Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Különben meg majorannás nem bazsalikomos de már javítottam;):inlove: a húst most kell hozzá kitalálni. Előbb-utóbb meg lesz az is, aztán mehet a fazékba;):D.

_Cygnus_, kekmaci75, wiktorka17 és 7 más kedveli ezt.
  2. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Az eddigi ilyen feladatoknál egy hármas számcsoport egy állatot jelentett. :) Ugyanaz a módszer kell mindhárom állat megfejtéséhez.:D

_Cygnus_, wiktorka17, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  3. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Én már annyit osztottam, szoroztam, hogy meglepetésemre két állat számolásakor kijött egy harmadik és az növény voltxD na erre varjatok gombotxD viccet félre téve kellene Jónásnak bólintania valamerre, mert már megint bevitt minket az erdőbe a barna macik közéxD

Dyny, _Cygnus_, agi967 és 9 más kedveli ezt.
  4. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Ez az est fénypontja:D:D:D:D:inlove:.

_Cygnus_, wiktorka17, sziszi1965 és 3 más kedveli ezt.
  5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szegény Jónás mire bólintson? Erre a sok süketségre amit írtunk? xDxD

Dyny, _Cygnus_, sanya53 és 4 más kedveli ezt.
  6. iboly54

Tényleg semmit nem mond Jónás.....jó-e a számsor, kell-e bahamást is számolni, egyáltalán jó úton haladunk-e? Jóóóóónás!!!! Tán már elaludtál?:inlove:xD
    Még valami...az biztos hogy 3 állatot kell keresni?

Dyny, progabi, wiktorka17 és 2 más kedveli ezt.
  7. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Már én is összeadtam, kivontam, négyzetre emeltem, de nem megy, úgyhogy inkább elmegyek aludni. Jó éjszakát.

8. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Nekem sem jön össze semmi. Biztos a 10-es számrendszer?

wiktorka17 és sziszi1965 kedveli ezt.
  9. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

én is megyek hosszút ülni, mindenkinek jó éjt, sziasztok!

10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Meggyőzőek vagytok mindketten, tőlem ha volna kapnátok kockátxDxDxDxD
    Mára én is elköszönök, talán reggelre kap valaki kockát Jónástól is, sok sikert hozzá.:)
    Szép álmokat, jó éjszakát mindenkinek:)

Dyny, _Cygnus_, -orgona- és 6 más kedveli ezt.
  11. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

kacsa a 4. pulyka az 5. disznó a 7. a táblázatban ( számcsoport összeadva) , ha a 3 számcsoportot összeadom akkor juh kecske disznó - de ennyi matek elég is volt :music:
    Nyugodalmas jó éjszakát Nektek!

_Cygnus_, -orgona-, wiktorka17 és 4 más kedveli ezt.
  12. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nohh, én is elfittyedtem. Vettem minden állatból párat aztán lesz ami lesz :)
    cakát:[​IMG]

Dyny, _Cygnus_, -orgona- és 6 más kedveli ezt.
  13. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Átlagosnak nevezhető mennyiség szorozva Mátyással mondjuk :);)

Dyny, _Cygnus_, dereret és 8 más kedveli ezt.
  14. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Küldök neked kockát :D csak ott a bibi, hogy ez nem az a bizonyos :)[​IMG]

Dyny, _Cygnus_, -orgona- és 3 más kedveli ezt.
  15. JósJónás

Persze, persze... jövőhéten meg egy kopasz csirkétől kérdezhetnél :D:p

Dyny, .maci780425, Gio és 23 más kedveli ezt.
  16. csillagocska19

csillagocska19 Kivételes tehetség

ÖÖÖÖ, nem hord félre a gömböd egy icipicit felfelé?? Ha az átlagosnak nevezhető mennyiség 1, már akkor is ronda mennyiségről van szó, a többibe bele sem merek gondolni...

