Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Én meg sokszor a piacozást élvezem az egészben a legjobban. [​IMG] :D

Egyébként ne keress rációt egyes gazdák cselekedeteiben. Nyugodtan próbáld meg eladni a póktápot. Ha kis tételben teszed ki a legalacsonyabb áron, hamar megveszik. Aztán vehetsz a kapott csp-n pókot, a farmot meg közben másra használod. ;)

genka53, Gio, kiszcica és 2 más kedveli ezt.
  2. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok! én írtam, hogy hosszú érésűt fogok ültetni a felröppenők miatt, nekem egy területre kiférnek a mamutok, még hely is marad. (én csak a hosszú érésűekre kaptam íróecsetet, -jelenleg a fel nem használt 28 db- úgy, hogy 5 pálcikahelyező műhelyt már megépítettem). Remélem hamar összejön a szükséges mennyiség a fémhulladékból is.
    Szia Kukori !
    Learattam a hosszú érésűt, komforttalajból, egyetlen egy új felröpit se adott. A szokásos deszka, kalapács, stb. az jött.
    Valaki kapott már az új felröppenőből ?

Utoljára szerkesztett: 16.10.14
    kutyaszálló, Numiz, farmer221278 és 2 más kedveli ezt.
  3. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Ha egy irányba tartunk akkor Telihold eventkor azaz havonta egyszer fog bónuszt adni. A vakvágány a rekesz. (?) valahogy nem nagyon megy ez az idézet összeollózás:oops:. Na most már jó...:music:

Utoljára szerkesztett: 15.10.14
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Azért írtam hogy nem rossz ötlet aki tud ültetni. Mérlegelni kell hogy valakinek a mamut a fontosabb van akinek a felreppenő. Nekem a mamutok fontosabbak most, de lesz ez még másképp is.) Drukkolok hogy sok felreppenőt kapjál és majd írd meg, kíváncsi vagyok;)

Marika312 kedveli ezt.
  5. Kata_rzis

Erzsébet (nov. 19.), Katalin (nov. 25.) - ha valaki nem tudná. A virágokat szívesen fogadom a két dátum között, előtte és utána is. :)

Gyanítom, valamikor e napok környékén szerezhetjük meg az újabb virágot a leendő felhősorra a kerekkeréken. Az eddigi nevek mellé el tudok képzelni egy vidám violát, egy kacagó orchideát vagy egy áriázó százszorszépet. ;)

Utoljára szerkesztett: 15.10.14
  6. kiszcica

kiszcica Fórumprofi

Ez nem is olyan rossz ötlet :) Lehet megpróbálom. Köszi szépen.
    Az eventeket én is mindig hosszuval várom,komfortba ültetek mogyorót,legutóbb 44böl 43mat kaptam. És ecset is szépen röppen.

7. kukori80

Most nekem is az lesz, komfort rózsázni fogok, de előtte kiváltom az ideiglenesből a barkácsokat, hátha hátha háthaa az Xl-es is fog adni fémet.
    Viszont Jónás virágos mondatát elemeztük és kiderült hogy nem a virágkötészethez kapunk valamit. Azóta is töröm a buksimat hogy mit kaphatunk :p

farmer221278 és genka53 kedveli ezt.
  8. kukori80

Szia Kata.) Honnan veszed hogy lesz felhősor ? Azt nem gondolnám hogy a keréken lehet megnyerni valamit mert akkor nekem soha nem lesz meg, szóval azt egyáltalán nem hiszem hogy a keréktől függne.

nemo-kapitany és Numiz kedveli ezt.
  9. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Forrás​
    A Telihold event 2 növénye. Az egyik a kancsóka (Nepenthes), a másikat nem tudom eldönteni a kép alapján. A kancsóka mellett még 2 új növény lesz, a harmatfű és az a bizonyos Foxfire. :) Az az érdekes, hogy 10-10 magot kapunk. Vagy rémnövényeknél ez a szokás?

nemo-kapitany, Patrik022004, Gio és 3 más kedveli ezt.
  10. Kata_rzis

Remélem, nem az emlékeim csalnak megint [​IMG] , de korábban arról volt szó, hogy a 3 jelenlegi virág mellé még begyűjthetünk párat (a számot nem firtattuk) és lesz hozzá egy felhősor (ami nem tudjuk mit fog adni)...

