Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Kata!
    Teljesen egyet értek Veled, jobb lett a játék, költ is rá mindenki a lehetőségeihez mérten ki többet, ki kevesebet.Egy farmos fatermésre ható felhőt, vagy receptet én is nagyon szívesen látnék a játékba, bár a recepthez egy új rekeszre is szükség lenne, ezért inkább a felhőt várnám, de nagyon.
    Szia Nóci!
    A farkas szomszédon megszerzett felhősor a leghaszontalanabb felhő, ami bekerült a játékba, amióta játszomxD. Sajnálom, hogy megcsináltam.xD
    Egyedül A láda titkából hiányzik még vagy 50 kivim, nem volt hozzá ólam, már van hamar meglesz az is.
    A migrénes felhősor nagyon jó, érdemes érte piacra menni.:):)
    Sok bahás fára ható felhőnk van, hiányzik a farmos fák termésére ható a sorból. Azt hiszem, hogy minden csp-t egyéb és eszközt bevetnék, ha egy ilyenhez kapnék feladatsort. Remélem egyszer a fejlesztők is meghallgatják ezt a kérést, hiszen szerintem ezzel nem vagyok egyedül.:p

skalimaci, PocsékFarmer, genka53 és 16 más kedveli ezt.
  2. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Nem veszti el a teljesítésére az esélyt, de sokan arra vártunk, hogy a teljesítés előtt lemenjenek az új fatermések árai. Ha 2 havonta egy-egy új gazdaköri feladatot tesznek be a titokfáknak, akkor az árak nem csökkenek, hanem emelkedni fognak.
    Igen Jónás a legaktívabb s sokan már csak emiatt játszunk. Nem tudom, hogy ez jó vagy sem, de arra gondolok, ha új játékba kezdenénk (mint ahogy teszik sokan), akkor a szabadidőnkből még többet áldoznánk rá. Ezt már annyira ismerjük, hogy minimális időráfordítással is megvan a sikerélmény, egy újnál viszont ott lenne a haladási kényszer.
    Ezzel sajnos kell számolni egy olyan játékban, ahol vásárlási lehetőség is van.:( A ranglistára nem fogunk felkerülni, de egy kis odafigyeléssel lehet haladni. Most kaptak tőlem egy jó pontot a táltos miatt, még akkor is, ha egyet megvettem.
    Valakinek a hozzászólását úgy tudod a legkönnyebben kikeresni, hogy egy hozzászólásnál ráklikkelsz a nevére, felugrik egy ablak, ott rákattintasz a hozzászólások számára s kijön egy oldal a játékos összes hozzászólásával.

Legalább szelektálhatunk a feladatok közt.

3. .maci780425

.maci780425 Utánpótlás-írogató

Cygnus:) köszönöm a választ:) újba semmiképpen sem kezdenénk, mert ebben is 3 évtől több munka van:))) meglehet a kihivásokat élvezem, deaz áraktól a szemem tolul már kio_O ekképpen:p adhatnának 1-2 hetet pajta töltésre;)
    Varun kedves Varun, nem szeretnél kicsit szabadságra menni? annyi munkát adtál, hogy egy hónapot is hátradőlve figyelhetnél, miképpen hordják a szorgos gazdák verejtékkel teli ,az újabb megmérettetésekre készülve a már lassan kongó pajtasarkokat:) bááár,én még mindig inkább állatokat teszek le, mint növényezzek::);)

sziszi1965, Dyny, Bözse és 14 más kedveli ezt.
  4. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Imára kulcsolom most a két kezem,
    elmondom a vágyam Varun "istenem".
    Nem kincset szeretnék, nem is gazdagságot,
    nem is magam miatt mondok imádságot.
    Gazdatársaim sorsáért aggódom nagyon,
    az ő boldogságuk többet ér mint egy vagyon.
    Küldj nekik hitet a nehéz napokra,
    gondolatokat mik a gondokat megoldja.
    Adj nekik reményt, hogy bízni tudjanak,
    erőt, egészséget, hogy el ne bukjanak.
    Fáikat, állataikat tisztességgel nevelhessék,
    munkájuk gyümölcsét el ne veszítsék.
    Imádságaikat ne mondják hiába,
    s még sok évig játszanak a Farmerama-ban.

