa event lesz és nem pedig új fákkal érkező titkos ?o_O

PocsékFarmer, _Cygnus_, Coff66 és 17 más kedveli ezt.
  4. .maci780425

.maci780425 Utánpótlás-írogató

:Dámmenn.. a jó isten tartsa meg szokásukat

_Cygnus_, énvagyok64, glade és 7 más kedveli ezt.
  5. Baby72

Ha a hársfára gondolsz, nekem az rémlik, hogy a cseh eventhez fog kapcsolódni;)

Közben megtaláltam Hermész írta itt:

https://board-hu.farmerama.com/inde...on-szárnyra-kelhet.11086/page-150#post-193291

Utoljára szerkesztett: 21.3.15
    _Cygnus_, -vadocka70-, kekmaci75 és 10 más kedveli ezt.
  6. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia.
    Az épeknél írtam neked.:)

sziszi1965, Kukackukac, -orgona- és 2 más kedveli ezt.
  7. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Kíváncsi volnék, mennyien kapták meg a " Gazdakör Királya " címet, ilyen tempó mellett xD .
    :music: Jóóó az új rucid.... :p

8. gyemant1

gyemant1 Aktív író

Sziasztok, én is az olvasók táborát gazdagítom, elemben, annak reményében, hogy valóban beleolvasnak a "mindenhatók", támogatnám az előttem szólót, mert gondolom senki nem nézegeti szívesen a nem befejezett "kakukktojásos" felhőjét.
    Megragadván az alkalmat, leírom, hogy Mindenkit sok szeretettel olvasok, és ugyanúgy üdvözlök.

icus08, Shirkán53, Barnabás és 10 más kedveli ezt.
  9. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Ezt a fotót most lőttem:

Talán csak nem a hód-nak közeledik a tenyésztése..........:music::music:

énvagyok64, kekmaci75, csio70 és 12 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia! Régóta ígérik, hogy minden állat tenyészthető lesz előbb utóbb:), a meglévő farmosokból már csak a páva és a hód van vissza, (ha csak közben nem jön egy újabb állatfajtaxD) ezek még nem álltak be a sorba. Esetleg egy új tenyésztésnél simán előfordulhat, hogy igazad lesz, és erról van szó.:music: Bár az is lehet, hogy csak átalakul a hódólak grafikája és ehhez készültek a képek:music:

11. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Olvasgatlak benneteket és azon gondolkodom milyen könnyű is lenne hódot tenyészteni.Utána olvastam és csak két fajtáját találtam.xDAmúgy jelentem itthon vagyok a kórházból, az ellenségeimnek ha vannak hagytam életlen szikéketxDNagyon gázos az eventem, lehet nem lesz meg a feröppenőm ha bukvencet vetek akkor sem

zozzantó, _Cygnus_, Bözse és 10 más kedveli ezt.
  12. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Jó egészséget, lábadozást otthon. Nincs valami nemesített növényed? Jó ha nem 0 perces is.

wiktorka17, szemike50, csio70 és 4 más kedveli ezt.
  13. kovacstne

Van nemesített növényem is már mindent próbálgatok, hátha összejön.

wiktorka17, szemike50, csio70 és 4 más kedveli ezt.
  14. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Bözse, wiktorka17, szemike50 és 4 más kedveli ezt.
  15. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Lehet nem véletlen hullottak a ++ -os hódok, a titkosból.

Akár. Tenyésztés bevezetése előtt meg szokott változni a grafika....

16. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Még van másfél napod. Ez a farmneved is? Holnap megdoblak egyel.:)

wiktorka17, szemike50, Kukackukac és 3 más kedveli ezt.
  17. kovacstne

Aranyos vagy! Szerintem jobb ha kipakolom a hódokat isxDBiztos ami biztosxD

wiktorka17, Fatther, szemike50 és 5 más kedveli ezt.
  18. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Bözse, wiktorka17, énvagyok64 és 9 más kedveli ezt.
  19. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia! Hát Te aztán jól átalakultál mióta nem láttalako_O ( 1 napja)..... Nagyon jó lett;)
    Én semmi féleképp nem szeretnék újabb titkosakat:oops: már nem tudom, hogy mit rakjak ki...mi az ami sürgős...mit mivel cserélgessek, hogy ne ürüljön ki teljesen a pajtám. Továbbá nem szeretnék pénzt sem költeni.....újabb csomag érkezik?:cry: Nem lehetne, hogy áprilisban csak a húsvéti event és a telihold legyen? A többi időben meg mindenki töltögetné a pajtáját...akiknek nincs erre szükségük azok pedig társadalmi munkában besegíthetnének Jónásnak és megírhatnák helyette a következő hónapra szóló mesétxD

20. Baby72

Köszönöm;)
    Azért a bukfenc még korai lenne:) vigyázz magadra:)

El is búcsúzom mára, mindenkinek jó pihenést és szép álmokat:)

wiktorka17, szemike50, sziszi1965 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.