Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Mielőbbi felépülést kívánok Neked:)vigyázz magadra, mindent csak módjával;)

_Cygnus_, wiktorka17, szemike50 és 6 más kedveli ezt.
  2. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Nem hiszel Hermésznek? 8)

https://board-hu.farmerama.com/inde...on-szárnyra-kelhet.11086/page-150#post-193291

icus08, csio70, Pharmer500#2 és 11 más kedveli ezt.
  3. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Jó éjt mára mindenkinek!

_Cygnus_, wiktorka17, LBetti és 2 más kedveli ezt.
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

[​IMG] Szia.) Most az egyszer megbocsájtom hogy nem raktál ki, pedig igen jó áron mérnek a piacon;)
    Szia Jónás:) igaz más téma de gratulálok a kacsacsőrű eltalálásához. Most esett le a tantusz mire írtad annó amit írtál. [​IMG]

kekmaci75, _Cygnus_, benedekbobe63 és 8 más kedveli ezt.
  5. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Ha megint csomag lesz, azt hiszem megint nem veszek.
    Jó éjszakát.[​IMG]

6. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szép álmokat...Jó éjszakát!

Kukackukac, Marika312, sziszi1965 és 2 más kedveli ezt.
  7. rirola

rirola Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Lehet lemaradtam valamiről a piacomon a juhar ára tegnap még kb.150 ajánlat volt kint és 35 körül ment, most meg 142 ajánlat van kint és 140-nél kezdődik az ára. :eek:

kutyaszálló kedveli ezt.
  8. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Sziasztok

én is lehet bealudtam, de a szamár miért kúszott fel 4100 fölé?

kutyaszálló kedveli ezt.
  9. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Mosolygós jó reggelt!:)

Kedves Jónás, kapunk feladványt az új titokzatos gazdaköri beadandó faterméseivel kapcsolatban?
    Esetleg még túl korán van hozzá?;) Kérdezzem délután?xD

iboly54, szemike50, Kukackukac és 7 más kedveli ezt.
  10. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Egy jó tanács: ilyenkor érdemes gyorsan végiglapozni a teljes piaci kínálatot, hogy ugyanaz a gazda mást is tett-e ki ilyen jó áron... Engem értek már kellemes meglepetések! ;)

11. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Szia Jónás! A cseh eventnél két eventnövényt említ Hermész, a majoránnát és a közönséges komlót. Lehetséges, hogy ez utóbbi a rendes, általunk egyébként is vethető komló lesz, és aki akarja, pajtából is teljesítheti az event ezen részét? Én örülnék, ha ily módon végre visszavennének a kényszerültetésekből és a piac is tovább pörögne.

Utoljára szerkesztett: 22.3.15
  12. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Nekem így sikerült egy csomó tenyészállatot beszerezni. Ekkor volt, hogy az aranyszamarat elcsípték előlem, de láttam a fórumon, hogy utána valaki dicsekedett, hogy mit kapott 0,1 CsP-ért... :)

kutyaszálló, Baby72 és Marika312 kedveli ezt.
  13. Blökix

Blökix Fórum hercege

Tudom,hogy már beszélünk róla,de megírná valaki,hogy pontosan mi kell a 8.képregényhez?
    Előre is köszönöm!

barbi021951, Kukackukac és wiktorka17 kedveli ezt.
  14. Markitooo

Markitooo Törzsjátékos

Kacsacsőrű nálunk 72ezer körül mozog most.. pár ajánlat volt kint de elkapkodták..:)

kutyaszálló, Gio, steve223 és 3 más kedveli ezt.
  15. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Nálam nem megy a kacsacsőrű ára felfelé. Még mindig csak 1700csp-ért lehet kitenni a piacra. Én már beáldoztam 3-t, de más nem akar, így nem emelkedik az ára. A búvárszemcsi 2550 max. ár.

kutyaszálló, steve223, Markitooo és 2 más kedveli ezt.
  16. JósJónás

Szia!

1. Nagyon messze van még.
    2. Könnyebb lenne kisorsolni, mi nem fog kelleni hozzád :D

sziszi1965, Dyny, iboly54 és 12 más kedveli ezt.
  17. JósJónás

Szia!

Nem szokott ekkora szerencsénk lenni;):oops:

18. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Átnéztem a kisokost;) a magnóliát és az őszibarackot találtam amit mostanában nem kért feladatsor.
    Plusz a 2 új fa termése az még mindig csak 4:sleepy:

sziszi1965, Dyny, iboly54 és 9 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia! Szép vasárnapot mindenkinek!
    Ismétlés a tudás anyukája, valószínűleg a titokfák terméseinél is ezzel kerülünk szembe:)

skalimaci, sziszi1965, Dyny és 10 más kedveli ezt.
  20. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Vigyázz magadra, gyógyulgass! Most ez fontosabb mint az event. Azért igyekezz, mert áprilisban sem pihenhetünk.:D
    Ezt kéne értsük??:oops: Ki, mit írt?
    Nem hangzik túl jól, akkor kérni fogják az utolsó faterméseket is. Úgy teszek mint Dereret, nekem is ott vannak félben a felhős gazdakörik, pedig a felhőket mindig ki szoktam szedni. Most meg arra vártam, hogy csökkenjenek az árak. Jobban járok, ha kiváltom őket?
    Egy kicsivel több dolog idegesít, de a keresgélés nálam is közte van.:D Ott a gépnél kell ülni Húsvétkor vagy előtte. Amikor ki sem látszunk a munkából, ne kössenek a géphez, mert azt nem szeretem. Leülök én magamtól is, de jobban tetszik, ha nem muszájból teszem.:D
    Ez aranyos volt.:inlove: Minden növényt négyszögben jelölnek.:D Ebből tudjuk előre, hogy ez ültetendő növény, nem pedig felröppenő vagy felhősoros virág.

Utoljára szerkesztett: 22.3.15
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.