Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Szóval elküldtük Joselitot a málnásba cinegézni? :D :D

2. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Jó éjszakát!

3. kalcsimalcs

kalcsimalcs Fórum-zöldfülű

Kellemes Húsvétot Mindenkinek! :)
    Engem nem hagy nyugodni, amit Jónás írt, hogy egész tavaszi szünetben ez megy majd... de mi? :D
    Már régesrégen tavaszi szünet van, ma csak most este tudtam jönni, azt hittem, lesz már valami hír ezzel kapcsolatban, erre semmi...
    Vagy a Kapitányunk elfogyasztott pár kupicával és már nem mer így felszállni? :p

4. nyific

nyific Fórum elő legendája

Kedves Gangosok!
    Áldott, Boldog Húsvétot kívánok Nektek, természetesen
    Jónás urat is beleértve.:)

Dyny, zozzantó, genka53 és 14 más kedveli ezt.
  5. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Úgy is lehet mondani :D

Valami oknál fogva elnéztem a kérdést, és mint tenyészállatot tettem levesbe. Sorry, ez az én hibám volt most.

Shirkán53, kekmaci75, Dyny és 18 más kedveli ezt.
  6. JósJónás

Szia!

Nem kell minden esetben mindent szó szerint venni:);)

kekmaci75, Dyny, PocsékFarmer és 10 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia kedves Jónás!
    Ez ugye nem jelenti azt, hogy a jövő héten 5-9-ig nem lesz semmilyen minievent a láthatáron, hiszen azt írtad, hogy már mindent tudunk róla:):);)?

Dyny, dalmata10, wiktorka17 és 8 más kedveli ezt.
  8. _ribizli_

_ribizli_ Fórum-zöldfülű

Sziasztok,szép estét mindenkinek. :)
    Kívánok én is minden gangosnak-kódfejtőnek és olvasónak egyaránt- nagyon kellemes húsvéti ünnepeket és jó pihenést.

Dyny, zozzantó, dalmata10 és 12 más kedveli ezt.
  9. kalcsimalcs

kalcsimalcs Fórum-zöldfülű

Hm hm... köszi. :)
    Ez nagy káár. :D
    Akkor várunk, mást nem tehetünk. :D

Dyny, wiktorka17, Csöpi02 és 5 más kedveli ezt.
  10. JósJónás

Szia!

Valami majdcsak jön ;)

Mondjuk anyák napjára is elég borongós idő néz ki:)8)

11. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Az már májusi műsor, de mint mondják májusi eső- felfő aranyat ér... ;)
    Nos, mivel mostanában a tyúklak barkács cucca a váza alá kerül , kíváncsi voltam mi törpénik, ha a használomra kattintok. Az összes addig felhalmozott barkácsot bontja - egyben :( . Lehet másnak nem újdonság az eredmény, de gondoltam megkérdi, hogy mennyit akarok kibontani. Nem másért, csak 100.000- re írja a pajta értékét. Bár jócskán odébb van, őszi szüretre nem árt felhalmozni, mint tudjuk Varun nem alszik xD . Ja! Az xxl-es barkácsot viszont nem jegyezte a pajtában o_O . Jóóó éccakát Mindenkinek. :)

Kukackukac, Dyny, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  12. ördög0

ördög0 Rutinos

Szia!
    Az xxl-es barkács is ott van,csak a leg végén,az utolsó helyen.:)

Kukackukac, Dyny, dalmata10 és 7 más kedveli ezt.
  13. icus08

icus08 Járnitanuló

Sziasztok. :)
    Nagyon kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek.

babahalak, ciklon23, Kukackukac és 10 más kedveli ezt.
  14. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Jó reggelt....Szép napot Mindenkinek:inlove:
    Kellemes ünnepet kívánok Nektek még egyszer! Jónás "bá Neked és családodnak is!:inlove: Ne felejtsd el Mamácskádat meglocsolni .....de ne szódával, mert még nagyon hideg van;)
    Nem nagyon tudok jönni ma sem, talán este felé már előfordulok. Kérdezném, hogy van már valami hír arról mit hoz nekünk a léghajó? Egyáltalán fog jönni?:)

ciklon23, icus08, Kukackukac és 10 más kedveli ezt.
  15. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Köszi, akkor mégis lesz teknősünk! [​IMG]Ha jól értem, farmos titokállatként.

És ha már a tenyészállatokat emlegetted, elfilóztam azon, hogy vajon mi lehet a következő a sorban. A kakukkra tippelek. Te mit gondolsz?

A spanyolok is előszedték ezeket a régebbi képeket: [​IMG]

ciklon23, kekmaci75, icus08 és 16 más kedveli ezt.
  16. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Ok,a váza ikonnál láttam, a pajtában nem látom az egyéb kategória alatt. :)

Kukackukac, Dyny, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Kata szép húsvét reggelt mindenkinek!
    A mindenkinek kívánom még ezt is: [​IMG], hogy virágozzanak a lányok még egy évig.:) Pontosan azon gondolkodtam én is, hogy lett kakukk ólunk, terményesünk, van akinek van befejezetlen gazdakörije a kakukknál, tehát jönnie kell egy tenyésztésnek is hozzá. Talán a májusi tenyésztés erről fog szólni? Ha igen akkor piacképes lesz a tenyésztett kakukk is? :)

kekmaci75, Kukackukac, Dyny és 12 más kedveli ezt.
  18. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Én már nem szeretnék semmiféle új ólat, csak abban az esetben, ha megoldanák már a régen beígért lehetőséget az állatok nevelésére anélkül, hogy ki kellene tenni a farmra.

19. Szama

Szama Fórum veteránja

Sziasztok! Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! Esetleg lehet tudni valamit a 10.-én kezdődő titokzatos csemeték eventről? Mi lesz ez pontosan és milyen? Olvasgattam vissza, de egyszerűen nem tudom követni, hogy mi hogy, ezért ha valaki lenne kedves és összesítené nekem az infókat ezzel kapcsolatban, azt megköszönném!

Kukackukac és sziszi1965 kedveli ezt.
  20. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

:oops:Megint jön egy új állat??:(
    Nekem még se farkasom, se kivim, hiába vártam a titokólakból, pedig nem kevés FA-t áldoztam rá!!..Sőt, ebben az eventben is kaptam a nyusziktól 4 db-ólat, de azokból is csak olyanok lettek, amik már vannak sajnos!:oops:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.