Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. macoka58

macoka58 Járnitanuló

Az én felhősorom sem működik.T. BP. Kérjük vissza a régi malmot és azt a felhősort amit nem kevés pénzért megvásároltunk.

_Cygnus_, Shirkán53, csopke1 és 5 más kedveli ezt.
  2. csillagocska19

csillagocska19 Kivételes tehetség

Ez már tegnap pontosan látszott a piacon, legalábbis nálam, mert a titokfás termések ára folyamatosan ment felfelé, amióta elindultak a pletykák, aztán ahogy kijött az ismertető úgy mentek át mélyrepülésbe. Nekem az a gyanúm, hogy a barkácscuccal akarnak majd valahol rákényszeríteni bennünket a teljesítésre....

Egyébként tegnap olvastam Jónástól, hogy ők is jelezték a fennálló aránytalanságot felfelé, mire az volt a válasz, hogy de többször teljesíthető. Erre jutott eszembe egy kis történet: Varunnak ugyan nincs szüksége új cipőre, de mivel egy közeli cipőbolt beharangozza a nagy akciót, elmegy körülnézni, viszont a helyszínen rádöbben, hogy bizony a cipők borzasztóan drágák a minőségükhöz képest. Szóvá is teszi ezt az eladónak, aki erre ezt válaszolja: de uram ez akkor is jó vásár, mert többször is megveheti!

Azt hiszem hétvégére szabadságolom magam, nem igazán lesz miért itt lenni, úgyhogy átmegyek olvasó üzemmódba és várom hétfőn az eventkiírást, hátha abban lesz valami érdekes.

Napsütéses minden jót Jónásnak és a csapatnak :)

farmerogirl, Dyny, _Cygnus_ és 23 más kedveli ezt.
  3. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Remélhetőleg Varun fülébe is eljut ez a kis szösszeneted ;) :D Nagyon helyén van xD

Dyny, _Cygnus_, mamszi5107 és 8 más kedveli ezt.
  4. dereret

dereret Fórumőrült

Szerintem meg annyi csak a malomra a magyarázat, hogy összekeverték az időpontokat: a vakondokat tették bolondok napjára, pedig az új malmot kellett volna.xD
    Mennyi móka és kacagás lett volna aznap, senki se szaladt volna a Panaszba ! Egész nap folyt volna a könnnyünk, épp úgy mint tegnapxD, csak nem mindegy, hogy a röhögéstől vagy ... mástól.:cry:

Momsza, .maci780425, Dyny és 29 más kedveli ezt.
  5. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

Ismeritek a viccet a nyuszikáról, aki ül az erdőszélen és hülyeségeket beszél?
    Én is olyanokat mondok itt magamban, hogy bezzeg a léghajó amin vásárolhatsz, az működik mi?
    bezzeg a titokfát azt vegyük mi? Hogy hova rakjuk az kit érdekel?
    Annyi a titokfa, titokállat, hogy négy farmot is megtöltene.
    Terület fejlesztés az nuku, Ól az állatoknak, régen beígérve az nuku. új bónuszrekeszek az nuku. Értelmes recept az utolsó mesterséghez az nuku. A régebbi receptek megvásárolhatóvá tétele, (csokis palacsinta, gülüzselé, vénusz lakoma, stb, stb) az nuku.
    Mega TP nap lesz, titokfa vásár.......... és csak ülök az erdőszélen, és hülyeségeket beszélek. Mérgemben úgy elkevertem a buksztárcámat, hogy nálam tuti nem lesz megatptitokfa. ;) De mán keresem. Lehet a 16 hódlak alá bújt, vagy a sárga tikólak takarják? :music:

farmerogirl, Dyny, Jucus1949 és 37 más kedveli ezt.
  6. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    helyzetjelentés: amherstia:5290, cédrát:1928, tamarindusz:4886,
    kökény:2854, kowhai:5181 8)

Baby72 és csio70 kedveli ezt.
  7. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Ha így lenne......xDna nem lesz....de ha mégis, akkor én is megcsinálnám akár többször is, de ezekért az apró cuccokért nem éri meg :p már eladni sem nagyon érdemes, mert eléggé visszaestek az árak:music: gondolom nem sokan ugranak neki;)

Dyny, _Cygnus_, Marika312 és 6 más kedveli ezt.
  8. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

hát nem biztos,hogy örülni fogtok neki,úgy érzem ezzel a malommal kapcsolatban: az igazság odaát van,csak kérdés
    ki megy érte !!!!!:music::music::music::music::music::music:

