Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

A csokorban, amit Nóci és Jónás is hozott nekünk orchidea szerepel(5+2+1=8 ) 8), ezt már régen kérdezgettem tőletek. A másik virág a liliom(event), a sárga virágra kérdeztem, nárcisz-e vagy sem. Az előző számítás alapján nem lenne jó. A Búzavirág (7+1+1=9) igen.
    Ha volt már sajnálom, nekem ez a kettő a tippem: orchidea, búzavirág.

Utoljára szerkesztett: 27.3.15
    Dyny, icus08, kekmaci75 és 9 más kedveli ezt.
  2. anita219

anita219 Fórum mestere

Cyngus hozta ezen megoldás alapján a bazsarózsa-gyöngyvirág variációt,melyre válaszoltam én e kettő növényt. Nem kaptunk rá semmi választ, .... talán azért,mert a párosítás nem jó volt.
    Lehet a bazsarózsa-búzavirág a megfejtés. Vagy esetleg az orchidea-gyöngyvirág. :D Feltéve,ha a megoldás menete ez. :)

Dyny, kekmaci75, wiktorka17 és 6 más kedveli ezt.
  3. Kukackukac

Orchidea(8 )-Levendula(9)

wiktorka17, anita219, -orgona- és 3 más kedveli ezt.
  4. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Sziasztok Kedves Mindenki!

Látom nagyon dolgoztok :D
    Átfutottam egy pár oldalt, de lehet hogy elkerülte a figyelmem :p és ez a megoldás már szerepelt:
    gyöngyvirág, orgona.
    Ehhez a két gazhoz így jutottam el:
    521: az 1-et elhagytam, az 52-t pedig megfordítottam. 25=gyöngyvirág
    711: az 1-et elhagytam, a 71-et megfordítottam. 17= orgona

Vagy Kedves Jónás, azért ennyire sem egyszerű? ;)

icus08, kekmaci75, wiktorka17 és 9 más kedveli ezt.
  5. mojzi60

mojzi60 Utánpótlás-írogató

Az én megfejtésem: tulipán és nárcisz. A vetés táblát vettem alapul, 5. sor 3. növénye a tulipán, 7. sor 2. növénye a nárcisz.

Dyny, wiktorka17, Coff66 és 5 más kedveli ezt.
  6. Kukackukac

Dyny, kekmaci75, wiktorka17 és 4 más kedveli ezt.
  7. Málnahab

Málnahab Rutinos

Ez egészen kreatív :D
    Bár ez nem szerepelt az eddigi ötletek között, és Jónás szerint volt már, aki közel járt a megoldáshoz. De attól még jó gondolat :)

Dyny, wiktorka17, Coff66 és 2 más kedveli ezt.
  8. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Mi van akkor ha a 2 event növényt kiveszed? Mindjárt más az eredmény:)

Dyny, wiktorka17, Marika312 és 4 más kedveli ezt.
  9. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Jóóó reggelt!!! ;):p
    most értem rá feljönni, látom, még nincs megoldás :oops:
    reggel kutyafuttában feljöttem, pont a két dupla hsz után... elsőre írni akartam, de aztán pont a sértődés elkerülése végett mégsem tettem... gondoltam, Jónás, ha akarja, majd kigyomlálja ;) de tényleg ne sértődjön meg senki, aki szóváteszi, a jó szándék vezéreli, csak segíteni szeretne :)
    és akkor egy kis segítség, a dupla hsz elkerülésére:
    ha már elküldted, a hsz-t,
    1. de még valami eszedbe jut és szeretnéd hozzáírni: szerkesztés "gomb", a végére enter, írd bele, amit szeretnél, majd változtatások mentése
    2. ha szeretnél még további hsz-t is idézni, nyomj rá a válasz gombra, másold ki a tartalmat, ezután nyisd meg a szerkesztést, másold be, majd írd hozzá a gondolatod és mentés
    3. ha másik topikból is szeretnél idézni, előbb mentsd el a hsz-odat, majd menj át a másik topikba, válaszd ki a hsz-t, válasz, másolás, vissza az eredetibe, ott lesz az alján a félbe hagyott hsz, másold be, írj hozzá, mentés
    bocsi, ha szájbarágós voltam, ezen se legyen sértődés ;):D
    tegnapelőtt jöttem egy orchidea - orgona változattal, igaz, elég primitív levezetéssel, azt mondta rá Jónás, hogy azért ennyire nem egyszerű :oops:
    tegnap a tulipán - nárcisz változattal, a tulipánra kijött az 521, a nárciszra már nem stimmelt, azt csak hozzá tippeltem, ez a számolási mód eszembe sem jutott ;)
    várjuk meg, mit mond rá (mond-e egyáltalán valamit) Jónáska ;)