Adrián-Beatrix és farmer221278 kedveli ezt.
  11. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Saci megfejtését (mert eltalálta) tovább tovább gondolva, mi van akkor ha a démoni egyszarvúnk felhasználásakor + 1 gyémántrekeszünk aktiválódna, ami 18 órán keresztül + 1-2 db. termést adna a rémséges növényekre.?
    Nagyon mellé lőttem? :p

12. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Attól félek én is, hogy egyszerre zúdítanak mindent a nyakunkba. Egy bonyolult, jó nyereményt adó képregény eventet már jelzett Jónás. Ha nem térnek el a megszokottól, akkor a kakukk is kell jöjjön, de ugye várjuk a TOP-ot is november végére. Ebben a hónapban kapunk egy új hírlevelet, tehát az új sziget is várható lesz novemberre. Azt hiszem, visszasírjuk még az unatkozós napokat. :D
    Szó volt egy új felhőről (vagy valami hasonlóról) a szerencsekerék virágainak. Nem tudom, honnan veszem, hogy még 2 virágot kell kapjunk. Csak halkan jegyzem meg, hogy egy sincs. :(

dereret és Adrián-Beatrix kedveli ezt.
  13. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Időnként sikerül megtalálnotok a legjobb túravezetőt magatok mellé.

nemo-kapitany, macska49, Harmony12 és 9 más kedveli ezt.
  14. kiszcica

kiszcica Fórumprofi

Szerintem a boldog liliom után kapunk valami uj virágot,aztán meg felhösort nekik. Apropo boldog liliom,ma a kisebbik farmomon kipörgettem *-*

.Sookie69., csio70, -vadocka70- és 3 más kedveli ezt.
  15. kukori80

Nem tartom szerencsésnek ezt a felhősort több okból se. Egyik az hogy nagyon nagy része a szerencsétől függ hogy kipörgeted-e (és mondom úgy hogy nekem megvan mind a 3), a másik hogy sokan elpörgetik a nyeremény partyt, nem várnak vele és nem vásárolnak. Velük akkor mi lesz?
    Én már mondtam pár hónapja hogy nagyon kezd szorulni a hurok és ezt én is észrevettem a CSP készletemen. Nem tudsz annyi mindent termelni mint amennyit vásárolni kellene és amennyi mindenféle fát, bokrot behoznak a játékba. :p

_Cygnus_, farmer221278 és Claunyuszi kedveli ezt.
  16. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Szerintem csak véletlen egybeesés az új virágos projekt és a névnapok,
    mert ha jól tudom, csak mi ünnepeljük a névnapokat.
    Jónás a névnapokkal tájolta be a jövőben az eseményt.

csio70 kedveli ezt.
  17. Kata_rzis

Tudjátok van a tücsök, meg a hangya... ;) A mamutfák játékba kerülésével számítani lehetett arra, hogy a TOP-os "hozzávalók" (olcsó fatermések/termények) ára a szokásosnál jobban megugrik ősz végére... Maradjunk annyiban, hogy én nem csak hegedültem. :)

18. dereret

dereret Fórumőrült

Nóci !

Ha már ennyire irigykednek ránk a külföldi játékosok, mert nekünk van egy Jónásunk!!!xD ne adjuk nekik kölcsön csak pár napra ?
    Mi már annyit bolyongtunk és bolyongunk abban a nagy rengetegben, hogy egy kis pihi ránk férne.
    Agyalhatnának egy kicsit ők is, aztán pár nap múlva meglátnánk, hogy irigylik e még tőlünk a látnokunkatxDxD, amikor mankóval a hónuk alatt keresnék a kiutat.
    Most megint agyaltam picit ezen a novemberi virágos talányoson, de nem jutottam közelebb a megoldáshoz, így ha a mamutokat leszedem valamikor, majd ültetek jó sok virágot a bazsarózsával bezárólag, oszt vagy kellenek vagy nem.
    Szuperkerékről /több száz pörgetés után/ csak a liliom van meg, így azzal nem is foglalkozom. Ha ezekről szól/na a látomása Jónásnak, hát akkor ez nálam máris bukta.

19. dereret

dereret Fórumőrült

Ekkor kezdődik egy "nagy" event, ami a TOP akármennyivel zárul majd ? :oops:
    Jó drága lesz minden, pláne ha az event is részben Pajtaürítős lenne.
    A virágot csak jelképesen értetted, gondolom, ha már a 2 női névnapot hoztad példának.

csio70 kedveli ezt.
  20. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

Esetleg hó meg virág azaz hóvirággal kapcsolatos ?

Védett növényünk , és egész garmadával nőnek az erdőben :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.