_Cygnus_, Gio, -orgona- és 5 más kedveli ezt.
  17. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Igen, szerintem is ez a jó. A szorzással hülyeséget írtam, mert nulla is szerepel benne, és ha nullával szorzunk, az nulla. xD
    Ha a számcsoportok három tagját összeadjuk, akkor kijön a 7, 5, 4. Ha a gazdaboltban szint szerint állítjuk sorba az állatokat és csak a CSP-ért vehetőket vesszük figyelembe, akkor kijön a disznó - pulyka - kacsa. (A kecskés sör sehogy sem akar kijönni xD).
    Én megszavazok Neked egy kockát.
    Most elmegyek egy kicsit bolyongani ***
    Ha nem jönnék vissza, elaludtam és jó éjszakát. :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.4.15
    Dyny, _Cygnus_, sziszi1965 és 6 más kedveli ezt.
  18. iboly54

Jól van, ma nem lettünk okosabbak, de valójában ezt nem is pár óra alatt kell megfejtenünk;) Úgy hogy holnap majd ismét neki lódulunkxD
    Én is elvonulok....Jó éjszakát mindenkinek Neked is Jónás!

_Cygnus_, sziszi1965, -orgona- és 2 más kedveli ezt.
  19. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

:(
    Sajnálom - azért vigasztaljon, hogy némi közöd Neked is volt hozzá az előző 99 szinttel...;)
    Szóval GRATULA írott szóban is!!!
    ((Most még Bözsének kéne már csak előkerülnie...:)))
    Bizony-bizony, néhány jelentősebb stációnál nem ártana egy-egy bólintás vagy fejrázás...o_O
    Ugyanakkor van még egy javaslatom, elsősorban azokhoz, akik az utóbbi időben rendszeresen részt vettek a kódfejtésben: megvan vkinek/össze tudná gyűjteni egy hsz-be, hogy eddig Jónás milyen szisztémákat alkalmazott az ilyen számkódos feladványoknál - azok is segíthetnének a jelenlegi sémát kikövetkeztetni (vagy éppenséggel kizárni)...:music:
    Hiába na: ha Jónás furfangban a nehézfegyverzethez nyúl, nekünk is muszáj fölvértezni magunkat mindenféle praktikákkal...:p
    ----------
    A malom "működését" azóta sem sikerült "kitapasztalnom", de úgy olvastam, nem vagyok egyedül... Viszont jelen állapotban én azt mondom: minél rosszabb, annál jobb - így biztosan nem maradhat...:D
    Az, ami fölmerült itt néhányaknál, hogy nincs lehetőség az áttekintésre, valóban zavaró kicsit számomra is - mondjuk a 3 rekesz birtokában már meg lehet oldani úgy, hogy 2-vel biztosítja az ember a szünetmentességet, a 3.-at meg meghagyja "nézelődni" (olykor piac szempontjából nem árt megnézni, hogy mit érdemes tekerni és mit megvenni az összetevők alapján, ha vki nem csak szupertápra használja - pl. a Bahán is...). Ennél már csak a nemesítés a rosszabb: ha épp foglalt az üvegház és az összes rekesz, ott tényleg nincs mit tenni, még a fórumon sem szerepelnek a lehetőségek...o_O

Apropó nemesítés, apropó malom furcsa működése és játékleírás körmönfont fogalmazása: VIGYÁZZATOK, MIT NEMESÍTETEK - most vettem észre, hogy van olyan, pl. hogy brokkolinál "0,75% esély arra, hogy trágyázásnál nem használsz fel szupertrágyát": na most én eddig nemesítés nélkül hoztam erre a 99,99%-ot, hogy trágyázásnál nem használok szupertrágyát (azt az egy tízezreléket is csak félrekattintás esetére a széleken hagytam meg...)xD

Utoljára szerkesztett: 10.4.15
    Dyny, dereret, sziszi1965 és 19 más kedveli ezt.
  20. JósJónás

Szia!

A pénztől fontosabb az igazság;)

Dyny, dereret, sziszi1965 és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.