Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Én 82K-ért tudnám eladni 13 ajánlat van kint a legolcsóbb 80K szépen kúszik fel az ára:)

Markitooo és kutyaszálló kedveli ezt.
  2. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Tudod Te, a 4 milyen messze van a kéttucattól ?

csio70, genka53, sziszi1965 és 11 más kedveli ezt.
  3. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sajnos tudom;) bár már régen voltam iskolásxD

Friss ropogós fordítani való a németes csoportnak a korallról:

http://farmflüsterer.de/?p=39920

forrás:
    http://es.bigpoint.com/farmerama/board/index.php?threads/¿nos-sumergimos.13134/page-21#post-201736

Kakukkok:

http://es.bigpoint.com/farmerama/bo...nto-hilo-en-rumores.15919/page-22#post-201720

[​IMG]Ő ki lehet? Inkább papagájnak tűnik..
    http://es.bigpoint.com/farmerama/bo...nto-hilo-en-rumores.15919/page-22#post-201504

Utoljára szerkesztett: 22.3.15
    icus08, Dyny, iboly54 és 11 más kedveli ezt.
  4. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Megkérjük Jónást, Rudit, Kladát, Csaba.a.székelyt, hogy integessenek nekünk, ha befejezték az új gazdaköri feladatot is.:D Előbb-utóbb követni fogjuk őket. Inkább utóbb...:wuerg:xD
    Dereret látod ezt?:cry: Azokat a felhőket most kell megszerezzük, vagy örökre lemondhatunk róluk.

Összeszedtem a felhőket a gazdakörből:
    - Farkas szomszéd felhősor - nem kell feltétlenül
    Várakozási idő: 40 óra
    Jutalom: +20% Tp 12 órán keresztül minden (nem kifejlődött) titokzatos csemetére és titokzatos tenyészetre​
    - Irány dél felhősor - ezt a 12 órát nem értem vagy jobb, ha úgy teszek, mintha nem érteném:wuerg:, de meg akarom szerezni, csak kell hozzá 650 tamarindusz, 650 cédrátcitrom, 400 kökény
    Várakozási idő: 36:00 óra
    Jutalom: 10% TP bónusz fákra (Farm és Bahamarama egyaránt) 12 órán keresztül​
    - A láda titka - nem tartok ólakat a farmon - 100 kivimadár
    Lezárási idő: 36 óra
    Amit ad: Minden ólra (alap + terményes és fejlesztéseik) 10% TP bónusz 12 órán át​
    - "Micsoda migrén" felhősor: - már megint 12 óra:cry:, nagyon jó felhő, 600 kowhai, 600 amherstia kell hozzá
    Lezárási idő: 36 óra
    Amit ad: 20%-kal több tapasztalatpont bahamarama fákra 12 órán át​

5. ngergo1999

ngergo1999 Utánpótlás-írogató

sziasztok szerintetek mit érdemes eladni a piacon most pl titok állat?

6. Agnesasszony

Agnesasszony Törzsjátékos

Nálunk most a szamár, egér, macska megy jól és a bahamás állatok, amik az új gazdaköribe kellenek...

kutyaszálló kedveli ezt.
  7. ngergo1999

ngergo1999 Utánpótlás-írogató

köszi szépen

Agnesasszony kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Ebben a képsorban a legaranyosabb rész a tőlünk átvitt, Lacko által hozott hódólakkal találkozni. Én is papagájnak nézem, de a kakukktojással (?) együtt szerepel. Talán majd kiderül, hogy csak dekoráció-e, vagy álruhába öltözött kakukkxD, vagy nem is függ össze a kakukkal és csak a papagáj a fontos benne:)
    Szia Kukori!
    Szerencsére legalább ketten vagytok, akik értitek egymást, mert én nem nagyon:oops:
    Aki már egyszer megkapta az nevezhet újra, mert elveszíti a címet az új feladatok megjelenésével?
    Esetleg örökös a cím akkor is, ha újra van pár megoldatlan feladatsora?

9. dereret

dereret Fórumőrült

Szia !

Ezekből a legbutább van teljesítvexD, a farkasos és félkész állapotban a migrénes, mert ezekből a csomagnak "hála" lett 1-1 fám, viszont a tamarindusz elkerült, illetve most sikerült a csomagban szert tennem 1 kivire az emlős helyett, ami meg csak úgy lett, hogy + 1 állatként kötelezően jött.
    Szia !

Ennyi titokfa termése kellene az új gazdaköribe már megint ?:cry: vagy nem mind titokfa gyümölcse, hanem akár a 3 új szigetes AB-ért kaphatók is köztük vannak ?
    Valaki már tényleg szólhatna Varunnak, hogy álljon már le ezekkel a sok állandó feladatokkal, mert számomra kezdi elveszíteni a "titkos" abbéli varázsát, hogy kicsit örüljek is a megszerzett állatnak vagy termésnek, lássam a pajtámban az értelmét, de ehelyett nap mint nap azt nézem, hogy pl. 1 kowhai vagy milyen fa KK-val mennyi idő múlva lesz 600 db. , hogy ne legyen már ott amiatt az egy beadandó miatt a gazdaköri.

