Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

hát nem bízod a véletlenre;)

-vadocka70- kedveli ezt.
  2. _ferike_

_ferike_ Fórum ismerője

Csak kis ideig szokott hatni az ütögetés, azért vegyél tartalék egeret, vagy fogass egyet a macskáddal xDxDxD

Bözse, Dyny, Fatther és 12 más kedveli ezt.
  3. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

A varázsszót kell neki gyakran mondogatni...az mindig használxD

További szép estét! Jó éjszakát!

Bözse, Dyny, -orgona- és 7 más kedveli ezt.
  4. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Gondoltam egyet, mivel igen alacsonyan száll a kakukk a piacon, bevásároltam több részletben, folyamatosa 40.000 darabot ééés 32.000 + pár százból befejeztem a legendát a Tölgyön. Többi tartalék, kemény kakukk eventes időkre....
    Nálam 75 az alja, 276 a teteje, de nagy része 115 körül van. Ennél olcsóbban nem lehet megcsinálni, szerintem.

Kriszti, -gyöngy-581, csio70 és 7 más kedveli ezt.
  5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Tudom hogy nem fog sokáig tartani ,de most olyan jóóóó hogy nem hétvégén kell vennem, van más dolgom:p
    Dereret remélem voltál már a piacon xD
    cakát mindenkinek: [​IMG]

Bözse, Dyny, Kukori.és.Kotkoda és 16 más kedveli ezt.
  6. Marika312

Marika312 Fórum császára

örülök, hogy segíthettem, és megjavítottuk. Puszi

Dyny, kukori80, iboly54 és 8 más kedveli ezt.
  7. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!
    Esetleg Tőled valamit?:) Ezek a virágok a csokorhoz kellenek vagy nagyobb mennyiséget kér a feladat?
    A csehek a Svájci eventet és a csokoládét említik - Hermész hozott már hírt róla. Áprilisban kezdődik ez az event is? Hamarosan Telihold lesz a valóságban, a farmon egyszerre tartjuk a Húsvéti eventtel? Most kapjuk meg az új gazdakörit is? Már nem emlékszem rá, mit fog adni a rémséges gazdaköri feladat, felhőt vagy csak egy kitehetőt?
    Dereret gratula!:)

Dyny, icus08, Kukori.és.Kotkoda és 10 más kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia kedves Jónás a változatosság kedvéért nem kérdezhetnénk esetleg mi Téged?
    Például a következő teliholdról: arra lennék kíváncsi, hogy várható-e a jövő hét vége felé virtuálisan is nem csak a valóságban?:)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.3.15
    Dyny, sziszi1965, -orgona- és 6 más kedveli ezt.
  9. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Pedig megért volna 1000 tevét egy egér xD

Bözse, Dyny, sziszi1965 és 9 más kedveli ezt.
  10. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Azt bizony jól tetted,de ha csépéd futja akkor vegyél még vagy 100 ezret,hisz elég megnézni a tápja hozzávalóit,egyébként fogalmam nincs arról hogy miért adják el gombért,sok gazda.

11. bcsillus

bcsillus Utánpótlás-írogató

Jól értem, hogy 6 szupertápot tudsz keverni turbómalommal, felhővel 1 nap alatt? :oops:

Világosítsatok fel lécci, Ne úgy volt, hogy a felhő csak 6 óráig fejti ki a hatását, utána visszaáll az eredeti értékre? Én ezért nem vettem meg a felhőt, mert így nem volt értelme.:( De ha tényleg
    6 szupertápot tudok keverni turbómalommal, felhővel 1 nap alatt, akkor már sajnálom, hogy kihagytam, :cry:és akkor kellene egy második kör vásárlási lehetőség, mert ezekkel a paraméterekkel szerintem sokan megvennék. Még én is, pedig nem igen tudok a játékra költeni.;)

-orgona-, genka53, Baby72 és 4 más kedveli ezt.
  12. dereret

dereret Fórumőrült

Ahhoz, hogy 24 óra alatt 6 szupertápot tudjál keverni, nem kell felhő, hanem 300-as víztartály, tölgyön a rúna kiváltása és Turbó vásárlás. Amíg nem "javították" a felhőt, addig napi 8 szupertápot tudtunk keverni, de most akár aktiváljuk a felhőt, akár nem, akkor is csak 6 sztáp jön le 24 óra alatt.
    Turbót akcióban tudsz venni vagy FA-ért vagy forintért. Utóbbi paysával /ft/sokkal olcsóbb, mintha aranyért vennéd. Érdemes előre legalább 2-3 hónapot megvenni, mert nem tudjuk, mikor lesz a következő akció. A Turbó minden tápra fele idő, nem csak a szuperre.

