Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Ennyire ismerhetnél már... rég szóltam volna, ha nem:)

Dyny, _Cygnus_, Gio és 14 más kedveli ezt.
  2. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!
    Az 50-et mondanám átlagos mennyiségnek, akkor 150 mindegyikből? De 300 sem lenne sok rendes farmos állatból.

Dyny, dereret, sziszi1965 és 9 más kedveli ezt.
  3. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Nem egyformák a mennyiségek, de veled ellentétben én soknak tartanám a 300 darabot... event esetén. Állandó gazdaköri persze más, ott egy nullával megtoldva sem vészes egy feladat.

Dyny, Gio, dereret és 11 más kedveli ezt.
  4. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Legalább tudjuk, hogy 300-nál kevesebb kell. Holnap majd számolgatok én is egy kicsit, de úgyis valamelyik férfi fejti meg a kódot.:D
    Elolvastam az ismertetőt, de egyelőre nem értem, hogyan működik.:D
    Köszi!:D
    Átnézem majd, hogy kinek mit kell megköszönjek, holnaptól (mától:D) mennek az ajándékok is rendesen.

Dyny, genka53, dereret és 5 más kedveli ezt.
  5. csillagocska19

csillagocska19 Kivételes tehetség

Ok, akkor mázsás kő visszakerült a földre, és ugye 3 állatot keresünk. Sima farmos mindhárom vagy van köztük szigetes is?

_Cygnus_, dereret, sziszi1965 és 2 más kedveli ezt.
  6. progabi

progabi Fórum biztosa

Na, szép jó reggelt mindenkinek! Úgy látom, nem volt túl termékeny az éccaka, mindeni elfáradt. :) Na de majd ma, újult erővel és pihent aggyal... :)

_Cygnus_, sziszi1965, -orgona- és 5 más kedveli ezt.
  7. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Köszönöm. Így gondoltam, de jobb megbizonyosodni róla :)

Na nem mintha így közelebb lennék a megoldáshoz

8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, köszönöm, azért használni fogom alkalomadtán[​IMG]:D, hátha kidobom rajta a hatosokat akkor pedig újra dobhatokxD....
    Szia kedves Jónás, szép jó reggelt mindenkinek!:)
    Aranyhalnak már elképzeltelek, meg királylánynak is (ezek még tetszenének is), most a kopasztást próbáltam ugyanezzel a módszerrel megjeleníteni, de nagyon nem tetszett a kép, nem lennél szép tollak nélkül;). Szó sem lehet róla, nagyon nem szeretnénk.:)
    Senki sem volt tegnap este már a logika/matek csúcsán (én sem), de majd ma talán....:)
    Szia Nóci, örülök, hogy újra itt vagy, segíts nekünk, mert egyelőre nagyon kifogott rajtunk a feladvány. Ha ki is találjuk, még ott vannak a növények is amiket kér a feladat, úgyhogy van dolgunk a hétvégén:):D.

Dyny, _Cygnus_, dereret és 6 más kedveli ezt.
  9. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

Jó reggelt
    Hoztam egy hírt!
    Beüzemelem a malmot, rakok be kétszer nyolc szupertápot. Aktiválom a felhőt, kiír egy hosszú lejárati időt, frissítek, az első nyolc tápot már be is teszi a pajtába, a második nyolc 25 százalék készültségről indul. Ezt leállítom, beteszek négyet, ami a holnap reggeli felhő aktiválásra kész, és kezdem elölről. Működött tegnap is ma is. Szóval a malom újabb javításáig napi 12 szupertáp keveredik.
    Aki még nem aktivált, próbálja ki, és írja meg, nála is műxik-e?

Dyny, macsek., mazsibazsi és 12 más kedveli ezt.
  10. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

Pulyka, Nyúl, Hal! És 30-90 darab közt kell majd belöle! Szerintem!

11. agi967

agi967 Fórum biztosa

Akkor megpróbálom. Disznó,juh,pulyka. Nagyon leegyszerűsítettem. Összeadtam a számjegyeket,megszoroztam kettővel,így jött ki melyik szinten kapjuk meg az ólak vásárlási jogát.

mazsibazsi, sziszi1965, -orgona- és 6 más kedveli ezt.
  12. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Sziasztok!
    -orgona- táblázata alapján,hozzáférési szint+pajta érték+sárga ól tp-re találtam
    kettőt. Juh és disznó.3-ik lehet hogy szigetes lesz?

Utoljára szerkesztett: 11.4.15
  13. Borzas.Kata

Én megadom érte a kockát! Rögtön négyet. :D

genka53, macsek., kontra.sz és 9 más kedveli ezt.
  14. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Szia.
    Nálam is furcsán viselkedett, de már tegnap reggel Jónás is írt hasonlót.
    5694 sz bejegyzésben.
    Üdvözletem Kedves Barátaim!

Jelentem, malom : Varun - 1:0 :D:D:D

A felhősor aktiválásakor az első adag szupertáp akkor is hirtelen elkészül, ha abból még 15 óra hátra lenne :D
    A második adag pedig átugrik az első helyre.

Ma reggeli tapasztalat nálam:
    Tegnap a felhő indításakor (12:30) 17 szuptáp ment a malomban 57óra volt vissza most reggel a felhő újraindítása után a 2. helyre került a 17 szup táp és a 100db kakastáp ment, és a szupitáp visszalévő idő amit kiírt 37óra, majd egy frissítés után az összes szupitáp(17db) elkészült és bekerült a többihez.:p

mazsibazsi, sziszi1965, -orgona- és 9 más kedveli ezt.
  15. Borzas.Kata

Valószínűleg így akarták. Csak ki kell tapasztalni a működését. Hogy miért nem tájékoztattak? Amiért arról sem, hogy másképp számolják a bónuszt. Apellálnak a józan paraszti eszünkre. :D

macsek., mazsibazsi, sziszi1965 és 4 más kedveli ezt.
  16. agi967

agi967 Fórum biztosa

Köszi Kata!

sziszi1965, wiktorka17 és szemike50 kedveli ezt.
  17. ebakos56

ebakos56 Junior szaki

Annyi,de annyi a malommal kapcsolatos reklamáció(jogosan!),de én hiszem,hogy minden jobbító szándékkal történt:tehát nem azt akarták,hogy naponta bosszankodjunk,hanem azt,hogy örüljünk,hogy élvezzük a játékot.előbb-utóbb kialakul a dolog,csak egy kis türelem.Nekem sokkal inkább az nem tetszik,hogy az ingyenes játék már ugyancsak drága.

18. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Dyny, Gio, sziszi1965 és 9 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia! Nálam is végzett a 17 szuper keverésével amit tegnap indítottam, egy felhőaktíválás és frissítés után. Befejezte a farkastápot is (ami a második helyre volt előkészítve és csak kb 25 óra múlva lett volna esedékes) azt hiszem, mert nem emlékszem pontosan, hogy mennyi volt. Rejtvényt kaptunk malomból is, csak nincs kedvem fejtegetni:D:D. Nem értem, sokkal nehezebb a lélektana, mint Jónás rejtvényeixD

Dyny, macsek., mazsibazsi és 9 más kedveli ezt.
  20. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia! Szép napot Mindenkinek!
    Én tegnap este 10-kor tettem be 4 tápot, minden aktiválva volt és ma 15,40-kor fog lejárni:cry: nem merem megállítani sem, mert akkor minden elveszik:oops:

Dyny, sziszi1965, -orgona- és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.