Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ÉdesMézes

ÉdesMézes Utánpótlás-írogató

Időnként a Baby-boomhoz is volt ! Vagy tévednék??
    A barkácsot nem szoktam figyelni :)

babahalak kedveli ezt.
  2. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nem értem ezt a baby-boomos tenyésztést! Miért kell ezt délutánra,majd hogy estére tenni.Oké,hogy sokan dolgoznak, de ha za mennek,főznek,takarítanak stb.Szerintem senki nem marad ezért fent éjszakára,a másik meg az,.kinek van annyi szupitápja,hogy egész éjszaka tenyéssze.Nekem elég egy
    Az nem én leszek! nem megyek versenybe Fa-ért.Nem mintha nem vásárolnék, de óvatosan és csak ami nekem megéri!

3. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Még valami eszembe jutott: új seprű jól seper :D

De igyekszem nem első számú radírkoptató kisiparos lenni :D

szabinaszikora, kekmaci75, Numiz és 3 más kedveli ezt.
  4. JósJónás

Én még nem láttam - romlana a szemem ? :eek:

nemo-kapitany kedveli ezt.
  5. ÉdesMézes

ÉdesMézes Utánpótlás-írogató

Pontosabban a szupitáp akcióra gondolam! :) De ha nem hát nem :(

6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Holnap is nap lesz ....
    Ne legyünk már ennyire szőrszál hasogatók ... Vagy nekünk már semmi sem jó ?
    Pozitív oldala .... Tovább tart mint szokott ... Ugyan csak néhány órával ... de jó ez így ...

Dyny, csio70 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  7. csillagocska19

csillagocska19 Kivételes tehetség

Jaj, ez nekem is tetszik, főleg, hogy a jós pozíció is megmaradt! :D

csio70 és farmer221278 kedveli ezt.
  8. csillu000

csillu000 Haladó

köszi nem néztem meg bocsi akkor bizzuk a véletlenre :D

9. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Hát nekem most már akkora káosz van az agytekervényeim közt, hogy nem is tudom ki tudna rendet tenni köztük:Dtalán a mi kis Jónásunk aki idő közben valami " csoda " hatására átalakult?;) Szóval most mi lesz a SZIGETÜNKKEL? Használjuk el a banánunkat vagy tartalékoljuk:oops:Még sok mindent ki kellene váltani, de nem tudni kell-e a sziget megváltásához banán?:cry:valaki mondjon már Á -t vagy B-t:inlove:

Numiz kedveli ezt.
  10. Gdominik

Gdominik Fórumprofi

Kedves Jónás

Vagy én vagyok vak, de mióta van neked ilyen varjú képed?:cry:
    Mintha tegnap még más lett volna. :wuerg:

nemethpgabi és _Cygnus_ kedveli ezt.
  11. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

És ráadásul hogy meg van fiatalodva rajta! Egyenesen varjúfióka... :D (Bocsi Jónás, de a macska kikészített :D :D )

nemethpgabi, _Cygnus_ és Gdominik kedveli ezt.
  12. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

A csacsi kivégezve, jöhet a következő.

Numiz és achmed1122 kedveli ezt.
  13. zsuzsa514

zsuzsa514 Aktív író

Vajon mit ad ez a kód?

14. csillagocska19

csillagocska19 Kivételes tehetség

Munkásokat, 24 óra beváltáskor azonnal indul, és kapsz még egy másik 24 órás kupont. Beváltási hataridő okt. 22 éjfélig.

zsuzsa514 kedveli ezt.
  15. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

Ha itt se lehet megdicsérni a macskám,akkor 94-es szinten kiszállok, Ez már diktatúra!!

Pletyizzétek el,hogy hogy vannak sorban a szamarak. Ezt csak azért,mert témába vágó,amúgy tudom:)

16. JósJónás

Szia!

Ma kaptam az új avatart:)

Szia!

Na neee, a koromra mindig büszke voltam!
    Még ha nem is tudta meg mindenki :D

Szia!

És mit szólnak ehhez az állatvédők?

@ Kata_rzis

Igen!
    Már akkor is látom mit írtál, ha törölted :D:p

Szia!

Hol találod az igazgatót, és ki a titkárnő?
    Ki diktál kinek, és mit? Abban is van erdőtúra?8) Ha valaki összekeveri, kész is a diktatúra? :eek::D:p

Utoljára szerkesztett: 17.10.14
    nemethpgabi, Gdominik és gyongyvergazda kedveli ezt.
  17. JósJónás

Üdvözletem Kedves Barátaim!

Mondtam már, én is szeretek vonatozni?
    Bizony, ez a rekeszes vonal most vakvágányon kötött ki. Kanyarodhatunk vissza B verzióra... ha nem látunk meg egy C verziót. :D

Szia!

Tudod, hogy megy ez.
    Időnként a lovin sem a favoritok nyernek:) :D Ebből mit fogsz összerakni, azt még nem tudom, de elég ügyes szoktál lenni Te ehhez a feladványhoz.:)

Utoljára szerkesztett: 17.10.14
  18. JósJónás

@pacimaci70

Valami nagyon nem akar sikerülni :D
    De még van mára a radír adagomból, majd bevetem :D

19. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!
    Kezdesz veszélyes lenni. :p Eddig is tudtam, hogy mindent látsz, de ha már azt is látod, ami nincs ott, az nagyon nagy baj. :D

Na igen, hiába bizonygattam a többieknek, hogy nekem van igazam. :p Azt csak nem mondhattam, hogy néha Te is tehetsz egy kört a kisvasúttal vagy csak velünk kerültetted meg az erdőt. :D
    Olyan gyorsan változnak a dolgok mostanában, hogy az elég ügyes már nem elég. De ha nem vigyázol eléggé Téged is kimoderálnak. :D Tett fel ma a német jós egy csomó képet, gondoltam, hozom, ha ráérek. Az előbb kerestem a képeket, hát nem voltak...ki kellett törölje. :( Pedig Pythiara mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy nagyon aktív. :D
    Visszatérve az egyszarvúra, ha nem a favorit nyer, akkor vagy FA-ért vásároljuk meg vagy álmodjunk már nagyot s legyen event nyeremény. Tudom, hogy ennek nagyon kicsi a valószínűsége, de hátha be akar az új producer vágódni nálunk. :)

Kriszti, nemethpgabi, Linden és még 1 ember kedveli ezt.
  20. JósJónás

Szia!

Árak vonatkozásában elégedett vagyok vele.
    Normál áron 45 FA egy XXL barkácscucc. Most a 2,5 szer akkora láda kerül a 45 helyett 30 Farmaranyba:)
    (1 FA~11 szerszám/1FA~41 szerszám.)

Egy "házisárkány" mint nyeremény nem esne rosszul, de a tojások többsége valamilyen módon kapcsolatban állt egyfajta anyagi ráfordítással. Én is jó példát hoztam, pont ez nem :D (Renzo illetve mentor rendszer.)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.