Dyny, csio70, Kukori.és.Kotkoda és 15 más kedveli ezt.
  13. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Hali.
    Igen, de sajna negatív irányban módosult a felhősor bónusza, ha a Panaszkönyv 92. oldala körül olvasol, van ott egy csomó hsz, értelmezés és értékelés ..https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/helyzetértékelés.12290/#post-201642 ez a sebtében összerótt "produceri " jött, ígéretekkel és sokadik türelem kéréssel.
    Ennek kapcsán eszembe jutott, valami tartós dolognak kell lennie a kompenzációnak, nem ( elég ) néhány érésgyorsító, vagy X idejű bónusz. :music:
    Kár, hogy nincs még új naptár. Hétvége ellenére is elfogadjuk... :p

14. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Arra leszek én majd kíváncsi, hogy mivel akarják kompenzálni azokat, amiket felháborodva megreklamáltunk....

Dyny, kukori80, iboly54 és 14 más kedveli ezt.
  15. dereret

dereret Fórumőrült

Visszamenőleg napi 2 szuperrel X időtől Y időig = mennyi is az akkor ?xD
    A helyes megfejtésért felajánlok egy hatalmas "koppanást"

Dyny, progabi, Kukori.és.Kotkoda és 19 más kedveli ezt.
  16. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Jó reggelt! Nekem is kel az a koppanás! Kérem kérem!xDxDxD
    A megfejtés levezetve tehát 2 szuperrel x idő y időig mennyi is az akkor= pontosan annyi.:)

Bözse, Dyny, Tigrislady és 19 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok szép hétvégét mindenkinek!
    Szia, én is kérnék belőle, bár ma sem vagyok jobb formában tippelés ügyében. (kicsit megviseltek az előző napok csalódásai, hibái és a sok egyéb amit nem értek a játékban:cry:) Elfogadom, mert nem tehetek mástxDxDxD
    Reméljük, ha türelemmel kivárjuk meg fogjuk tudni:)
    Azért az, hogy lesz-e a jövő héten telihold a játékban változatlanul izgat....:)

18. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Sziasztok!

A BP-nál Varunnak is van főnöke. Szerintem tegnap volt egy kis szőnyegszéle meg irgum-burgum:(
    Változások lesznek remélem a mi javunkra:) A reklamálásokon túl a globális bevételi adatoknak se igazán örült a főnökség>:( A ló másik oldala se jó mgoldásxD

Bözse, Dyny, Tigrislady és 19 más kedveli ezt.
  19. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Szia!
    Tegnapelőtt én is kitapasztaltam, amit leírtál és tegnap is és ma is úgy kezdtem a napot, hogy malom indít, utána aktiválom a felhőt
    és a malom visszaáll a csökkentett időre, így a hatása visszaállt az éppen zajló tápkeverésre is.
    Holnap reggel úgy nézem meg, hogy annyi tápot (nem szupertápot) teszek be, (majd kiszámolom az időt) ami az indításkor nem sokkal haladja meg a 6 órát.
    Kíváncsi leszek a fejleményre.:music::music:
    De ki lehet így szupertáppal is próbálni.

20. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

A következő taktikát alkalmazom a malomban: Felhő leszed, tápot kever, 2:50-ig(ami kell), 2. rekeszben szuper. 1x3 órás+ 4(vagy 5x)x4 órás. Ha itthon vagyok a felesleges 2 órában keverek még valamit, ha nem vagyok itthon, akkor az 5x megoldást választom és csúszik a malom 2 órát.(ez csak turbóval igaz)

Dyny, Tigrislady, kukori80 és 11 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.