Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Most hogy szóltál benéztem és nekem nem foci volt hanem egy kérdőív és meg is adta a 30 pontot. Köszi kiszcica, köszi BP. :):)
    Az egyszarvút én is szeretném mert nagyon tetszik, csak kérdés hogy mennyi lesz az ára.)

genka53 és kiszcica kedveli ezt.
  2. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Üdvözletem Kedves Barátaim!

Jövő hónapban van legalább olyan kettő névnap, ami régebben igen felkapott volt a hölgyek körében. Olyankor azonban már gyakran megvan az első hó, és bizony a virág árán is meglátszik. De azért csak leakasztunk valahonnan a ház úrnőjének valami szép új virágot, nemde urak?

3. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Nálam semmi mozi terén. Annyi a változás egy pár napja, hogy nagyobb a kép és kiírja, Kérjük ...várj, majd közli, hogy nincs számomra semmi. Hónapok óta semmi.

mara3 kedveli ezt.
  4. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Erzsébet és Katalin névnapok között virágültetős eventre számithatunk?

5. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Azt tulajdonképpen feladtam. :( Néha még vásárolok ezt-azt, de drága nálam a gyümölcs. A termények még drágábbak. Ha Brekinek igaza lesz és a TOP alatt megjelennek a nagy tételek a piacon akkor beáldozok némi csp-t.
    Ha megfogadsz egy tanácsot tőlem, akkor most kimész a piacra és veszel pókot, ha mindenáron pókra van szükséged. Nálam most 1100-1200 a pók (eddig 900-1000 volt), a szentjani 1500-1600, a póktáp 1780-1900. Szóval ekkora meggondolatlanságot nem követhet el valaki, hogy pókfészket tesz ki a farmra. ;) Az árak alját mondom.

genka53, kiszcica, Claunyuszi és 3 más kedveli ezt.
  6. dereret

dereret Fórumőrült

vagy a Virágkötészetbe kapunk egy új terméket november 19-25-e tájékán

nemo-kapitany, genka53, Gio és 2 más kedveli ezt.
  7. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

Az nagyom jó lenne ha a virágkötészet fejlődne .

Névnapra ugye nem 1 szál virággal megyünk köszönteni , hanem csokrot köttetünk .
    Az is lehet , hogy ehhez jön event alkalmával egy új állandó virág , amit a csokorhoz kell felhasználnunk és valami szuper bónuszt ad .

Lehetséges , hogy a receptje lesz az event megnyerhetője :))

Álmodni csak nagyokat lehet ugye ? :))

nemo-kapitany, csio70, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  8. Málnahab

Málnahab Rutinos

Vettem sok pókot, mert 900-ért adták. Akkor most mondjátok meg, miért is kell pókot venni? :D

Bözse és Kriszti kedveli ezt.
  9. kukori80

Szerintem is a virágkötészetbe kapunk valamit. Akkor nekem kapkodnom kell a virgácsaimat mert nagyon elhanyagoltam xD

nemo-kapitany kedveli ezt.
  10. kukori80

Nem kell, de jó ha van. Nálam már csak 3 ajánlat van 1400-ért. Ha mégse kell akkor kirakod a szoba sarkába és majd szerencsét hoz xD

genka53, Gio, kiszcica és 3 más kedveli ezt.
  11. _Cygnus_

Nem kell venni, de hátha kérnek a Halloween eventen. :)

genka53 kedveli ezt.
  12. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Cuki!!! :D :D :D
    Drakula pókjába kell (gazdaköri)
    Amúgy nálam 742

genka53 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  13. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Akkor fogjátok meg szépen egymás kezét, és induljatok el az erdőbe virágot szedni.
    Csak arra figyeljetek, amire át kell adni a virágot, hazataláljatok:)

14. (Erzsébet)

(Erzsébet) Fórumprofi

Szia Kedves Jónás!
    Esetleg új virág van a láthatáron a keréken?
    Olyan mint a betöltővirág és társai?Vagy ezeket vásárolhatjuk meg?

_Cygnus_, -vadocka70- és geliko kedveli ezt.
  15. agi967

agi967 Fórum biztosa

Akkor lássuk csak.Katalin és Erzsébet nyilván stimmel.Egyszerű event lesz ahol valami virág lesz az eventnövény és sok köze nincs a virágkötészethez?Semmi csavar?Vagy mégis van és esetleg valamilyen csokrot is be kell adni?Ilyen még nem volt,vagy legalábbis nem emlékszem,hogy termék kellett egy eventhez.Felmegy a virágok ára?Akkor vagy sok termék,vagy már meglévő virág garmada kell majd.Lámpát vigyünk az erdőbe Jónás kedves,meg meleg takarót?!Hűvösek az éjszakák.

nemo-kapitany, Jucus19, Marika312 és 3 más kedveli ezt.
  16. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Saját idézet: "Jónás nem arra utalt valamelyik posztjában, hogy a beígért ajándékkód barkácscuccot fog adni? Vagy csak én értettem félre?"

De én a szádba adtam... Nem tudnád latba vetni minden tekintélyedet az ügy érdekében? Légyszi-légyszi! [​IMG]

Lili060504, genka53 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  17. Málnahab

Málnahab Rutinos

Ó, nekem azt hiszem, egy se volt, de most már van 280 :) Köszi a választ, akkor hasznos lesz! :)
    Kizárt :D És nézegetni se fogom :)
    Viszont ha felmegy az ára, eladom és akkor nem kell nézegetnem se és szerencsét is hoz. :D

Utoljára szerkesztett: 15.10.14
    farmer221278 és kukori80 kedveli ezt.
  18. _Cygnus_

Akciós party pörgetés is jár az új virág mellé? Hova kell adni a drága virágot, esetleg egy újonnan szerzett felhőre?

De elindulhatunk más nyomon is, virág lesz a TOP X event növénye. Elég drága virág lenne, meg a hó is leeshet mire át kell adni.

nemo-kapitany kedveli ezt.
  19. mementori74

mementori74 Fórum félistene

és talán az sincs kizárva hogy a bahamával lesz kapcsolatos,ez a virág,akkor tényleg drága virág lesz,apropó,a korallszigetet nem kéne már látogatnunk sunyiban?vagy egyből zúdul a nyakunkba az egész hobelevanc?

Marika312, genka53 és kukori80 kedveli ezt.
  20. kiszcica

kiszcica Fórumprofi

Nagyon szivesen :)
    Köszi a tanácsot :)
    De hisz én nem is vettem a póktápot,hanem csináltam :D igaz,h el is adhatnám,vagy a szentjanit is eladhatnám,de ki az a bolond aki megvenné a póktápomat,amikor a pók olcsóbb? :D
    Nem az a fajta vagyok,aki piacozik,szeretem megtermelni magamnak a dolgokat,nekem ez a játék :)

.Sookie69., genka53 és kukori80 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.