-teri56-, Coff66, PocsékFarmer és 60 más kedveli ezt.
  5. yuki1205

yuki1205 Junior szaki

Helló nagy gratula a versedhez nálam -min 100 AB-tér-csak így tovább

csio70, genka53, sziszi1965 és 8 más kedveli ezt.
  6. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Ez most komoly - hogy a felhős gazdakörieket csak most lehet megcsinálni -, vagy csak az eljövendő feladatok miatt gondoljátok úgy, hogy olyan sok lesz és a régikre nem marad energia.

sziszi1965, Dyny, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  7. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Így már emlékszem rá - nem véletlen volt a kérdés átugrása: nem tudok rá érdemi választ adni, így továbblapoztam.
    Mivel erre nem kaptál választ, természetesen megmaradt a labdád:)

PocsékFarmer, omami1949, csio70 és 15 más kedveli ezt.
  8. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    a ragacs ment szépen felfelé,kiraktam 58 230-ért,szemcsit tudnám kirakni 3946,23-ért:D:D:D
    3000 körül megy a macsek, mormota:inlove::inlove:

Baby72 kedveli ezt.
  9. szemike50

Szerdán jön a képregény event -nem tudok róla semmit, vagy per pillanat nem ugrik be - csütörtökön pedig valami Tavasz ébredése. Erről tudunk valamit, hogy mit takar?

sziszi1965 és wiktorka17 kedveli ezt.
  10. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Ha azt nézzük, akkor a régi és új gazdaköribe ugyanazok a titokállatok kellenek, sokaknak esélye sem lesz megcsinálni.
    Miért? Mert hiányoznak titokólak és ha van sem győzi szupertáppal.Persze lehet venni majd jó esetben a piacon,de feladatonként sokan képtelenek vagyunk milliókat költeni.

genka53, Dyny, iboly54 és 6 más kedveli ezt.
  11. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Köszönöm! Ez így nagyon korrekt tőled.
    De most annyiban nehezedik a dolgom, hogy minden egyes hsz-emet nagyon át kell gondolnom, nehogy egy véletlen kérdéssel elguruljon az az értékes labda. :)

PocsékFarmer, icus08, Dyny és 11 más kedveli ezt.
  12. szemike50

Arra voltam kíváncsi, hogy esetleg kiveszik a gazdaköriből a feladatokat, vagy csak az olyan nehézségek miatt, amit említettél, lesz kevesebb az esély a befejezésre?

sziszi1965, Dyny, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  13. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Nem veszik ki a gazdaköriket, csak a nehézségek miatt kell elhalasztani.:)

14. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szerintem nem veszik ki a régi feladatokat, legalábbis nem látom értelmét

Dyny, Csöpi02, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  15. Baby72

A kacsacsőrű nálam még mindig csak alig 6000 felett - ami az eladási árat illeti - búvárcucc nincs, a többi meg nem eladó.;)

szemike50 és -orgona- kedveli ezt.
  16. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Nálam egy éjszaka alatt 7 ezerről 50 ezerre ment fel.

kutyaszálló, Baby72 és szemike50 kedveli ezt.
  17. szemike50

Nálam még mindig csak 1800 a max. eladási ár. Senki nem akarja ennyiért beáldozni. Én már 4-t eladtam, de most már várok, hátha ..

-orgona- és Baby72 kedveli ezt.
  18. Baby72

Napok óta alig emelkedik.. pedig lenne mit eladni, de addig nálam hápognak;)

19. betjoli

betjoli Fórumprofi

Szia!
    A tavasz ébredése fórumjáték lesz virágzófát kell lefotózni és beküldeni

sziszi1965, Dyny, Csöpi02 és 7 más kedveli ezt.
  20. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.