Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Jónás Kedves, visszatérhetnénk egy kicsit a tegnapi teknősös témára?
    Egyértelműen jelezted tegnap, hogy nem az lesz a következő titokállat. De Joselitót nem hagyja nyugodni.
    Lehet, hogy új szigetes állatunk lesz? (Legalább is én oda tudnám jobban elképzelni.)
    Vagy valóban titokállat lesz, de még nem a következő alkalommal, hanem később?

Esetleg ezzel az egésszel csak a korall sziget közeledtére akar utalni?

kekmaci75, dalmata10, Kukackukac és 17 más kedveli ezt.
  2. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Pont az imént olvastam én is, de Joselito Jónásra hivatkozik, hogy tagadta a játékba kerülését a teknősnek.

http://es.bigpoint.com/farmerama/bo...nto-hilo-en-rumores.15919/page-32#post-214492

kekmaci75, Kukackukac, szemike50 és 8 más kedveli ezt.
  3. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Ezt nekem írtad -orgona- ? Töröltem most egy hozzászólást, de nem értem miért volt ez baj? Illetve mit csináltam rosszul ?

Kukackukac, küldj, Csöpi02 és 2 más kedveli ezt.
  4. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Ez az irány dél és a micsoda migrén feladatsor a gazdakörben.

dalmata10, Kukackukac, szemike50 és 7 más kedveli ezt.
  5. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Szia! Közben a moderátor összeszerkesztette neked. Ez a farmneved is, ha igen írok neked.

dalmata10, Kukackukac, szemike50 és 6 más kedveli ezt.
  6. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Szia!
    Igaza volt orgonának. Ha több hozzászólásra szeretnél reagálni, akkor a csoportos idézéssel kell élned. Nem is oly rég kizártak egy fórumozót a topikból hasonló vagy talán ugyanez miatt. Segítséget itt találsz:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-fórum-felépítése-és-használata.6864/#post-22101

Kukackukac, szemike50, Csöpi02 és 5 más kedveli ezt.
  7. mamika57

Igen , ez a farmnevem is mamika57 .

Kukackukac, küldj, Csöpi02 és 2 más kedveli ezt.
  8. Marika312

Marika312 Fórum császára

Most jutottam Gangországba ... Kívánok Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket ! (igyekszem visszaolvasni, hogy "képben" legyek.

9. mamika57

Köszönöm ,hogy írtál .

Kukackukac, Csöpi02, Numiz és 3 más kedveli ezt.
  10. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Elküldtem neked az üzenetet.

11. mamika57

A mamika57 után nincs pont, az előbb csak azért tettem pontot, mert befejeztem a mondatot.

12. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Én is kellemes Húsvéti ünnepet és sok locsolót/piros tojást kívánom mindenkinek!

ui: Csak annyit tennék hozzá, hogy megértem amúgy szegény nyuszikat a farmon, ha nekem adna a kezembe valaki egy 6 csokortartóba kötött, 150 liliomból+30 orchideából és 30 tulipánból kötött csokrot, azt hiszem én is tojnék egy tojást. :)

13. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Kicsit megkésve ugyan, de Mindenkinek nagyon kellemes és főleg áldott Húsvéti ünnepet kívánok!

Kukackukac, icus08, _ribizli_ és 11 más kedveli ezt.
  14. zozzantó

zozzantó Utánpótlás-írogató

Sziasztok.Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek.

potyi120, wiktorka17, Kukackukac és 12 más kedveli ezt.
  15. MADSmile1

MADSmile1 Fórum-zöldfülű

wiktorka17, Baby72 és -orgona- kedveli ezt.
  16. Rudolfbeer

Rudolfbeer Törekvő

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok Mindenkinek! :)

18+ kép eltávolításra került.
    Jónásbá'

Ejnye Jónásbá', 2 pici húsvéti állatka kicsit összebújt, nem volt ez olyan vészes, főleg, hogy baby boom-kor sokkal cifrább dolgok is történnek a tenyésztelepeken amiket többen látnak mint ahányan fórumoznak! :)
    Link sem lehet????

Utoljára szerkesztett: 5.4.15
  17. _ferike_

_ferike_ Fórum ismerője

A nyuszi amúgy pedig tojik olyan apró kis fekete tojásokatxDxDxDxDxD

És mindenkinek nagyon szép és kellemes húsvéti locsolkodást kívánok, a fiúk locsolják meg a lányokat, hogy még szebbek és fiatalabbak legyenek, a lányok meg jutalmazzák a piros tojásokkal a locsolóikat :D:D:D:D:D

18. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Én a farmra tenném érkezését;)

19. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

[​IMG] Én is kívánok mindenkinek "sonka-tojás-tormahasat". Sok szódásvizes locsolót :) Az ünnepek után meg mindenkit szeretettel várok a futópályán xDxDxD

kekmaci75, PocsékFarmer, genka53 és 23 más kedveli ezt.
  20. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Inkább mondjunk le a linkről is... nehogy a végén valaki az orrunk alá dörgölje, mi folyik itt. Én ennyiért is törlésre kerültem, másnak meg ezt is lehet... :)

Shirkán53, kekmaci75, genka53 és 19 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.