Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Most nézzük mennyi kakukk is kéne a kakukkos event befejezéséhez. Nekem 2 kitehető hiányzik még, 2 készen van. Csomó felsőbb szintű kakukkot tenyésztettem tehát szerintem 1000 kakukk sem kell és ahogy olvasom másoknak is csak 1-2 feladat hiányzik a 4-ből. Tehát én és lehet, hogy mások is beadtunk teszem azt 20-30 ezer kakukkot a kupába és esetleg kell több 100 a kakukkos befejezéshez. Én 1800 kakukkot hagytam na jól is néznék ki, ha szupitápból ezt el tudnám tenyészteni?! Szerintem: több évente fordul elő ilyen alkalom.:):music:

Dyny, Kukackukac, kekmaci75 és 12 más kedveli ezt.
  2. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Igen, bármi, amihez hozzányúl, a következő eventben megjelenik.

Nekem csak egy kitehetőm van meg, és nem tenyésztettem őket, mert csak a rózsa nyulakra mentem a piros angórával, és csak a legvégén kaptam a fejemhez, amikor a felhő képbe került... :( :(

(Bocsáss meg Jónás, az előző választ lezártam, és utána nem tudtam még egy idézést beletenni. )

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.3.15
    Dyny, Kukackukac, Csöpi02 és 6 más kedveli ezt.
  3. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Én is így jártam. Kevés szupertápom volt, így csak módjával tenyésztettem.:)

Dyny, Kukackukac, Csöpi02 és 6 más kedveli ezt.
  4. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Hsz-edbe még 1 vagy akár több idézést is úgy tudsz tenni, először másolod az idézni kivánt szöveget, majd megnyitod a te hsz-ed szerkesztés módban és a kurzort a szöveg végére beejted, majd fent a szerk.ablakban katt a jobb oldalon lévő Beillesztés ikonra (ha rá viszed az egered kiírja) majd ott katt az Idézés -re erre ahova a kurzort előzőleg beejtetted oda kerül a két idéző jel benne a villogó kurzorral na oda beilleszted az előhozott szöveget és kész az utólagos idézés. Az idézet elejére beírod, hogy ki írta mert azt nem tudod hozni. (a többit finomítod):)

icus08, Kukackukac, sziszi1965 és 8 más kedveli ezt.
  5. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

én megcsináltam anno a felhősort, egyszerre az összes kitehetőt, az utolsó kakukkolás alkalmával ;) vettem egy xxl csomag szupitápot (amúgy nem szoktam ilyesmit csinálni) és meglett :) utána egy hétig még a kakukk szót sem bírtam elviselni :oops:
    én mástól tartok, de nem is tudom, le merjem-e írni... nem akarok Varunnak ötletet adni (hogy kitalál egy olyan eventet vagy gazdakörit, amibe jó sok bajusz kell, de nem lesz hozzá kakukk utánpótlás)
    dehogynem tudod :), ha úgy jársz el, mintha választ kezdenél írni, majd onnan másolod ki az egészet és utána mész a szerkesztésbe ;)

icus08, Kukackukac, kekmaci75 és 6 más kedveli ezt.
  6. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Okésos, köszönöm a továbbképzést :)
    Jónás, megtanultam! Nincs feketepont, ugyi? Elég, ha Varun bánt... :D

Kukackukac, Csöpi02, iboly54 és 6 más kedveli ezt.
  7. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

én már odáig süllyedtem hogy vettem 120-ért az előbb kakukkot, pedig volt jó pár ezer a pajtában xDxD Mondjuk most hogy az egeret osztogatja ez is gyanús xDxD

Dyny, icus08, Kukackukac és 11 más kedveli ezt.
  8. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Abból én voltam az egyik harcosxDpár 10 ezer idevándorolt;)

kekmaci75, kutyaszálló és -orgona- kedveli ezt.
  9. hadebuda

hadebuda Fórum nagymestere

Én is vettem jópárat. A kupát befejeztem, és még így is van egy jó adag. Ha a top-ra gondolok, akkor még vennék...

csio70 és -vadocka70- kedveli ezt.
  10. Numiz

Numiz Fórum veteránja

De jó, mindig tanulok valamit. :)
    :eek: Úgy össze ijesztettetek, megvettem pár ezer kakukkot, nálam 65-97 közt ugrál.

Dyny, Kukackukac, kekmaci75 és 9 más kedveli ezt.
  11. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Üdvözletem Kedves Barátaim!

Mennyire vagytok álmosak? Kódfejtők készenlétben?

Dyny, Khirra, Kukackukac és 13 más kedveli ezt.
  12. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Összetrombitáljuk őket.xD

Khirra, Kukackukac, kekmaci75 és 8 más kedveli ezt.
  13. kukori80

[​IMG] Ez a Varun ilyenekre képes xD Na de majd jövő héten kapjuk Jónástól az új feladványt. Már attól is előre félek :cry:
    Szia Jónás, ohhh, most írtam hogy majd jövő héten hozod, de akkor lássuk a cinegét xD

Dyny, Kukackukac, kekmaci75 és 12 más kedveli ezt.
  14. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

Jelen.

Kódfejtésben nem vagyok jó, legutóbb sem jött be a logikus indoklásom, de teljes mellszélességgel támogatom a csapatot, ami nem kis szó. :D

Dyny, Khirra, icus08 és 16 más kedveli ezt.
  15. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Hmmm... :p:music:xD

Dyny, Kukackukac, Baby72 és 11 más kedveli ezt.
  16. kukori80

Remélem Jónás nem aludt el a nagy agyalásban, mert a végén én fogok xD

Dyny, Kukackukac, kekmaci75 és 14 más kedveli ezt.
  17. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Dehogy, Jónás ilyenkor szokott felébredni xD de szerintem már a kód is aluszik ;)

Dyny, Kukackukac, kekmaci75 és 10 más kedveli ezt.
  18. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

akkor veled harcoltam minden darabért ? :)

19. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

Amíg jön Jónás, addig egy feladvány:
    Egy havas, viharos karácsony este, egy tökéletes nő és egy tökéletes férfi az autójával ment egy kanyargós úton, amikor észrevettek egy szomorú alakot az út szélén. Mivel tökéletes pár voltak, megálltak segíteni. A Télapó volt egy nagy halom ajándékkal. Mivel nem akarták, hogy bármely gyermek csalódjon karácsony este, a tökéletes pár felvette a Télapót és a játékait az autójukba. Hamarosan össze-vissza autókáztak, hogy kézbesítsék az ajándékokat.
    Sajnos a rossz (vezetési) körülmények miatt a tökéletes pár és a Télapó balesetet szenvedett. Csak egyikük élte túl a balesetet.
    Ki volt a túlélő?

Dyny, macsek., Kukackukac és 8 más kedveli ezt.
  20. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Nem -nem, le kell előbb gyártani:)
    Kis türelem még, és jön az:)

Dyny, Kukackukac, kekmaci75 és 15 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.