Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. dereret

dereret Fórumőrült

Holnap reggel kipróbálom. Már így leírva is nagyon tetszik ez a matek.xD
    Mivel ilyen jó híreket olvastam, gyorsban feladtam félig elvemet, és durcát ugyan megtartva, de csomag/ok/ helyett 25-25 titkosat megvettem.
    Rejtvényfejtésből most felmentést kérek, vannak itt még 10-20-30...-an nagyon ötletes gazdák.
    Ló-tehén bőven megvéve a következő eventes tenyésztéshez, így ha ide is kellene 30-50x3/állat ezekből, akkor van, egyébként nem hinném, hogy a lótól feljebb kellene a 3 állatot keresni.
    Mindenkinek jó hétvégét

Dyny, _Cygnus_, macsek. és 9 más kedveli ezt.
  2. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Sirály! xD ..... sajna nekem nem müxik.:(

Dyny, _Cygnus_, mamszi5107 és 7 más kedveli ezt.
  3. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Hova az ördögbe kell ennyi tyúk? Reggel óta folyamatosan emelkedik az ára, már 379.

sziszi1965, Baby72 és ciklon23 kedveli ezt.
  4. progabi

progabi Fórum biztosa

Kipróbáltam... beraktam, aktiváltam... az első eltűnt, de a második előre került 35 óra valamennyi idővel, a víztoronyban meg ugyanannyi sztápom van, mint induláskor

Dyny, _Cygnus_, mamszi5107 és 3 más kedveli ezt.
  5. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

Hát akkor van akinél műxik, van akinél nem. Én ráfigyeltem, nekem hozzáadta a nyolc tápot.

Dyny, macsek., mamszi5107 és 7 más kedveli ezt.
  6. zsugabubus

zsugabubus Fórumszaki

Hello! Melyik felhőről beszélünk? Bocs az offért.
    köszi

7. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Sziasztok!
    Nem kel megállitani!:) Csak legyen valami beállitva a második helyen is! Ha lejár a felhő aktiválod és frissitesz egyet. Bármennyi is volt vissza a szupitápból bekerül a pajtába az összes!:)
    Nekem is igy mükszik!:)
    Max 17+5 szupi másnapig nem rossz!xD
    Ha müködne még hogy a max vizhez hozzáadja a kergés 5-5 db-já akkor több mint 100 szupi naponta ha telerakod a farmot viztartályalxDxD

Utoljára szerkesztett: 11.4.15
    Dyny, _Cygnus_, macsek. és 8 más kedveli ezt.
  8. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Fuff! Ez ám a káosz. Szerverenként más a malom működése xD, pedig nem titokzatosként volt meghirdetve. Csoda malom, mint a mesében, még a végén aranybanán hullik az alkatrészekkel együtt xD. Micsoda tűzoltás lehet a fejlesztőknél! xD:D:music:

Dyny, _Cygnus_, macsek. és 16 más kedveli ezt.
  9. progabi

progabi Fórum biztosa

,,,bemérgelődtem és leállítottam... xD xD

mazsibazsi, sziszi1965, iboly54 és 2 más kedveli ezt.
  10. ciklon23

ciklon23 Fórum mestere

Nálam sem működik...sőt tegnap óta a sztáp mennyisége sem nőtt..:cry:
    KirályxD

Dyny, _Cygnus_, sziszi1965 és 5 más kedveli ezt.
  11. progabi

progabi Fórum biztosa

Kiváncsi lenék, Iboly54-nél hogyan működi, úgy láttam, vele egy piacon vagyunk, valszeg akkor ugyanazon a szerveren is.

sziszi1965, iboly54, Borzas.Kata és 2 más kedveli ezt.
  12. -.KALIFA.-

-.KALIFA.- Junior szaki

Keverésben volt kaméleon táp, kb 6 ó hátralévő idővel. Elindítottam 10 szupertápot - 90 óra. Aktiváltam a felhőt, frissítettem, a szupertáp előre került 97!!!!!!! órával, a kaméleontáp keverése megszűnt. Nem tudom mennyi készült el, nem figyeltem. Na nekem ez a malom működése magas mint a Kínai fal:(

_Cygnus_, macsek., mamszi5107 és 7 más kedveli ezt.
  13. Borzas.Kata

Csak szupertáp legyen az aktiválásnál, ha betette a pajtába, mehet más táp a következő aktiválás előtt újra csak szupertáp mindkét rekeszben. Figyeld hogy beteszi-e a víztoronyba.

