Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Palacsintax

Palacsintax Fórumszaki

Az erdő majd a fáknál. Pl: a 7. ösvény 1. keresztútjánál balra az 1. fa.
    Erre viszont megfejtés azonnal lenne, mert az erdő minden pontja tele velünk és valaki biztosan éppen jókor állna jó helyen xDxD

Bözse, Dyny, _Cygnus_ és 10 más kedveli ezt.
  2. anita219

anita219 Fórum mestere

Én ma egy akkora bokrot vettem ki,aminek egy kisebb fa volt a főgyökere. :D A karomat már nem tudom mozgatni,viszont az ujjaim még jól pörögnek. :) A gyerekeim délelőtt suliban,oviban és ,,csak,, itthon dolgozok. :) A gép folyamatosan bekapcsolva és két munka között beugrom és nézem van-e már eredmény.:) Délután már kevesebb az időm örökmozgó kisfiam mellett. :)

Dyny, Tigrislady, _Cygnus_ és 8 más kedveli ezt.
  3. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Csak kreatív szerettem volna lenni:oops:

Dyny, farmerogirl, kukori80 és 6 más kedveli ezt.
  4. anita219

anita219 Fórum mestere

A gond,hogy rengeteg növényt soroltunk már fel és nagyon sok ,,kreatív,, ötlet elhangzott. Ebből kitalálni,vagy megtalálni a jót egy hét is kevés lenne ..... :)

Dyny, _Cygnus_, kukori80 és 7 más kedveli ezt.
  5. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Igazad van ;) Nem látjuk a fától az erdőt xD ;)

Dyny, _Cygnus_, kukori80 és 7 más kedveli ezt.
  6. anita219

anita219 Fórum mestere

Jónás kicsit közelebb vihetne ehhez a fához az erdőben. :D

Dyny, _Cygnus_, kukori80 és 5 más kedveli ezt.
  7. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Ha visszatért közénk, talán megesik a szíve rajtunk xD ;)

Dyny, _Cygnus_, kukori80 és 6 más kedveli ezt.
  8. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Milyen nagy a csend.. elfáradtatok vagy térdre tett kézzel várjátok Jónás kockáját?:)
    Reméljük, nem fújta el Őt a szél;) ma még alig mutatkozott.

Dyny, Coff66, _Cygnus_ és 6 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok! Két napja csak olvastalak Benneteket, szurkoltam nektek a rejtvényhez:). Most én is tennék egy próbát, hátha sikerül, ha nem akkor legalább nem lesztek egyedül az erdőbenxDxDxD. A tippem (ami vagy jó lesz, vagy nem) a következő:
    orchidea 2*15. szint és a gomba 1*40. szint ( ha volt már bocsánat érte;))

Utoljára szerkesztett: 27.3.15
    Dyny, anita219, sziszi1965 és 7 más kedveli ezt.
  10. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Baby ! reméljük jön mielőbb Jónás és irányt mutat, mert útmutatása nélkül csak keringünk az eddigi ismeretek körül.

wiktorka17, iboly54, kukori80 és 5 más kedveli ezt.
  11. dereret

dereret Fórumőrült

hú de ismerszxDxD
    megvettem a hiányzó titokterméseket, amik majd kellenek az új titokhoz.xD
    Néhányból majdnem kifogytam, de néhány drága meg túl olcsóxD volt, így azokat eladásra megvettemxD
    Mit számoljak ? xD Van újabb feladvány ?xD

Dyny, PocsékFarmer, Tigrislady és 12 más kedveli ezt.
  12. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia! Én úgy vettem észre, hogy inkább este szokott előfordulni:) megvárja még egész nap kidolgozzuk magunkat agyilag és akkor jön és elmondja....hát ez majdnem jó lett volna, ha nem innen nézitek, hanem onnanxD és kezdhetünk mindent előröl:p aztán magához veszi gömböcskéjét, megforgatja honnan tudna valami apró segítséget kiszorítani, de úgy hogy pár napig azért még ne unatkozzanak a kódfejtőkxD
    De még az is lehet, hogy megjön és azonnal kidobja a kockát ....ki is az esélyes? Ja kukori és dereret;)

Dyny, Kukackukac, Coff66 és 9 más kedveli ezt.
  13. dereret

dereret Fórumőrült

Ma délután nagyon sok "megfejtés" és megoldás született, így Jónáson kívül senki nem tud tényleg semmit.
    Legutóbb is több növényre is jó volt a megoldás, így most rápihenünk és várunk, hogy mit mond Jónás, de ha nem lesz sehol találat, na onnantól nagyon nehéz lesz már bármerre is elindulni.

