Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. dereret

dereret Fórumőrült

Jónás !

Kreatív voltam,xDxD kimentem a piacraxD/törzshely/ és az orchidea-tulipán éppen: 5. oldal-2.sor első /521/illetve 7. oldal 1 sor első 711/.

2. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Módosítom az az én párositásomat ...
    Jónás azt írta " a sivatagban esőt várja " ez a..."burgonya"... ugye mert oázisokban is vetik afrikában.
    Másik növényre pedig a "rózsaviz" locsolóvíz alapján..."rózsa".... arra tippelek.
    Még eszembe jutott egy dolog a régi versmondásoknál is előjön "rózsa, rózsa, rózsaszál.....versike"

Utoljára szerkesztett: 27.3.15
    Coff66, anita219, wiktorka17 és 5 más kedveli ezt.
  3. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Remélem már pörög feléd a kocka!;)

Tigrislady, wiktorka17, kukori80 és 7 más kedveli ezt.
  4. dereret

dereret Fórumőrült

ááááááááá, dehogy !
    Ötletem sincs, hogy mit nézzek még, ami nem matekosokért kiállt.

Bözse, Dyny, PocsékFarmer és 10 más kedveli ezt.
  5. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szerintem ez a jó megoldás. Csak már 2 órája megint nem tudom a játékot megnyitni - oszt hadd ne mondjam, ilyenkor hova kívánom az egészet -, de arra gondoltam én is, hogy a Nemzsu módszere volt langyos, csak ő a piros kosár alatt akart vásárolni.:D

Dyny, PocsékFarmer, Coff66 és 11 más kedveli ezt.
  6. dereret

dereret Fórumőrült

Azt olvastam este, meg utána is néztem és ekkor dobtam el jó messzire a kezemből a számológépetxD

Vegyél már egy olcsó tabletet.
    Komolyan mondom, ezt az eventet napközben azon csinálom a munkahelyen és pikk-pakk megy minden, csak írni nem tudok még rendesen a fórumra, mert nem áll kezemre az a "betúkészlet"

Bözse, Dyny, Coff66 és 12 más kedveli ezt.
  7. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Ha számít ez valamit, szerintem is ez a jó megoldás :) és ez igazán kreatív megoldás:p
    bár még mindig azt súgja a megérzésem, hogy a tulipán - nárcisz párosítás illik legjobban a húsvéthoz, csak éppen alátámasztani nem tudom semmivel... xD és Jónás szerint sem hangzott el korábban még a jó párosítás :oops: és azt sem tudom, hogy a németeknél van-e húsvéti hagyománya az orchideának (bár ezt nem hinném)
    szóval, hacsak Jónás nem ment el egy kicsit pihizni, várjuk meg, mond-e rá valamit
    a sivatagos hasonlatot, ha jól emléxem, a - hogy is fogalmazzak, hogy senki ne sértődjön meg - az olvasás hiányából származó, kissé tájékozatlan hsz-okkal kapcsolatban mondta:oops: persze ettől ez még lehet a jó megoldás 8)

Dyny, Coff66, wiktorka17 és 7 más kedveli ezt.
  8. Marika312

Marika312 Fórum császára

Úgy tudom arrafelé nem locsolkodnak -legalábbis a Sógorék nem-.
    túraútra indulok én is az oldalakon.
    Átnéztem az eddigieket, újabb tippem:
    Gyöngyvirág
    Nőszirom

wiktorka17, kukori80, iboly54 és 6 más kedveli ezt.
  9. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Tényleg nem locsolkodnak.... :p rákerestem :) más szokásaik vannak :) ez alapján akár a burgonya is jó lehet xD
    http://deutschnet.hu/content/view/74/50/

wiktorka17, ciklon23, kukori80 és 8 más kedveli ezt.
  10. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

üdv
    a MALOM időnként lenullázza magát és törli a másodikként bekészített tápot.

Moderátori válasz: ​

Igen, a jelenség ismert, javítása folyamatban van. Türelmedet kérjük ezzel kapcsolatban, köszönjük!

Hmmmmmm :(

wiktorka17, Csöpi02, Baby72 és 6 más kedveli ezt.
  11. dereret

dereret Fórumőrült

Az eventesben most olvastam, hogy az eventes felhő már jól adja a bónuszt, vagyis bahama tépét ad.