PocsékFarmer, Coff66, icus08 és 20 más kedveli ezt.
  10. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Sziasztok! Szervusz Jónás!

Bízom abban, hogy csak véletlenül siklottál át a "labdás" kérdésemen és nincs egyéb más oka annak, hogy nem méltattál válaszra. :(

Összeszámoltam, 28 titokfánk van eddig. Farmos és bahás összesen. Valóban könnyebb lenne kitalálni, hogy melyik az a négy (hat, ha a két új is bele fog számítani a kéttucatba), ami nem kell majd az új gazdaköribe...
    Örülnék valami újabb rejtvénynek. ;)

11. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Szia Jónás! És mondd csak! Megéri majd nekünk bedobni azt a sok titokfa-termést? Csak nem egy újabb felhősor lesz a jutalom? Ismét a Baha-haladást fogja segíteni?
    Én a fákra adott + x% TP/BPT helyett szívesebben látnék pl. +1 fatermés bónuszt, ha Varun már ennyire igénybe veszi a pajtánkat...;)

12. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Kedves Jónás, nem is kell beidézd nemzsu hozzászólását, tudni fogjuk a választ akkor is, ha csak bólintasz s remélem senki nem fogja kommentálni.:D
    Lenne egy kérdésem az új gazdaköri feladattal, illetve a nyereményével kapcsolatban. Szerinted szerezzük meg Dererettel a meglevő felhőket vagy kapunk valami jobbat, ha várunk egy kicsit? Az utolsó 6 fa marad ki a feladatból?

icus08, genka53, sziszi1965 és 8 más kedveli ezt.
  13. .maci780425

.maci780425 Utánpótlás-írogató

szép napot mindenkinek!
    kérdés? ugye ez a kérdés most nem arra célzás,ha valakinek nincsenek készen ezek a gazdakörik, elveszti a teljesitésre az esélyt?
    először is::: sokkot kaptam jónás miatt!! a magyar az egyedüli szinte, ahol a jós aktiv ennyire,és igen pezsgő élet van a fórumon is..
    szerintem nyugodtan elkönyvelhetik Varunék, hogy lassan lázadás tör ki... 1: jónás tollai miatt
    2: olyan iramot diktálnak, amitől nemcsak a jósunk tollai repkednek szerte, hanem a mi vérnyomásunk is az egekbe...
    3: aki anyagilag nem birja, menthetetlenül lemarad,és ezen okból már lassan a játékot is abbahagyja.. meglehet, később kap 1-2 ólat, vagy pótlást, de az időközben hozzájutható dolgokról lemarad... nekem a gyerekem is, volt párom is csinálja..de anyagilag nem birni.. ez nem panasz, gyerek már csak az én kérésemre nyomkodja, ne menjen tönkre a farmja...
    szeretek játszani, kikapcsol a nehéz napok után... de már kényszert érzek, hogy ezem azom legyen, le ne maradjak, és ez nem jó:(((

icus08, Fatther, csio70 és 16 más kedveli ezt.
  14. JósJónás

Szia!

Igen, a cím örök - senkitől nem kerül elvételre csak azért, mert került be néhány új feladat a gazdakörbe.
    Gyorsan teljesíteni mindent drágább - aki húzza az időt, annak pedig ott a veszély, hogy amire végezne, valami mást is bedobhatnak.

15. JósJónás

Szia!

Mivel az összes/szükséges aránya elég magas, nyugodtan lehet készülni mindennel, kevés dolog fog parlagon maradni - így ehhez rejtvények sem lenne sok haszna. Arról nem is beszélve, milyen messze van még:)8)

csio70, genka53, sziszi1965 és 10 más kedveli ezt.
  16. JósJónás

Szia!

Megmutatnád, melyik volt az? Nem emlékszem rá, elnézést.

sziszi1965, Dyny, kekmaci75 és 7 más kedveli ezt.
  17. JósJónás

Szia!

Még képlékeny a dolog, de ha nem változik semmi, a fontossági sorrend alján fog kullogni sokaknál ennek a teljesítése.;)

genka53, sziszi1965, Dyny és 10 más kedveli ezt.
  18. JósJónás

Szia!

Röviden: hajrá:)

Kukori.és.Kotkoda, genka53, Dyny és 11 más kedveli ezt.
  19. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Izgalmasabbá, pörgősebbé vált a játék és a piac - és ez jó irány. Viszont ezen a "kapunk is valamit, meg nem is" attitűdön még van mit átalakítani! Pusziltatjuk Varunt! ;)

genka53, sziszi1965, Dyny és 16 más kedveli ezt.
  20. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

PocsékFarmer, genka53, Dyny és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.