Dyny, Kukackukac, Tigrislady és 12 más kedveli ezt.
  14. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Dereret ! lehet megszán minket Jónás és új kódot, rejtvényt ad.... ?!

Dyny, Kukackukac, -gyöngy-581 és 7 más kedveli ezt.
  15. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Tudtam ! xDxDÓhhohhóóó, milyen titkokat vettél a mihez is?
    Nincs újabb feladvány hiszen még a régit se számoltad ki xDxDxD

16. dereret

dereret Fórumőrült

na Ő nem ilyenxDxD valakivel nagyon keveredxD Talán a TélapóvalxD

Tudtam ! xDxDÓhhohhóóó, milyen titkokat vettél a mihez is?
    Nincs újabb feladvány hiszen még a régit se számoltad ki
    xDxDxD [​IMG]

Hát amiket itt kitárgyaltunk, te meg feljegyeztél.

Utoljára szerkesztett: 27.3.15
    Dyny, Kukackukac, Tigrislady és 12 más kedveli ezt.
  17. kukori80

Amit én feljegyeztem azt már el is felejtettem , biztos akkor vettem mindenből. xD Vagy nem biztos xD Na de a 2 új növénykéből is szeretnék venni, de melyikekből is? xDxD Egyébként hogy sikerült berakni a macsekomat a hozzászólásodba? xDxD Nagyon tudsz xDxD

18. macsek.

macsek. Törekvő

Nem hiszem, hogy a 0 percesen változtatnának, mert gondolom készítettek statisztikát arról, megnőtt-e a szupertrágya vásárlás a hatására és ez pozitív lett. „mindannyian tudjuk, hogy más módja is van felröppenőt szerezni” valószínűleg itt a felröppenő szupertrágya akart lenni :) Van bizony! Csak sajnos ez a „más mód” lassan 2 éve már, hogy nem akar megérkezni :( Pedig a közvélemény kutatáson előkelő helyet szerzett magának. Ha jól emlékszem ez a sorrend volt : cserenap – ez nincs, fagőzös – ez sincs, nublonok – nincs, Valdemár – már 2-szer volt azóta, ólgőzös – ez is volt azóta és utolsó helyen volt az egyéb – ezek is vannak rendszeresen. Ezt sem értem, miért egyáltalán a közvélemény kutatás, ha nem veszik figyelembe amit szeretnénk.
    Malom: többek között én sem fizettem volna érte, ha előre tudom, hogy csak 6 órára vonatkozik az a 10 %. Nem tudom miért sajnálja tőlünk a BP azt a napi +2 db szupertápot, hiszen egyre több kell belőle: minden hónapban tenyésztéses event és a többi eventbe is kérik a tenyészállatokat. Ráadásul azt sem értem, hogy a bahamás állatok tenyésztéskor miért a farmon kevert szupertápot eszik. Miért nem lehet a bahamán is szupertápot keverni - nekem szinte mindig áll a malom a bahamán, a farmon megállás nélkül pörög -,vagy miért nincs nekik külön, a bahamán keverhető szupertáp. Az állat is egyre több a farmon, rendszeresen jönnek az új titokólak, amit vegyünk bőségesen, viszont a régiek mellett ezeket is etetni kell. Véleményem szerint ahelyett hogy most megváltoztatták a felhő hatását inkább az előzőek miatt csökkenteni kellene a szupertáp keverési idejét. Hú ez most nagyon bilis volt xD
    Pharmer! Nagyon ritkán írok, de most látom sikerült túltenni rajtad.

Dyny, csio70, Kukackukac és 15 más kedveli ezt.
  19. angelka06

angelka06 Utánpótlás-írogató

Sziasztok "ganglakók"! Én is az olvasók táborát szaporítom, de most beszállnék a tippelésbe.
    A piacon az 5. oldalon a második sorban az első növény az Orchidea. A 7. oldalon az 1 sorban az első a tulipán.

Shirkán53, csio70, Kukackukac és 10 más kedveli ezt.
  20. kukori80

Szia. Lehet hogy ezzel nem leszek népszerű, de szerintem azért nem jön a csemete gőzős mert Varun ráébredt arra hogy nagyon sokaknak lett mamutfája ami bevétel szempontjából nem jó neki. A kicsi farmok meg fa híján visszapakolták mert mást nem tudtak rápakolni. Gondolom most töri a fejét hogy mi legyen mert a nagyobb farmoknak már van, a kicsiknek meg nincs.

Dyny, Kukackukac, Tigrislady és 11 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.