Akkor elvileg nálad is működik, ha van felhőd, mert egy piacon vagyunk.

http://kepfeltoltes.hu/150411/iboly_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Dyny, _Cygnus_, PocsékFarmer és 10 más kedveli ezt.
  14. ciklon23

ciklon23 Fórum mestere

Megeszi a kígyóxD

Numiz, kekmaci75, PocsékFarmer és 4 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Erről:
    Időszakosan megvásárolható Valentin napi akció keretében. (2015.02.12. (csütörtök) 14:00 óra- 02.19. (csütörtök) 14:00 óra)
    • Lezárási idő: 24:00 óra
    • Jutalom:
      • 2100 TP
      • 2100 BTP
      • 10%-kal gyorsabb tápkeverés bónusz 6 órán át
    • Tematikus felhősor, csak a meghatározott elemek helyezhetőek rá. (Ámor ágyúja, Ámor kútja, A szerelem szelleme)

_Cygnus_, sziszi1965 és -orgona- kedveli ezt.
  16. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Mennyit írtatok.:eek: Még mindig van 15 olvasatlan oldal, de arra most nincs időm.:D
    A többiek már elmondták, hogy mennyire szeretnek az ilyen hozzászólásokért, egy biztos, az én tiszteletemet is az ilyenekkel vívtad ki. Köszönöm!
    Nem is tudom, sírjak vagy nevessek azon, hogy a felhőt még én is megvettem.:oops: Ez a legrosszabb húzásom amit 4 év alatt csináltam.
    Annyira sajnálom! Mintha gyomorszájon vágtak volna hirtelen. Érdekes, mennyire meg lehet valakit ismeretlenül is kedvelni.
    Valószínű én leszek az első, aki elveszti a nehezen kikavart szupertápjait.:oops: Mennyiszer megfeledkezek a gesztenyés felhőről is.:wuerg:
    Nem tápot, állatot veszek. Láttam, hogy a növényeket is kérdezted egy későbbi hozzászólásban, azokat is veszem. Csak 60-70 ezer orchidea és tulipán maradt rajtam, ha nem tudtam piacozni a húsvéti event alatt.:cry:
    Egyelőre nem vették el a kedvem. Ezután alacsony tapasztalatpontú fákat is teszek a farmra.xD
    Nem tudom hányas szinten vagy, de nekem a 25 millió tp épp elég. A 99 szinttől a 100-ig úgy éreztem mint régen a Bahamán, hogy nem is érdemes aratni, mert úgysem mozdul meg napokig a csík. Nekem a szigeten is nagyon bejött a változás, azt hiszem a farmon is élvezni fogom a haladást.
    Kedves Jónás, eltérítették a fagőzöst? Igaz, most örülök neki, hogy megvártak engem is vele, már azt hittem, hogy a cseréről is, meg a gőzösről is lemaradok.:)

Dyny, macsek., mamszi5107 és 16 más kedveli ezt.
  17. fanncsirke

fanncsirke Utánpótlás-írogató

És ez?

Numiz, mazsibazsi, sziszi1965 és 4 más kedveli ezt.
  18. yzsuzsi

yzsuzsi Utánpótlás-írogató

2:32, 2:03, 3:01
    Ezek tápkeverési idők, turbóval és felhővel, a mostani malomban.
    Szóval bármi lehet, akár még szupertáp is... :)

Numiz, Shirkán53, mazsibazsi és 5 más kedveli ezt.
  19. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!
    Nálam sem működik.:cry: Felhő, turbó malom aktív, szupertáp van mindkettőben, a második 8 táp keverési idejének 34:53:32-t ír. Fogalmam sincs, hogy mennyi kéne legyen vagy hogy ez az idő változni fog, ha lejár a felhő.:music:

Dyny, mamszi5107, dereret és 7 más kedveli ezt.
  20. Borzas.Kata

Most esett le! :D Szóval a feladvány megfejtése. Jónás ez igazán megér egy kockát! Egy kicsit, sárgát, savanyút........ :p

macsek., Numiz, szemike50 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.