Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

Régóta játszom, és nem először van rossz érzésem. (nyugi elmúlik) Ez olyan mintha leülnénk kártyázni, és az én kezemből mindig elvinnék a nyerő lapot. Osztanak egy treff színsort, (tudom csak a mesében és nem is royal, csak színsor) És az osztó megnézi a lapomat, aztán úgy dönt, hogy kicserél egy lapot a tök hetesre. :D

_Cygnus_, macsek., Dyny és 20 más kedveli ezt.
  2. dereret

dereret Fórumőrült

Legközelebb, ha Varun jön egy-egy csábító ajánlattal, akkor megkérjük, hogy előtte Activitizzék ki mutogatással, vagy körülírással, és ha kitalálták, csak akkor tálalja nekünk.

_Cygnus_, macsek., Dyny és 20 más kedveli ezt.
  3. dereret

dereret Fórumőrült

1 perccel ezelőtt 4 ztápot kevert a malom és hátra volt még 14:45 óra.
    Nem csináltam semmit, csak átléptem egy másik területre és 00:00 percen kever a malom 4 sztápot nekem.
    Na most akkor ez mi ?

_Cygnus_, macsek., bagolyka75 és 11 más kedveli ezt.
  4. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

Ez az álcázott üzemmód. mert tudod a malomba az ellenség keze betette a lábát. :D

Most már menjek vacsit csinálni, mert jön a család haza. :D

_Cygnus_, macsek., omami1949 és 11 más kedveli ezt.
  5. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

_Cygnus_, macsek., bagolyka75 és 10 más kedveli ezt.
  6. ivoka58

ivoka58 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Ne haragudjatok, de úgy érzem ezt muszáj megosztanom a kedves Farmerama játékosokkal!
    Sajnos rossz hírt kell közölnem veletek, régebben volt itt egy kedves moderátor, régebben itt dolgozott, a neve Csubakka67 volt,
    sajnos azt a hírt kaptam, hogy nemrégiben eltávozott közülünk, és szegény már nem lehet köztünk!
    Gondoljunk ma együtt rá, és égjenek érte a gyertyák!
    Nyugodj Békében!! :(

_Cygnus_, macsek., kekmaci75 és 26 más kedveli ezt.
  7. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Nagyon köszönöm igen erre gondoltam, nagyon jó így mindenki megnézheti hogy mennyi 1 szuper táp keverés, s ha van kedvezményesen kiváltott dolgai, akkor hogyan is néz ki a szuper táp keverés.Gondolom így mindenkit meg fog nyugtatni az, hogy 6 szuper tápot naponta le tud keverni kis eltolódással, s akkor indítva, amikor otthon van.

_Cygnus_, Dyny, bagolyka75 és 4 más kedveli ezt.
  8. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Sajnálom !:(

_Cygnus_, Dyny, bakosagi54 és 4 más kedveli ezt.
  9. dörikati

dörikati Junior szaki

sajnálom! :(

10. dereret

dereret Fórumőrült

_Cygnus_, Dyny, kekmaci75 és 11 más kedveli ezt.
  11. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

[​IMG] Én már azt se tudom kakas vagyok vagy tyúk :p A malomról és a felhőről vagy jót vagy semmit, nálam marad a semmi.:) De azért leírom a tapasztalatomat. Indítottam felhővel 4,03-ra egy szupitápot, ment is szépen a maga útján, mígnem egyszer csak 0-át mutatott a visszaszámláló de a malom pörgött tovább. Néztem, néztem, aztán csináltam egy ilyet [​IMG] és megjavult xD Most szépen mutatja az időt.

_Cygnus_, macsek., Dyny és 9 más kedveli ezt.
  12. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

_Cygnus_, macsek., Dyny és 7 más kedveli ezt.
  13. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Ugyanazok a problémáik :p és ők is hangot adnak neki.... tömören ennyi !

_Cygnus_, Kriszti, Csöpi02 és 5 más kedveli ezt.
  14. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

köszi

wiktorka17 és sziszi1965 kedveli ezt.
  15. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Jónás nem tudom ennek van-e hír értéke, de csak megosztom itt a gangon is.Elbaltáztam a táltos tojást kiváltottam amikor már nem kellett volna! Jónás tanácsára a supporton kértem, méltányosságból tegyék vissza a pontjaim és vegyék el a tojást. Mindez meg is történt gyorsan és precízen.
    Szóval én úgy látom bakot lövök én is, mégis segítettek, nem szúrtak le! Most bakot lőtt a BP is, de idővel minden a helyére kerülhet! Ebben bízzunk:)

Utoljára szerkesztett: 9.4.15
    _Cygnus_, Dyny, kekmaci75 és 15 más kedveli ezt.
  16. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Kukori !
    Ilyet mutatott a Te malmod ?
    http://kepfeltoltes.hu/150409/394987932malom_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    .... mert most nem tudom mennyi ideig tart még a tápkeverés. Ebben tanácsot ki tud adni ? Köszönöm.

