Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. agi967

agi967 Fórum biztosa

Tehát szerinted ez így marad. :( Nem lehetne esetleg egy ilyen hibát úgy kompenzálni,hogy ha előnyös a játékosoknak,de még nem sérti a BP érdekeit,akkor úgy hagyják?! És mi ez a pajtápa csak akkor kerül,ha az egész munkamenet lejárt. Ezzel még egyet srófoltak az idegszálainkon. Vagy azt nézik meddig mehetnek el? És igyekeznek úgy tálalni,hogy kompenzálnak?? :mad:
    Tudod Jónás én ezt most nem így érzem. Ennek a játéknak a lényege a szórakoztatás,kikapcsolódás,lazulás...számomra. Nem kevés energiát és pénzt fektettem bele,régen játszom. Most becsapva érzem magam. Pozitív változást vártam,hát ez minden de nem az.:wuerg:

_Cygnus_, macsek., bagolyka75 és 16 más kedveli ezt.
  2. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! Most megnéztem a táltost, még ott van.

3. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Kihagytad a számításból, ha nem vásárolt valaki felhősort, annak is megnövekedett a 4 óra 4,5 órára... mindegy van felhőd vagy nincs. Így felhő nélkül 5 egész szupertáp fér bele egy napba, és 2 óra egyéb.
    A további részleteket majd Pharmer kiszámolja neked, ha lesz rá ideje.:)

A felhősor tulajdonságain javítottak ugyan egy középértékre (nem jár állandóan, de több mint az eredeti napi 6 óra), de ezt a újfajta számítást senki nem kalkulálta bele előre... Mi legalábbis biztosan nem.
    Ha ez nem történik meg, a 18/12 -re azt mondanám, kecske és káposzta esete. Nem 24/24, de több azért, mint 24/6.

_Cygnus_, macsek., Dyny és 15 más kedveli ezt.
  4. Numiz

Numiz Fórum veteránja

>:( Ennek a kárpótlás ként odalökött turbónak mi köze az eredeti problémához? Minek nekem a harmadik rekesz, ha amiért vettem nem jól funkcionál? Mit kellet ezen két hetet dolgozni? Miért van újabb kényszerpálya, ha más ötletem támad, és mást akarok keverni, több óra megy veszendőbe, egy felesleges és érthetetlen döntés végett. Magam részéről tuti nem költök semmire a játékba, míg azt a malmot nem kapom, amit és amiért megvettem. Egyszer már mi is az asztalra csaphatunk, nem csak a Németek....

_Cygnus_, macsek., juliska70 és 23 más kedveli ezt.
  5. JósJónás

Szia!

1. Hiba, hogy egyáltalán megjelent neked - dolgoznak rajta, hogy ne így legyen.

2. Hiába szereznéd meg, nem tudnád kitenni... így azt javaslom, ne törd magad érte.

_Cygnus_, szemike50, Dyny és 11 más kedveli ezt.
  6. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

_Cygnus_, szemike50, bagolyka75 és 5 más kedveli ezt.
  7. JósJónás

Szia!

Van rá példa, tudja jól mindenki: 8 perces rózsa, nulla perces nemesített komfort növények - hogy csak a két "legfájdalmasabbat" említsem meg.

Az első igazi nagy áldozat a csatni-töklekvár páros volt, mindenki emlékszik még rá. Töklekivel ki tudtuk váltani a drága csatnit... éreztük, ez nagyon nagy ziccer, nem lehet kihagyni... de senki nem szólt érte, ez hiba, javítsátok már ki. Kényelmesen használtuk, mert kedvünkre való volt:) Aztán bezárták ezt a kiskaput, és mindenkinek nagyon fájt.

_Cygnus_, macsek., szemike50 és 17 más kedveli ezt.
  8. dereret

dereret Fórumőrült

Ezért írtam, ,hogy az ép elmém megtartása érdekében nagyívben ... kikerülöm a felhőt, és inkább maradok a napi 5 sztápnál.
    A felhőt meg max. használom, amikor egy-egy eventhez kell a malom.
    Pharmerrel inkább azt számoltatnám ki már jó előre, hogy ha a következő eventhez elveszik tőlünk a 0 percest, mert mértne! ha már benne vannak, akkor hány perces is lesz a 0 percesünk ?

_Cygnus_, macsek., szemike50 és 19 más kedveli ezt.
  9. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

AztateremburájátnekiJónás! Ez tuti? Biztos nem tudja kitenni? Jól gondold át a választ! Mutasd meg legyél olyan kedves, hova van leírva, ha én pénzért veszek belépőt, kikalapálom ezt az izét, nem tehetem ki? (mostmáraztánkapjákösszemagukat) >:(

_Cygnus_, szemike50, bagolyka75 és 7 más kedveli ezt.
  10. JósJónás

Szia!

Igazat kell adnom: a mai nap nem arról szólt, ami előre be volt harangozva :(

_Cygnus_, macsek., szemike50 és 23 más kedveli ezt.
  11. JósJónás

Szia!

Egyetértünk: a mai naptól én is sokkal többet vártam. Ez, ami a mai nap történt, nem lendítette előre a dolgokat. És akkor még igen finom voltam.

_Cygnus_, szemike50, Dyny és 31 más kedveli ezt.
  12. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Pedig ez így van....akár hogyan jutottál hozzá, csak egyszer szerezheted meg, egyszer teheted ki

_Cygnus_, bagolyka75, alpha58 és 3 más kedveli ezt.
  13. Borzas.Kata

Akár a tejszínhabos gesztenyetorta. :music: Szeretünk Jónás.

macsek., _Cygnus_, bagolyka75 és 14 más kedveli ezt.
  14. JósJónás

Szia!

Csak két helyre tehető ki, és csak 1-1 darab.
    https://board-hu.farmerama.com/inde...y-mi-is-van-a-tojáshéj-alatt.2108/#post-82562

Így akinek a mostani már a harmadik lenne, nem tudna mit kezdeni vele.

_Cygnus_, Dyny, bagolyka75 és 6 más kedveli ezt.
  15. iboly54

Köszönjük Jónás, hogy Te is azt látod amit mi és nem akarod megmagyarázni-félre magyarázni az elhibázott döntéseket:inlove::inlove:

Dyny, kekmaci75, bagolyka75 és 15 más kedveli ezt.
  16. JósJónás

Szia!

Maximálisan lojális vagyok, de nem vak.;)

_Cygnus_, macsek., Borzas.Kata és 32 más kedveli ezt.
  17. Borzas.Kata

Iboly szerint egy táltos lehet, Jónás szerint kettő. Licitálna még valaki? :D
    Nem mintha vennék belépőt, és már csak pöfög a mérgem, nem forr.

_Cygnus_, macsek., omami1949 és 10 más kedveli ezt.
  18. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Kettő lehet, egy a Kergén, egy a Kincsesen, nekem meg is van mindkettő kitéve. Ennek ellenére nekem is megjelent Valdemár nyereménybódéjában.

_Cygnus_, bagolyka75, sziszi1965 és 4 más kedveli ezt.
  19. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Kirakható területenként 1-1. Mivel a táltos tojit a kergében, és a kincsesen is ki lehet rakni, így kettő.....

bagolyka75, wiktorka17 és Lili060504 kedveli ezt.
  20. iboly54

BocsikaxD nem egy malomban őröltünk ( az enyém 4,5 órás/db sz.táp xD) én a sárkányra gondoltam Te meg mint kiderült a táltosra, abból 2 lehetxD már teljesen megvagyok zakkanvaxD

_Cygnus_, Dyny, bagolyka75 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.