Dyny, PocsékFarmer, kekmaci75 és 10 más kedveli ezt.
  12. Anikó1961

Anikó1961 Törekvő

Szia!
    Szerinted ez pletyka?

wiktorka17 kedveli ezt.
  13. Borzas.Kata

És a kérdésed?

"
    Az eventesben most olvastam, hogy az eventes felhő már jól adja a bónuszt, vagyis bahama tépét ad.

Egy jó hír!
    Most aktiváltam a felhősort és már jól számol..... Bahama TP-t írt. Ezek szerint érdemes volt várni vele, reggel megijedtem Dereret jelzésén és csak most tettem ki. Gondolom aki már aktiválta annak is BTP-t fog számolni."

És ez?​

PocsékFarmer, mamszi5107, Fatther és 5 más kedveli ezt.
  14. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Sajnos nem, ez igaz!xD A saját bőrömön tapasztaltam!:wuerg:

wiktorka17, -gyöngy-581, -orgona- és 3 más kedveli ezt.
  15. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia! Jaaajj..ne is mondxD az annyira bűdi volt, hogy 2 hétig nem lehetett kimosakodni belőlexD de azóta megszerették a fiúk a szódás locsolást... a farmis fiúknak hogy most megszerezhető a moziban úgy hogy nem ő fizet...neki fizetnek:pxD
    Jesszusom....már ilyen ügyesek voltak egyesek, hogy kész az event:music:Nekem bizony még jó sok van visszaxD

Dyny, PocsékFarmer, Tigrislady és 9 más kedveli ezt.
  16. dereret

dereret Fórumőrült

mind a kettő pletyka egész addig, amíg saját szememmel meg nem győződöm arról, hogy igazxDxD

Bözse, Dyny, Tigrislady és 12 más kedveli ezt.
  17. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Kedves Jónás és Többiek!
    Bocsesz a hatalmas off-ért, (és kihasználva, hogy Jónás kicsit elbóbiskolt) írja már meg nekem valaki egy bagolyban, hogy hogyan lehet androidos tableten játszani!
    Tudom, van erre egy módszer a fórumon, azt hiszem, szfinx-től még, de az nálam csak a legelső alkalommal működött, a következő belépésnél már a fizetős változatra irányított át... és fizetni meg nem szeretnék ;)
    Anikó, Kata! Ne civakodjatok, ha Jónás szerint nem fér bele a topikba, majd előkapja a radírját :p

mamszi5107, kekmaci75, wiktorka17 és 9 más kedveli ezt.
  18. dereret

dereret Fórumőrült

Lehet, hogy hüleséget írok, de nekem a gyerek simán csak a Google böngészőt feltette, a flash player ado9tt volt már és onnan minden gond nélkül megy a farm, fórum, bármi.

Dyny, Tigrislady, wiktorka17 és 11 más kedveli ezt.
  19. Borzas.Kata

Nem civakodok, csak nem értem.
    Kapásból legalább húsz hozzászólást be tudnék idézni ami nem pletyka, hanem beszélgetés a farmról.
    Amit írtam nem pletyka hanem igaz, nézzétek meg akinek több keverés van betéve nem törölte-e a rendszer.
    Nekem régen ugyanez volt az aláírásom, gyanítom valaki rám akadt. Pedig elég lett volna egyszerűen azt írnia, hogy ÉN csak a pletykát hozzak, mert amit szabad Jupiternek........ Őszintén szólva igaza van. mivel rejtvényfejtésben nem vagyok túl jó, inkább hallgatok. Anikó, tiéd a pálya. Bocsánatodat kérem ha szabálytalanságommal megbántottam érzékenységedet. További szép napot, és eredményes kódfejtést kívánok NEKED.
    Értettem csak épp kapóra jött. Köszönöm szépen. :)

Dyny, PocsékFarmer, mamszi5107 és 8 más kedveli ezt.
  20. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Az én tippem:
    5+2+1 = 8 + 8 = 16
    7+1+1 = 9 + 9= 18
    A sorban a 16. az eper
    A sorban a 18. az orchidea
    xDxD:p

Tigrislady, Coff66, kekmaci75 és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.