Dyny, Lillapilla73, Almaded és 12 más kedveli ezt.
  10. mojzi60

Bocsi, nem vagyok egy ügyes fórumozó. Lemaradtam? Nem értem, ezek event növények?

wiktorka17 kedveli ezt.
  11. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Üdvözletem Kedves Barátaim!

Már mindkét növényt láttam tippként, de nem a helyes párosításban és összefüggésben. Ami eddig nem került szóba, azokat tehát kizárhatjátok.

Dyny, csio70, Pharmer500#2 és 9 más kedveli ezt.
  12. Kukackukac

A felső hsz-t töröld! Arra gondolt Baby72, a táblázatban most ott a két event növény, ha azt kiveszed más jön ki.

wiktorka17, sziszi1965 és Baby72 kedveli ezt.
  13. Baby72

Mire elküldtem volna a választ már megelőztél:)
    Akkor most össze kellene szedni miket írtatok eddig és végrehajtani a párcserét;):)

Dyny, wiktorka17, Marika312 és 4 más kedveli ezt.
  14. Kukackukac

Ez nem 1-2 oldal leszxD Nem bánom, essünk neki! Próbáljuk meg felsorolni a tippeket is, ne mondjuk újra!

Dyny, wiktorka17, -orgona- és 2 más kedveli ezt.
  15. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Jó reggelt Jónás!
    Ma korán ébredtél ;)xD
    Köszönjük a segítséget, azért egy kicsit le fog szűkülni a kör, szerintem csupán 30-40 oldalt kell átnézni és csokorba gyűjteni az eddig elhangzott tippeket :music: Hajrá Mindenki :)

Dyny, csio70, kekmaci75 és 7 más kedveli ezt.
  16. mojzi60

A felső hsz-t töröld! Arra gondolt Baby72, a táblázatban most ott a két event növény, ha azt kiveszed más jön ki.[/QUOTE]
    Sikerült törölni? Mindegy is, Jónás szerint jó nyomon járunk, csak még sem vagyunk elég kreatívak.

wiktorka17, Baby72 és Kukackukac kedveli ezt.
  17. Kukackukac

Sikerült törölni? Mindegy is, Jónás szerint jó nyomon járunk, csak még sem vagyunk elég kreatívak.[/QUOTE]
    Igen sikerült! Örülök, hogy nem bántódtál meg;)

wiktorka17, Marika312, iboly54 és 2 más kedveli ezt.
  18. mojzi60

Igen sikerült! Örülök, hogy nem bántódtál meg;)[/QUOTE]
    Tanulok/nék, mért bántódnék meg? Lehet, hogy feltartalak benneteket, de a válasz küldésnél mindig töröljem a meglévőt?

wiktorka17 kedveli ezt.
  19. Baby72

Tanulok/nék, mért bántódnék meg? Lehet, hogy feltartalak benneteket, de a válasz küldésnél mindig töröljem a meglévőt?[/QUOTE]
    Ne, mert akkor nem lehet tudni mire, kinek válaszolsz.

wiktorka17, Marika312, iboly54 és 2 más kedveli ezt.
  20. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Valamiért úgy érzem a rózsa az egyik növény ;) nem ügyködtem Jónás számaival :) viszont régen rózsavízzel locsolkodtak xD átnéztem pár régi locsolóverset a rózsa-rózsavíz 90%-ban szerepel bennük ;)

Dyny, csio70, wiktorka17 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.