Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. katimami51

katimami51 Junior szaki

Sziasztok,

a virágok felhősorra kerülését én azért nem tartom valószínűnek , mert a már meglévő háromból egy BTp-ot ad . Nem tudom h lehetnének közös felhősoron.

Reira* kedveli ezt.
  2. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!
    Úgy mint a játékórák. Van aki több virágot is sikerült kipörgessen, aztán eldönti, hogy mire használja fel őket.

genka53 kedveli ezt.
  3. katimami51

katimami51 Junior szaki

Ebben igazad van , de akkor valami egész mást kell adnia , nem Tp-ot.

4. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Valóban elég láblógatósra vettem ezt az évet. Nem is gondolkoztam az induláson. Tudom, aki fél a víztől...de ameddig úgy érzem, hogy van 500 játékos, aki az utolsó percben többel tudja emelni a tétet, mint az én egész pajtakészletem, addig csak felesleges koppanásnak tartom. :( Ettől függetlenül összegyűjthettem volna 250-300 millió értékű fatermést, azt egy csöppet sem sajnáltam volna elveszíteni. A mostani áron ez olyan 90 millió csp lenne a piacomon. Elszórtam ugyan pár milliót, de úgy döntöttem ennyit nem ér. Várom, hogy bejöjjön, amit Breki mond, hogy megjelennek majd a nagy tételek a TOP alatt. Ha nem, hát nem. :D
    Igen, ha erre gondolunk, akkor bolyonghatnának már a többiek is egy kicsit az erdőben. :D Kezd unalmassá válni, hogy mindent magunknak kell kikaparjunk. :D Másrészt, a többi jóssal ellentétben, annyira korrekt választ adott Jónás, hogy nem szívesen cserélném le. Még nem kapjuk vissza, ha a külföldi játékosok is igazán megismerik. xD
    Nem beszélt senki TP-ról. Még a felhő sem biztos, csak valahova kell az összes virág. Mi gondoltuk, hogy csak egy felhősorra lehet az összeset kipakolni, de ki tudja, mit eszeltek ki. Azt nem mondhatjuk, hogy unalmas a játék az utóbbi időben. :)

De a Jónás utolsó hozzászólását a fészekben komolyan nem értem. Iszom még egy kávét. :D

Utoljára szerkesztett: 16.10.14
    kekmaci75 és csio70 kedveli ezt.
  5. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Szerintem még nem vagy elkésve a toppal,meggondolandó,de akkor jó pár dologról le kell mondani miatta,korral,szines ólak stb,de valamit valamiért,nehogy utólag megbánd.

_Cygnus_ kedveli ezt.
  6. szaki1979

szaki1979 Törekvő

Kedves Jónás.

Az októberi eventkalendáriumban azt mondja, hogy:
    "október 7 - 13.: Élelmezési Világnap Update: október 14."
    Ez az event teljesen elmarad? Vagy ennyire figyelmetlen voltam és már lejárt...

Köszönöm válaszod.

7. Khirra

Khirra Kivételes tehetség

Sziasztok!Én most rámegyek a virágokra,minden fellelhető virágot a farmomon felszaporítok,aztán lesz ami lesz:)Nehogy a hiánytól majd lemaradjak valamiről.Tudjátok esetleg mikor lesz produceri?Vagy valami a korallról?

8. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Üdvözletem Kedves Barátaim!

Egy kis rémséges borzongás?

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

9. margitpolgarneeper

margitpolgarneeper Utánpótlás-írogató

A szamarakhoz lesz baby boom?

10. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Már nagyon várom! :)

macska49 és csio70 kedveli ezt.
  11. zsul23

zsul23 Utánpótlás-írogató

99%

magdi06 kedveli ezt.
  12. JósJónás

13. JósJónás

Sziasztok!

Emeljük a tétet: 100:) :D

Szia!

Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet. Az, hogy mire meg vele, már más kérdés:)
    Ha nem lövi le valaki a postagalambot út közben, akkor talán még a héten:)

És ha már szól hozzánk, csak ír (hoz) valami ajándékot is, ... mondjuk egy ajcsikódot?8)

Szia!

Egyre kevésbé figyelsz a részletekre, mi lesz így veled?
    Ez már hetekkel ezelőtt ki lett vesézve, nem?

Utoljára szerkesztett: 16.10.14
    nemo-kapitany, macska49, dereret és 2 más kedveli ezt.
  14. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Aha!
    Szóval a horrorhoz van köze ennek a rémséges kis egyszarvúnak!
    Engem ez rémesen érdekelne!
    Valami kis morzsa amit szabad elárulni nincs véletlen Nálad?:)

nemo-kapitany kedveli ezt.
  15. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Én tavaly beneveztem,de az utolsó 3 napban nagyon lemaradtam.170 millió körül jártam.Soha többé meg nem próbálom az bizti.Nincs annyi nyeremény,hogy annyit áldozzak rá!Azt mondják: Ne mond,hogy soha, de én ezt most ki merem jelenteni:soha többé!

16. JósJónás

nemo-kapitany, csio70 és kukac42 kedveli ezt.
  17. .Sookie69.

.Sookie69. Törekvő

Szia:)
    Kedden járt le ez az event, ahova tenyészállatokat kértek!

18. JósJónás

19. zsul23

zsul23 Utánpótlás-írogató

20. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.