17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia kedves Jónás üdv mindenkinek!
    Ti ketten pontosan leírtátok, megfogalmaztátok azt amit érzek. Jó pár évvel ezelőtt elkezdetem játszani, sok örömöm volt benne, de a mai nagyon negatívan érintett. Két hete adtam a játéknak egy esélyt azzal, hogy meghosszabbítottam a préniumtagságomat, most felvetődött bennem, hogy esetleg kár volt. Elég sokat költök, költöttem eddig a jártékra, mert örömöt leltem benne, de a változás amit vártam mára nem pozitív sajnos. Igaza van Áginak én is becsapva érzem magam. (ha amit leírtam sért bármilyen szabályt úgy töröljétek, de nagyon kikívánkozik belőlem amit leírtam).
    Sajnálom, mert ennek nem így kellett volna történnie.
    Én is reménykedem, hogy ez az egész a helyére kerülhet.:)

_Cygnus_, Dyny, kekmaci75 és 11 más kedveli ezt.
  18. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Az biztos, hogy a húsvéti event kapcsán fülig ért a szám (az sem zavart, hogy betették közbe a teliholdat is - mivel szupertrágyával spórolni akarván nem 0 perceztem, a felröppenő úgysem tudott lépést tartani az eventnövénnyel, így mehetett a kettő párhuzamosan) - a mások által lejegyzettekhez képesti, az átfutás során szerzett benyomásom szerint még kifejezetten szerencsésnek is mondhatom magamat (a kötelező 100-ból 1-szer bejött az AB, 6-szor csatni/tavaszi koszorú, 6-szor titokól és 2-szer titokfa; és a 100-on felüliekből sem panaszkodhatok - húsvét okán 2 napon keresztül komfortoztam, de így is lehetett haladni), most viszont csak az a negatívum ugrik be már erről is, hogy miért húsvétra tették a húsvéti eventet, amikor nem sikerülhetett időt kerítenem mindezt egy jól összeszedett összesítő hsz-ben a fórumon is megosztani (vagy ha már húsvétra tették, legalább ne lett volna ilyen témát adóan kreatív!)...xD
    Most már akkor csak annyit árulj el, Jónás, "minden bugok legjobb ismerője":p:D, hogy a jelenlegi bug fényében mi az erősebb szabály: A) Valdemártól csak 1-szer lehet megszerezni; B) a farmra csak max. 2 tehető ki. Csak azért kérdem, mert én pénzért nem vásároltam ősszel, tehát ha kinyerném a vásári bódéból, énnekem még lenne egy szabad helyem a 2. számára is - kérdés, hogy buggal való visszaélésre apellálva ezek után megtarthatnám-e (megj.: speciel én nem tervezem kiszedni a 2. táltost, de lehet olyan, akit ez érint...)...
    És ez az, ami NAGYON KORREKT: A LEGŐSZINTÉBB ELISMERÉSEM, mert úgy érzem, Te jól tudsz egyensúlyozni a vékonyka határvonalon - képviseled a cég álláspontját, de nem "idiótának" nézve a játékosokat: és ez a kettő együtt így fenntartható és hiteles egyszerre! KÖSZÖNJÜK!
    Köszönjük, hogy megosztottad velünk a szomorú hírt.:( Nem ismertem személyesen, nem tudok Róla semmi konkrétumot (sőt talán még fórumos üzenetváltás szintjén sem kerültem kapcsolatban a Kollégával), de a régi fórumon bizony belebotlottam nem egyszer a nevébe... És bizony még ezen a szinten is szomorú ezt olvasni, de ugyanakkor szép dolog is, hogy így személytelenül is lehet szembesülni az emberi tényezővel, és a Közösség nem felejt...

Utoljára szerkesztett: 9.4.15
    Chate-farm, bagolyka75, macsek. és 32 más kedveli ezt.
  19. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Ha jós lennék, most azt jósolnám, hogy Varun volt, Varun van de nem lesz....

macsek., _Cygnus_, Dyny és 15 más kedveli ezt.
  20. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! Igen abba hagyni a sok értelmetlen dolgot de a játékot azt nem!

macsek., _Cygnus_, Dyny és 14 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.