_Cygnus_, mamszi5107, Coff66 és 13 más kedveli ezt.
  9. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Aztán még a végén kellemes meglepetésben lesz részünk xD a piacon ezt tapasztalom én is :p süllyesztőbe teszem ezt a gkörit ;)

Dyny, _Cygnus_, Baby72 és 5 más kedveli ezt.
  10. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Látod nem vagy még elég borzas, ezért még jobban felborzolták a bürkédetxD és a miénket isxD

Dyny, _Cygnus_, Palacsintax és 6 más kedveli ezt.
  11. mimi

mimi Fórum elő legendája

Az egészet rosszul látjátok. ;)
    Azért kaptuk ezt a gazdakörit, hogy jóóól lemenjenek az árak a piacon, hogy a TOP-hoz be lehessen gyűjteni a terméseket. :D

Dyny, _Cygnus_, Palacsintax és 11 más kedveli ezt.
  12. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Utat engednék a könnynek xD de csak az örömének xD Hmmm.. Nem fürgemalomnak kellene hívni hanem kergemalomnak :p

.maci780425, Dyny, Jucus1949 és 20 más kedveli ezt.
  13. Enci67

Enci67 Járnitanuló

Sziasztok! Elég furcsán mükszik a malom nálam is. Tegnap este elindítottam a szupitápot, a másodikban a kacsócatápot és "mégvalamit". Most a végére került a szupitáp: x5= 01:40:19 óra, középen a kacsatáp, az elsőben semmi. A számláló nem jelez, viszont a farmon jár a malom. Na? Ja! És ugyan annyi a szupitáp mennyisége, mint tegnap.

Utoljára szerkesztett: 10.4.15
    _Cygnus_, Baby72 és wiktorka17 kedveli ezt.
  14. Borzas.Kata

Dyny, _Cygnus_, -vadocka70- és 9 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

sziasztok! Szép napot mindenkinek! :)
    Jelentem én nekiálltam a gazdaköri első sorának, azt végig is pakoltam, aztán feltettem magamnak a kérdést, hogy biztos akarom-e ezekért a nyereményekért [​IMG]. Na uccu neki ennyi volt, leálltam. Besorolom a Kisállatkert és egyebek mellé, amit a "majd egyszer talán" kategóriába raktam anno (egyszer, ha nagyon unatkozom és már csak azok lesznek a gazdakörben akkor nekiállok).
    A malmom dolgozik, nem zavartatja magát, (már én sem). Játszani szeretnék és fogok is, nem engedem, hogy elvegye bárki is tőle a kedvem:music::music::music::music::)

Dyny, _Cygnus_, -vadocka70- és 18 más kedveli ezt.
  16. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

17. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Magam részéről megelégednék ezzel a területnagysággal ami van, bár egy meg nem nevezett játékban lehet úgy területet bővíteni korlátlanul, ha van elég zsozsód - ez akár FA akár csengőpengő jelen esetünkben - aztán csak győzd a melót. Nem is ez az érdekes, hanem az, hogy most szégyellem magam mert bizony én a farmaranyat már a malomgaliba előtt megvettem. Most akkor ciki vagy nem, ha veszek rajta csemetéket?:music:;)
    Demegjöttem, demegjöttem, demegjöttem.. hangzott el a Zenebutik paródiában.:D

A sarki kispiszkosban akkora buli van, hogy ide hallatszik.. :D;)ők már jól érzik magukat, elég a napsütés.. én meg önző módon a malommal és a titokzatos csemetékkel vagyok elfoglalva:sleepy:.
    Feladvány még nincs ahogy látom, lehet kicsíráznak a krumplik amiket felvásároltam:D.

Dyny, _Cygnus_, Fatther és 9 más kedveli ezt.
  18. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Mulder ügynök és Szkáli !

Sokkal jobb az íze , mint a fának az tuti !A csoki teszi kerekké az életet ! / Meg minket ! /:);)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.4.15
    Dyny, _Cygnus_, sziszi1965 és 10 más kedveli ezt.
  19. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Mostanság elég sűrűn "cirkuszolunk"xD majd a tojást kipüfölöd legközelebb ;) xD

_Cygnus_, Fatther, wiktorka17 és 3 más kedveli ezt.
  20. Borzas.Kata

Elveszett a buksztárca, nincs belépő. így hát nem vagyok verekedős kedvemben. :D
    Dehogy ciki! Majd szurkolunk Neked,
    Megvuduzom, és lesz sok YL-es cseresznyéd, körtéd, szilvád, éééééééééééééééés befigyel két három új fa is. :D (nem elírás az YL, ez a javított változata a fejlesztésnek :D )

Utoljára szerkesztett: 10.4.15
    Dyny, _Cygnus_, omami1949 és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.