Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia kedves Jónás!
    Visszaolvasva Te semmire nem bólintottál, válszod is csak két tippre volt, Katáéra és talán kukackukacéra:). De abban igazad volt, hogy délután megélénkülnek a farmok és mozgásba lendül a piac. Egy kicsit minden felgyorsult, már nem csigaüzemmódban van a játék sem:).
    Én is szeretek álmodozni, ezért újra megkérdezem jön a csemetegőzös esetleg?:D:D:D

szemike50, sziszi1965, bagolyka75 és 9 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

Köszönöm mindkettőtöknek a magyarázatot, valószínűleg tényleg árletörésről lehet szó a trágyánál, mert nem hiszem, hogy az aki 1-1trágyát rak ki ne tudná kicsit nagyobb tételekben is kirakni.:)

-orgona- kedveli ezt.
  3. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Ennyi segítség után háromból már csak ki tudjátok találni, mi az ami leghamarabb ideér.;)

bagolyka75, sziszi1965, Dyny és 13 más kedveli ezt.
  4. dereret

dereret Fórumőrült

Nem mondod, hogy mégis a csere a befutó ?xD
    Akkor már te se jól hallod azokat a távoli hangokatxD, vagy rosszabb esetben a mi hallásunkkal van a bajxD

bagolyka75, sziszi1965, Dyny és 11 más kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

Cserenap nem, gőzös nem......Akkor a Valdemár? Annak örülnének az unokád is és a szünidőben a farmozó gyerekek is...

bagolyka75, sziszi1965, Dyny és 5 más kedveli ezt.
  6. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Megnéztem a képhez tartozó mesét...... Kalózokról szól.....:cry:
    Tehát Valdemár!

bagolyka75, sziszi1965, Dyny és 8 más kedveli ezt.
  7. dereret

dereret Fórumőrült

De az én hármasomban nem volt Valdemár, vagy igen ?
    Megnéztem, nem: ezek voltak : A csemetegőzős, a Boldog fa nap, a csere-event valamelyike benne lesz ?
    és erre jött 1 igen

bagolyka75, sziszi1965, Dyny és 10 más kedveli ezt.
  8. Kukackukac

Nem mesét néznek az Unokák, csapkodják a vakondokatxD

Katának azt válaszolta a cserére Jónás, nem a szünetben jön.:sleepy:

9. dereret

dereret Fórumőrült

Elolvastam megint Jónás összes kötetét és akár igazatok is lehet, mert áprilisra 3-4 kedvencet ír és a csere mellett a valdemaros, a Party és a 4. meg még ki kell találnixD, mi legyen.

10. Kukackukac

Itt olvasgatok betűről betűre. Erre a következtetésre jutottam: Valdemár :sleepy: Annyira szerettem volna azt a gőzöst:p Talán jobban mint a cserehajót:oops:

bagolyka75, sziszi1965, levianyu1 és 8 más kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

Nem volt benne igazad van, azt én írtam, hogy jöhet a Valdemár, csak nem kaptam rá választ. Nem tudom mi lehet az ami jön, megadom magam:cry:. A cserét elvetette, a boldog fát és a gőzöst annyiszor írtuk már, hogy elkopik egy radír, ha törölni akarná... válasz nem jött rá, csak az amit kaptam:"Szia!

Ennyi segítség után háromból már csak ki tudjátok találni, mi az ami leghamarabb ideér.;)
    "

sziszi1965, bagolyka75, Dyny és 7 más kedveli ezt.
  12. dereret

dereret Fórumőrült

1. Valdemár a szünetben
    2. szünet után Party
    3. tenyésztés alatt csere
    4. ezen majd gondolkodunk, ha túl vagyunk a cserénxD

sziszi1965, bagolyka75, Dyny és 14 más kedveli ezt.
  13. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

A kanyarban kisiklott a gőzös?:D

bagolyka75, sziszi1965, Dyny és 7 más kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

4. boldog fa és gőzös:D:D:music:

sziszi1965, bagolyka75, Dyny és 9 más kedveli ezt.
  15. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Akkor a csere után a gőzös. Aminek nem sikerült gazdát találni, az utazik... :D

bagolyka75, Dyny, Numiz és 10 más kedveli ezt.
  16. dereret

dereret Fórumőrült

...de mielőtt nagyobb kár érte volna, megjelent felette egy hatalmas léghajó, felkapta és ezért nem tudja Jónás, hogy most mit is hallxD A jármúvel nagy baj nem történt, csak a menetrend változottxD

sziszi1965, bagolyka75, Dyny és 10 más kedveli ezt.
  17. Kukackukac

Észrevettétek, már megint az erdőbe kergettük magunkatxD Jónás meg fogja a felesége kezét és kacag. Unokák püfölik a nyuszkókat, gyakorolnak a vakondraxDxDxDxDxD Mi meg bolyongunk a fák körül, csere, boldog, vagy gőzös?:wuerg:

sziszi1965, bagolyka75, Dyny és 10 más kedveli ezt.
  18. Mag-Anya

Mag-Anya Fórumprofi

Sziasztok :) Egy ideje már csak olvasgatok itt, egy kis hozzászólást azért, remélem, megengedtek. Mivel én is várom a cserenapokat, sajnálattal olvastam Varun márciusi produceri hírlevelében:
    "Szintén tervbe van véve az "Üzlet és ajándék" átalakítása, ennek első lépéseit június elején láthatjátok majd."
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/produceri-hírlevél-2015-március.12167/
    Ez alapján nem hinném, hogy csereevent lesz. A tervezetteknél 2 hónappal korábban? De kellemes és várva várt meglepi lenne, ha mégis.

bagolyka75, Dyny, icus08 és 11 más kedveli ezt.
  19. dereret

dereret Fórumőrült

és jól el is felejtkeztünk a két új titkosról, hogy az is jön, vele meg jön a Mega Tp, a tehén-lóval jön a bomm és már nem is marad hely a 3-4 közé lassan semmi a mi listáinkbólxDxD

sziszi1965, bagolyka75, Dyny és 11 más kedveli ezt.
  20. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

Vagy...egy teljesen uj vonatos event lesz! Vagy léghajós! Vagy hajós! ...amugy, a piacon, megváltozott a bögyös tyúk grafikája! :)

bagolyka75, Dyny, wiktorka17 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.