Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Palacsintax

Palacsintax Fórumszaki

44 ajánlat van a mi piacunkon 400-444 CSP-ig.

-orgona- és sosi19 kedveli ezt.
  2. ViriTündi

ViriTündi Fórumszaki

Hm.. érdekes fejlemény. Az 5 ingyenes csokorral részt vehettek volna a 36. szint alattiak is, még ha csak 5 ajándék erejéig is.

3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Tedd még hozzá azt is, illetve én mondom, hogy az eventkosarakból is kikerült a csokor.

-vadocka70-, Khirra, ViriTündi és 4 más kedveli ezt.
  4. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sanci szerint egy kis optimalizáláson esett át a játék, amitől a betöltés gyorsabb lett. Ha figyelembe vesszük, hogy az eddigi eventekkel ellentétben, most legalább le tudtam aratni, akkor lehet van benne valami.

Lili060504, ricsikata, kukori80 és 15 más kedveli ezt.
  5. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Remélem, azok a gazdák, akik még nem tudják termelni a másik két növényt, kapnak ajándék csokrot, ha letermelik az event növényt. 50 csokrot is adnék nekik, nem csak 5-öt :). Az enyémről lemondok, adják az 5 csibémnek;)

kukori80, kekmaci75, icus08 és 10 más kedveli ezt.
  6. ViriTündi

ViriTündi Fórumszaki

Szia!
    Én is nagyon utalom az ilyet, néha több oldalt kell lapoznom mire olyan mennyiség van amit már érdemes megvenni. Szerintem ennek az 1 db-os kinálatnak nagyon sokszor spekulativ okai vannak. Aki kiteszi az is venni akar, de olcsón. Igy töri le az árat.

-.KALIFA.-, csio70, Numiz és 6 más kedveli ezt.
  7. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Lehet, hogy stratégiát fogok váltani! Elsőnek hagyom az eventet és nyomatom a tulipánt. 200fölött van az ára, bele se merek gondolni, mennyit szakíthatnák rajta :)
    aztán kiszámolom, mennyivel a vége előtt kell nekiállnom :)

kalimera75, -vadocka70-, inanna11 és 5 más kedveli ezt.
  8. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Már csak egy kérdésem van: hol voltál eddig? :D

mimi, csio70, kekmaci75 és 13 más kedveli ezt.
  9. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    nálam a tulipán 170,az orchidea 100 maradt tegnap óta:D
    kivi 42 ezer,kacsacsőr 30 ezer, farkas és kakas egy szinten 14 ezer:)
    trutyi 215, bajusz: 5900,ennyi a fontosabbakról:p

10. pecanegra1976

Hol-hol?! Krumplis pogácsát sütöttem a kisfiammal xD nagyon fincsi

...fortyogtam egy kicsit, de lenyugodtam. Nem értem a kérdést!! Ebben a topokban visszaolvastam egy kicsit, de nem láttam, hogy valaki említette az általam írottakat. Lehet, hogy az event csevegőben, vagy a gangon igen, de sajnálom, ha nem 3 fórumot olvasok egyszerre!!

Utoljára szerkesztett: 2.4.15
    -orgona- kedveli ezt.
  11. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Joselito szerint az egyik rajongói oldal hosszú cikket szentel egy új állatnak, a teknősnek...[​IMG] (Persze azon túl, hogy részleteket is elárulna, csak a teknős jellemzőivel foglalkozik a cikk.)

Jónás, Te mit gondolsz erről? Csak nem ez lesz a következő titokállat?

A mi ötleteink - ganajtúróbogár, hangya, hangyász, zsiráf - már nem is jók a BP-nek?? xD

Nálam inkább "pesszimalizálás" történt. Nem emlékszem, hogy valaha is ilyen lassan töltött volna be a játék... De persze lehet, hogy csak egyszerre sokan kezdtek neki az eventnek.

Nekem az ólak ikonjaihoz kellett nagyító. Nem szeretem! Kérem vissza a nagyobb ikonokat! :oops:

Utoljára szerkesztett: 2.4.15
    Shirkán53, Dyny, CsakJucinak12 és 12 más kedveli ezt.
  12. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Ne haragudj, de ez event csevegőbe való téma;) különben ott folytassuk..:)

13. ViriTündi

ViriTündi Fórumszaki

Búvárbolt, Ragacs?
    Nálam a tulipán 200 körül mozog, az orchidea 130.
    Felesbe megy az eventgaz és a tulipán... jut is marad is, gyűlik a csokorra való és gyarapszik a zsebem is :)

kutyaszálló kedveli ezt.
  14. JósJónás

Szia!

1. Nem. Nem.
    2. Nálam is inkább a nálad tapasztalható történt kezdéskor, mintsem Nóci féle javulás.

Dyny, kukori80, ciklon23 és 10 más kedveli ezt.
  15. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

hát jó, nem titkolom tovább: szemcsi 25000, ragacs:300008)8)

ViriTündi és Numiz kedveli ezt.
  16. JósJónás

Szia!

A gangon pár napja nagy rejtvényfejtés volt ebben a tárgykörben:);)

csio70, kekmaci75, -gyöngy-581 és 4 más kedveli ezt.
  17. pecanegra1976

Sajna lemaradtam róla. A hangulatváltás után napokig állt a topik, ezért lazultam én is a belépéssel

Baby72 és inanna11 kedveli ezt.
  18. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Na és van jobb ötleted? Esetleg virágnyelven? ;)xD

Dyny, Lili060504, kukori80 és 8 más kedveli ezt.
  19. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Bírom ezt a szemcsi kérdést, az előállítása kb 80.000 , nálam 18.000 az ára a kész terméknek. Le is vettem az ólat a kezdeti kíváncsiság után. Megveszem "bagóért - de mire iso_O ? Majd jó lesz, mint a piknik takaró meg a bajusz. Azt viszont megéri gyártani - ha volna hol.

Piaci "taktika", sokan ész nélkül nyomják fel az árút, körül se néznek, még a második oldalt sem nézik meg, azt veszik alapul amit elsőre látnak,vagy amit a rendszer ajánl. ViriTündi írta jól, "árletörésnek" használatos. Olyasmi, mint amikor több gazda ugyanazon az áron rak ki több ezer zabot, 15-20 oldalon keresztül. Olcsóbban teszi ki az ember felvásárolják, drágábban, meg elparkol egy ideig, így szinte befagyasztják az árat. Akinek sok csp-je van egy-egy árúnál eléggé befolyásolhatja a piacot.... ;)

20. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Háát nem tűnik el, nekem 60 darab van a váza alatt- 3x szedtem le a 2 tyúklakot és azt írja, szükséges idő 40 óra.... o_O Legközelebb megnézem változik -e valami a barkács darab számában a pajtában. Eseteleg ezt is bontani kell, mint a múltkori 500 darabosat?

Dyny, kukori80, Kukackukac és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.